Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Csak a náci zsidókat nem bírjuk 😊és nekem a balos cigány zsidót? 😀Gond 😊Én vagyok zsidó. Cigány zsidó. Cigány meleg zsidó. Cigány meleg fideszes zsidó. Gond?Na akkor én rákérdezek.Zsidó vagy ?😃Aha, szóval ti kiszagoljátok távolról a spájzban bújkáló kígyóvállú libsyt?Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Bazilikánál nov.20. - Karácsonyi vásárÉs az hogy létezik, hogy nagyjából sehol senki nem csoportosulhat nagyobb létszámban szinte teljes Európában, csak a fradi tábor? Komolyan hirtelen ők lettek minimum az ország legkiváltságosabb csoportja, ha zárt kapus a meccs, ha minden negyedik széken lehet csak ülni, ők mint a "hive mind", egynek számítanak
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
Fraditól függetlenül, ha ujpest lenne ez akkor is nagyon gáz
davemayer
FLZOLI
pfefe8
A prekoncepciódiat tartsd meg magadnak, baromira nem vagyok "balos" se "jobbos". Na nem mintha a paletta minden színe jelen lenne kicsi hazánkban...
FLZOLI
davemayer
Lehet akkor alakot kéne váltsak és elrejtsem az aranyat a nyakamból....
FLZOLI
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
De egye fene neked elnézem 😛
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/10/30/koronavirus-masodik-hullam-orban-viktor-interju-kossuth-radio/Én annak a híve vagyok, hogy üssünk le néhány szabályt, azok legyenek komolyak és utána tartsuk be.vityameg a ˇ^]đ|˘Đ#{đ| ...
nem elég hogy a szabályozás nem következetes, a sporteseményeken még azokat se tartják/tartatják be ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
934 halottnal jarunk Oktoberben. Mi lenne ha nem vedekeznenk jol?www.youtube.com/watch?v=-gYrkJ5l_W4
Vrij6
www.youtube.com/watch?v=9wb9RV0VMFU
több mint 5 éve
és nekem a balos cigány zsidót? 😀Gond 😊Én vagyok zsidó. Cigány zsidó. Cigány meleg zsidó. Cigány meleg fideszes zsidó. Gond?Na akkor én rákérdezek.Zsidó vagy ?😃Aha, szóval ti kiszagoljátok távolról a spájzban bújkáló kígyóvállú libsyt?Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Bazilikánál nov.20. - Karácsonyi vásárÉs az hogy létezik, hogy nagyjából sehol senki nem csoportosulhat nagyobb létszámban szinte teljes Európában, csak a fradi tábor? Komolyan hirtelen ők lettek minimum az ország legkiváltságosabb csoportja, ha zárt kapus a meccs, ha minden negyedik széken lehet csak ülni, ők mint a "hive mind", egynek számítanak
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
A prekoncepciódiat tartsd meg magadnak, baromira nem vagyok "balos" se "jobbos". Na nem mintha a paletta minden színe jelen lenne kicsi hazánkban...
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
934 halottnal jarunk Oktoberben. Mi lenne ha nem vedekeznenk jol?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
3286 új fertőzött, 65 elhunyt (51,761 aktív fertőzött van számon tartva és 1699 az elhunytak száma)15638 új tesztet végeztek, picivel 21% feletti pozitív arány.
Szerencsére meggyógyult 484 ember, de még így is 556al nőtt a kórházban ápoltak száma (3197-->3753), és 12vel a gépen lévők száma (255-->267)
Márciustól szeptemberig: 614 halott
Szeptembertől máig: 1085 halott
Az elmúlt 11 napban: 526 halott (38, 48, 46, 47, 38, 35, 47, 63, 43, 56, 65)
www.youtube.com/watch?v=kPPyUO6m3-4
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
2194/563286/65
warr_b
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Rekord fertozott, rekord halott. 556-al nott a korhazban kezeltek szama, te jo eg.
több mint 5 éve
2194/56

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nyugodtsag, elvtarsak. Itthon meg en es a felesegem Bryan vagyunk. Vagy svedek. Esetleg walesiek.De kik azok a britek? 🙄😕
Vrij6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Nyugodtsag, elvtarsak. Itthon meg en es a felesegem Bryan vagyunk. Vagy svedek. Esetleg walesiek.
több mint 5 éve
Es hogy folytattam? Vagy te egy mondatot a felénél ertelmezel, egy több mondatos véleményt meg 1 alapján? Ez így csak kontextusból való kiragadás.Azzal kezdted: "Ne mondd már, hogy nem vagy balos..."Mondtam én ilyet? Annyit mondtam hogy a megnyilvanulasai 99%-ban egyeznek a mai ellenzéki metodikával. Nem állítottam, kérdeztem!!!!!!!Attól, hogy valaki nem ért egyet egy jobbossal, nem feltétlenül balos, sőt, meg az a nagyon ritka eset is előfordulhat, hogy nem is libernyak.Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
somoskovig
Fasz kivan mar komolya hogy nem lehet normalis beszelgetest sem folytatni, olvasaatok vissza nem azt mondtam hogy "marpedig te akkor is balos vagy csak nem vallod be" hanem megkerdeztem hogy ő hova teszi magat. Erre akit kerdeztem csak faszsagot reagal, te meg jössz ezzel.
Most komolyan, mi van veletek? Olyan szinvonal kezd itt lenni mint a leggazabb forumokon, nem tudom miért. Eddig ha volt is vita, az kulturalt volt, ha kellett vki egyet lepett inkabb hatra most meg csak a magyarazas a semmirol meg a kotekedes. Nagy csalodas ez nekem komolyan, ez volt az utolsó fórum ahol még aktiv voltam és érdekelt az emberek velemenye.
davemayer
Ennek az indításnak kétségkívül volt olyan fílingje, hogy egy ettől (esetlegesen) eltérő válasznak nem adsz hitelt. De legalább tisztázódott, hogy nem így gondoltad.
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gond 😊Én vagyok zsidó. Cigány zsidó. Cigány meleg zsidó. Cigány meleg fideszes zsidó. Gond?Na akkor én rákérdezek.Zsidó vagy ?😃Aha, szóval ti kiszagoljátok távolról a spájzban bújkáló kígyóvállú libsyt?Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
Rózsa Sándor (betyár)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azzal kezdted: "Ne mondd már, hogy nem vagy balos..."Mondtam én ilyet? Annyit mondtam hogy a megnyilvanulasai 99%-ban egyeznek a mai ellenzéki metodikával. Nem állítottam, kérdeztem!!!!!!!Attól, hogy valaki nem ért egyet egy jobbossal, nem feltétlenül balos, sőt, meg az a nagyon ritka eset is előfordulhat, hogy nem is libernyak.Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
somoskovig
Fasz kivan mar komolya hogy nem lehet normalis beszelgetest sem folytatni, olvasaatok vissza nem azt mondtam hogy "marpedig te akkor is balos vagy csak nem vallod be" hanem megkerdeztem hogy ő hova teszi magat. Erre akit kerdeztem csak faszsagot reagal, te meg jössz ezzel.
Most komolyan, mi van veletek? Olyan szinvonal kezd itt lenni mint a leggazabb forumokon, nem tudom miért. Eddig ha volt is vita, az kulturalt volt, ha kellett vki egyet lepett inkabb hatra most meg csak a magyarazas a semmirol meg a kotekedes. Nagy csalodas ez nekem komolyan, ez volt az utolsó fórum ahol még aktiv voltam és érdekelt az emberek velemenye.
davemayer
Ennek az indításnak kétségkívül volt olyan fílingje, hogy egy ettől (esetlegesen) eltérő válasznak nem adsz hitelt. De legalább tisztázódott, hogy nem így gondoltad.
több mint 5 éve
Én vagyok zsidó. Cigány zsidó. Cigány meleg zsidó. Cigány meleg fideszes zsidó. Gond?Na akkor én rákérdezek.Zsidó vagy ?😃Aha, szóval ti kiszagoljátok távolról a spájzban bújkáló kígyóvállú libsyt?Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na akkor én rákérdezek.Zsidó vagy ?😃Aha, szóval ti kiszagoljátok távolról a spájzban bújkáló kígyóvállú libsyt?Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
több mint 5 éve
Ez normalis bizonyos szinten, mint ahogy en sem ertek egyet mindennel ami otthon zajlik kormanyszintenBonyolítom kicsit: bizonyos kérdésekben én kifejezetten balos vagyok, más téren konzervatív, sok tekintetben pedig liberális.Attól, hogy valaki nem ért egyet egy jobbossal, nem feltétlenül balos, sőt, meg az a nagyon ritka eset is előfordulhat, hogy nem is libernyak.Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
somoskovig
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mondtam én ilyet? Annyit mondtam hogy a megnyilvanulasai 99%-ban egyeznek a mai ellenzéki metodikával. Nem állítottam, kérdeztem!!!!!!!Attól, hogy valaki nem ért egyet egy jobbossal, nem feltétlenül balos, sőt, meg az a nagyon ritka eset is előfordulhat, hogy nem is libernyak.Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Bonyolítom kicsit: bizonyos kérdésekben én kifejezetten balos vagyok, más téren konzervatív, sok tekintetben pedig liberális.Attól, hogy valaki nem ért egyet egy jobbossal, nem feltétlenül balos, sőt, meg az a nagyon ritka eset is előfordulhat, hogy nem is libernyak.Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
somoskovig
több mint 5 éve
Attól, hogy valaki nem ért egyet egy jobbossal, nem feltétlenül balos, sőt, meg az a nagyon ritka eset is előfordulhat, hogy nem is libernyak.Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
több mint 5 éve
Aha, szóval ti kiszagoljátok távolról a spájzban bújkáló kígyóvállú libsyt?Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
davemayer
több mint 5 éve
Ne mondd mar hogy te nem vagy balos, akkor hova sorolnád be magad? Abból ahogy ezen a fórumon megnyilvanulsz, egy az egyben azt a képet fested le magadról.Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nem tudom miért vagytok ennyire befeszülve.te ilyen vicces gyerek vagy😊 általában a balosok ilyen "viccesek", akik sértegetnek, megaláznak, viccnek hazudva a szövegeiket. Majd amikor válasz kap a "viccére" akkor jön a nácizás, jobboldalizás, orbánozás és a kikérés magának. és még nem értik miért utálja az ország nagyobbik része a balosokat. nekik mindent lehet, visszafelé semmit.Vicc volt jóember, jobb helyeken azért ezt értik.Azért komolyan, elértük ezt a szinvonalat? Tényleg? Es még lajkoljátok? Mi van veletek?Ora et labora et pediludium, ez maradt nekünk 2020-ban...Állatról állatra nem terjed, más magyarázat nem lehet
Létezik ez? Hogy? Miért?
topin
r.baggio
FLZOLI
davemayer
FLZOLI
pfefe8