Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen.Már kétszer? Komolyan?index.hu/belfold/2021/03/03/szentendre_tomeg_maszk/Én kétszer estem bele ebbe a szarba úgy, hogy hordom a maszkot, távolságot tartok, kezet mosok meg minden amit kell.
Teljesen elengedte a nép a maszkhordást mindenütt...
warr_b
De mi a francot csinálsz ha a gyerek hazahozza a suliból.
Bazzani
csi77
A második gyengébb volt.
Ugyanúgy indult, idegrendszeri problémákkal (remegés, gyengeség, magas pulzus) csak a lefolyása volt egyszerűbb.
Láz csak egy este, nuku köhögés, kis orrfolyás.
több mint 4 éve
Itt is alakul a dolog a 3 általános suliból egy ma bezárt,kettő csak gondolkodik rajta. Én azt nem tudom,hogy mi szülők már átestünk a dolgon decemberben akkor a kölkök miatt kell e aggódjak ? mult héten is együtt játszottak olyan gyerekekkel akik hétvégén már pozitivak lettek(egyik épp ma 38 fokos lázzal van)de szerencsére ők jól vannak . Mondjuk a feleségem az már full para ,hogy ujra elkapja mert ezt hallani....holnaptól nem mennek suliba szerintem
több mint 4 éve
Már kétszer? Komolyan?index.hu/belfold/2021/03/03/szentendre_tomeg_maszk/Én kétszer estem bele ebbe a szarba úgy, hogy hordom a maszkot, távolságot tartok, kezet mosok meg minden amit kell.
warr_b
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Régi téma már de most futottam ebbe bele 😀 :
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/03/03/szentendre_tomeg_maszk/Én kétszer estem bele ebbe a szarba úgy, hogy hordom a maszkot, távolságot tartok, kezet mosok meg minden amit kell.
warr_b
több mint 4 éve
Igen, az is boven, habar Texans ugye a legklasszikabb red-state ahol a jobboldali, reagani filozofia megtestesul (aka az allam a leheto leginkabb maradjon ki az emberek eletebol).USA-ban mar kezdik eltorolni egyes helyeken a korlatozasokat. Texas tegnap elkotelezte magat az azonnali, 100%-os kinyitas mellett, beleertve a maszkviseles kotelezo jellegenek eltorleset, plusz ha jol lattam Massachusetts-ben is a stadionok latogathatova valnak majd.linkeltem korábban a texasi dolgot
undisputedly
de ott simán lehet az a háttérben hogy terelni kell a figyelmet az áram problémákról
Negritis
több mint 4 éve
Januárban már megjelent vele (Duda Ernővel) egy elgondolkodtató interjú:soundcloud.com/balazsek/3-k-rd-sek-a-covid-olt-ssalAzt is mondta, hogy létezik náluk a harmadik fázis, csak nem foglalkoztak olyan dolgokkal, hogy több tízezer oldalnyi dokumentumokat küldjenek az EU-nak meg USA-nak meg aki kéri, mivel úgyis lesz elég ország aki megveszi. Akkor meg minek. Nem abban az értelemben készült a harmadik világnak hogy rossz minőségű lenne, hanem mert azok az országok nem kérdeznek olyanokat hogy hatásfok meg klinikai tesztek.Így van. Erre vonatkozik a csak abban az esetben rész. Sajnos én se tudtam elejétől a végéig meghallgatni, de biztos, hogy pótolni fogom, mert elég sok olyan kérdés felmerült ami engem is foglalkoztat.Azt is tegyuk hozza, hogy azt is mondta, hogy a kinai is jobb mint a virust elkapni.Pl hogy a kínai vakcina a 3. világnak készült. És lehetnek olyan hatásai amik később jelentkeznek. Illetve nem lehet összehasonlítani egy influenza oltással. Ő inkább a "nyugatit" adatná be magának még ha várni is kell -persze csak abban az esetben ha valaki megteheti tud távolságot tartani, otthon tud maradni... - mert hamarosan elég lesz belőle itthon. Belinkelem majd ha valahova felrakják.Érdemes visszahallgatni a Balázsékat. Megint egy szakemberrel beszéltek és mondott érdekes dolgokat.Nem nagyon tudom megtenni, pár szóban/mondatban összefoglalnád?
Matthew99
csi77
Matthew99
rokaur
Matthew99
samu09
Matthew99
www.valaszonline.hu/2021/01/20/duda-erno-koronavirus-kina-vakcina-interju/?fbclid=IwAR3pyxSbGLKUIaA7g_tY_w9E1FSeIh8nblzrK5a7xYzxKJ1BG6Uwg63XSiw
több mint 4 éve
USA-ban mar kezdik eltorolni egyes helyeken a korlatozasokat. Texas tegnap elkotelezte magat az azonnali, 100%-os kinyitas mellett, beleertve a maszkviseles kotelezo jellegenek eltorleset, plusz ha jol lattam Massachusetts-ben is a stadionok latogathatova valnak majd.linkeltem korábban a texasi dolgot
undisputedly
de ott simán lehet az a háttérben hogy terelni kell a figyelmet az áram problémákról
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
USA-ban mar kezdik eltorolni egyes helyeken a korlatozasokat. Texas tegnap elkotelezte magat az azonnali, 100%-os kinyitas mellett, beleertve a maszkviseles kotelezo jellegenek eltorleset, plusz ha jol lattam Massachusetts-ben is a stadionok latogathatova valnak majd.
több mint 4 éve
el kéne kezdeni bírságolni a maszkok miatt ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/03/03/szentendre_tomeg_maszk/Teljesen elengedte a nép a maszkhordást mindenütt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Azt is mondta, hogy létezik náluk a harmadik fázis, csak nem foglalkoztak olyan dolgokkal, hogy több tízezer oldalnyi dokumentumokat küldjenek az EU-nak meg USA-nak meg aki kéri, mivel úgyis lesz elég ország aki megveszi. Akkor meg minek. Nem abban az értelemben készült a harmadik világnak hogy rossz minőségű lenne, hanem mert azok az országok nem kérdeznek olyanokat hogy hatásfok meg klinikai tesztek.Így van. Erre vonatkozik a csak abban az esetben rész. Sajnos én se tudtam elejétől a végéig meghallgatni, de biztos, hogy pótolni fogom, mert elég sok olyan kérdés felmerült ami engem is foglalkoztat.Azt is tegyuk hozza, hogy azt is mondta, hogy a kinai is jobb mint a virust elkapni.Pl hogy a kínai vakcina a 3. világnak készült. És lehetnek olyan hatásai amik később jelentkeznek. Illetve nem lehet összehasonlítani egy influenza oltással. Ő inkább a "nyugatit" adatná be magának még ha várni is kell -persze csak abban az esetben ha valaki megteheti tud távolságot tartani, otthon tud maradni... - mert hamarosan elég lesz belőle itthon. Belinkelem majd ha valahova felrakják.Érdemes visszahallgatni a Balázsékat. Megint egy szakemberrel beszéltek és mondott érdekes dolgokat.Nem nagyon tudom megtenni, pár szóban/mondatban összefoglalnád?
Matthew99
csi77
Matthew99
rokaur
Matthew99
samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Én a Zing burgerért imádkozom. Ne dőljön be, de érezzék csak meg a járványt. Ritka pofátlan csapat voltak a járvány előtt.Akkor maradnak a szép emlékek...Tényleg fos volt egy ideje, októberben voltam talán, de mehh.Nagyot zuhant a színvonal, úgyhogy maga a hely nem nagy veszteség már, a dolgozókat nyilván sajnálomÓbazz, nemmondod...annyira nem, hogy február elején végleg bezártHa nagyot akartunk, akkor a Wikingerbe mentünk a Móriczra, a Villányi elejére 😊A wikinger sem a regi mar.
King Kong XXL, megetted, jóllaktál 😊
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
r.baggio
Amadeus
Itt is.
warr_b
több mint 4 éve
Akkor maradnak a szép emlékek...Tényleg fos volt egy ideje, októberben voltam talán, de mehh.Nagyot zuhant a színvonal, úgyhogy maga a hely nem nagy veszteség már, a dolgozókat nyilván sajnálomÓbazz, nemmondod...annyira nem, hogy február elején végleg bezártHa nagyot akartunk, akkor a Wikingerbe mentünk a Móriczra, a Villányi elejére 😊A wikinger sem a regi mar.
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
r.baggio
Amadeus
Itt is.

több mint 4 éve
Tényleg fos volt egy ideje, októberben voltam talán, de mehh.Nagyot zuhant a színvonal, úgyhogy maga a hely nem nagy veszteség már, a dolgozókat nyilván sajnálomÓbazz, nemmondod...annyira nem, hogy február elején végleg bezártHa nagyot akartunk, akkor a Wikingerbe mentünk a Móriczra, a Villányi elejére 😊A wikinger sem a regi mar.
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b
r.baggio
több mint 4 éve
Nagyot zuhant a színvonal, úgyhogy maga a hely nem nagy veszteség már, a dolgozókat nyilván sajnálomÓbazz, nemmondod...annyira nem, hogy február elején végleg bezártHa nagyot akartunk, akkor a Wikingerbe mentünk a Móriczra, a Villányi elejére 😊A wikinger sem a regi mar.
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Óbazz, nemmondod...annyira nem, hogy február elején végleg bezártHa nagyot akartunk, akkor a Wikingerbe mentünk a Móriczra, a Villányi elejére 😊A wikinger sem a regi mar.
warr_b
YoungZeeZee
slowmotion

több mint 4 éve
annyira nem, hogy február elején végleg bezártHa nagyot akartunk, akkor a Wikingerbe mentünk a Móriczra, a Villányi elejére 😊A wikinger sem a regi mar.
warr_b
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Azt is mondta, hogy létezik náluk a harmadik fázis, csak nem foglalkoztak olyan dolgokkal, hogy több tízezer oldalnyi dokumentumokat küldjenek az EU-nak meg USA-nak meg aki kéri, mivel úgyis lesz elég ország aki megveszi. Akkor meg minek. Nem abban az értelemben készült a harmadik világnak hogy rossz minőségű lenne, hanem mert azok az országok nem kérdeznek olyanokat hogy hatásfok meg klinikai tesztek.Így van. Erre vonatkozik a csak abban az esetben rész. Sajnos én se tudtam elejétől a végéig meghallgatni, de biztos, hogy pótolni fogom, mert elég sok olyan kérdés felmerült ami engem is foglalkoztat.Azt is tegyuk hozza, hogy azt is mondta, hogy a kinai is jobb mint a virust elkapni.Pl hogy a kínai vakcina a 3. világnak készült. És lehetnek olyan hatásai amik később jelentkeznek. Illetve nem lehet összehasonlítani egy influenza oltással. Ő inkább a "nyugatit" adatná be magának még ha várni is kell -persze csak abban az esetben ha valaki megteheti tud távolságot tartani, otthon tud maradni... - mert hamarosan elég lesz belőle itthon. Belinkelem majd ha valahova felrakják.Érdemes visszahallgatni a Balázsékat. Megint egy szakemberrel beszéltek és mondott érdekes dolgokat.Nem nagyon tudom megtenni, pár szóban/mondatban összefoglalnád?
Matthew99
csi77
Matthew99
rokaur
Matthew99
több mint 4 éve
Maldív csak a csókosok helye. nem veszik fel nehogy ott vki összefusson vmeik NER báróval. a csóróknak maradt Mehikó ahol ha a hotel kiállít egy igazolást, hogy üzleti célból voltál ott(!) akkor az már elegendő a karantén elkerüléséhez. true story.😀Nem is értem Oroszország vagy a Maldív-szigetek hogy maradhatott le...
"Kazahsztánból, Kirgizisztánból, Üzbegisztánból és Azerbajdzsánból is korlátozás nélkül utazhatnak be üzleti célból az ottani állampolgárok és az ott járt magyarok."
r.baggio
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Így van. Erre vonatkozik a csak abban az esetben rész. Sajnos én se tudtam elejétől a végéig meghallgatni, de biztos, hogy pótolni fogom, mert elég sok olyan kérdés felmerült ami engem is foglalkoztat.Azt is tegyuk hozza, hogy azt is mondta, hogy a kinai is jobb mint a virust elkapni.Pl hogy a kínai vakcina a 3. világnak készült. És lehetnek olyan hatásai amik később jelentkeznek. Illetve nem lehet összehasonlítani egy influenza oltással. Ő inkább a "nyugatit" adatná be magának még ha várni is kell -persze csak abban az esetben ha valaki megteheti tud távolságot tartani, otthon tud maradni... - mert hamarosan elég lesz belőle itthon. Belinkelem majd ha valahova felrakják.Érdemes visszahallgatni a Balázsékat. Megint egy szakemberrel beszéltek és mondott érdekes dolgokat.Nem nagyon tudom megtenni, pár szóban/mondatban összefoglalnád?
Matthew99
csi77
Matthew99
rokaur

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
rokaur
876
Azt is tegyuk hozza, hogy azt is mondta, hogy a kinai is jobb mint a virust elkapni.Pl hogy a kínai vakcina a 3. világnak készült. És lehetnek olyan hatásai amik később jelentkeznek. Illetve nem lehet összehasonlítani egy influenza oltással. Ő inkább a "nyugatit" adatná be magának még ha várni is kell -persze csak abban az esetben ha valaki megteheti tud távolságot tartani, otthon tud maradni... - mert hamarosan elég lesz belőle itthon. Belinkelem majd ha valahova felrakják.Érdemes visszahallgatni a Balázsékat. Megint egy szakemberrel beszéltek és mondott érdekes dolgokat.Nem nagyon tudom megtenni, pár szóban/mondatban összefoglalnád?
Matthew99
csi77
Matthew99
több mint 4 éve
Oroszország már tegnap felkerült a kivételi listára😀Nem is értem Oroszország vagy a Maldív-szigetek hogy maradhatott le...
"Kazahsztánból, Kirgizisztánból, Üzbegisztánból és Azerbajdzsánból is korlátozás nélkül utazhatnak be üzleti célból az ottani állampolgárok és az ott járt magyarok."
r.baggio
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
😀Nem is értem Oroszország vagy a Maldív-szigetek hogy maradhatott le...
r.baggio