Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Szegeden már a folyosó is dugig van betegekkel. Aki kicsit jobban van azt hazaküldik.múltkor Szegedre vagy Vásárhelyre írtad, hogy nincs is beteg?
Bazzani
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Van ismerősöm, nála is ugyanez volt a szitu, ne lepődjünk meg ilyeneken már sajnos. Lényeg h felkészültünk a járvány második hullámra...akarom írni h a pécsi stadionba menjen plusz 800 milla.Amit nekem meséltek az kb olyasmi, hogy jön egy új beteg akkor elmegy aki a legjobban van.Szegeden már a folyosó is dugig van betegekkel. Aki kicsit jobban van azt hazaküldik.Mármint azokat, aki el tud menni saját lábon?
Bazzani
Atyaég baszki.
Vrij6
Next man up.
Ismerős állapota javult, hazaküldték negatív teszt nélkül.
Bazzani
több mint 5 éve
Amit nekem meséltek az kb olyasmi, hogy jön egy új beteg akkor elmegy aki a legjobban van.Szegeden már a folyosó is dugig van betegekkel. Aki kicsit jobban van azt hazaküldik.Mármint azokat, aki el tud menni saját lábon?
Bazzani
Atyaég baszki.
Vrij6
Next man up.
Ismerős állapota javult, hazaküldték negatív teszt nélkül.
több mint 5 éve
Ha jól emlékszem, november 5-re jósolta diverdoc a rendszerszintű megborulást, elég pontosnak tűnik a jóslat...Szegeden már a folyosó is dugig van betegekkel. Aki kicsit jobban van azt hazaküldik.Mármint azokat, aki el tud menni saját lábon?
Bazzani
Atyaég baszki.
Vrij6
több mint 5 éve
Szegeden már a folyosó is dugig van betegekkel. Aki kicsit jobban van azt hazaküldik.Mármint azokat, aki el tud menni saját lábon?
Bazzani
Atyaég baszki.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Szegeden már a folyosó is dugig van betegekkel. Aki kicsit jobban van azt hazaküldik.
több mint 5 éve
Az asszony után most a gyereket varrták be karanténba, mert több pedagógus pozitív lett. Ovi bezár erre a hétre. Hétfőn is csak a fertőtlenítés miatt nem nyitnak ki. Sok értelme van ennek is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A magyar diplomás elit 😃😃😃😃
Negritis
Úgyszolván az értelmiség
több mint 5 éve
Ma se volt Cili, otthon laknék akkor már mennék tüntetni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Egyrészt vicces, másrészt gáz. Harmadrészt nekem fura. Igaz, h szemináriumaim vannak, de én minden hallgatótól elvárom a bekapcsolt mikit és kamerát (az óra fele pár/kiscsoportos munkával telik, ki is rúgnám a gegőbe, aki nem kapcsol mikrofont). Soha semmi gond nem volt/nincs/(lesz?). Én úgy veszem észre, hogy 99% örül, hogy arcokat lát, hangokat hall. Filterekkel, hátterekkel meg nyugodtan lehet hülyéskedni.
több mint 5 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
rokaur
876
Nem értem miért izgultok:hát ha többen halnak mint bekerülnek akkor igen...
Bírni fogja a nyomást az egészségügyi rendszer, mivel a harmadik legnagyobb egészségügyi tartalékkal rendelkezünk Európában - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
NB2
több mint 5 éve
Na oké, de azt ki meri beadatni magának? A többi védőoltás esetében több éves, évtizedes tapasztalat van a mellékhatásaival szemben, ezt pedig 10-11 hónap kutatás előzte meg. Remélem kötelezővé nem teszik.....Akkor ez már jó hír. Mármint valahogy egy német vezető szavára jobban adokOV már látja a jövőt,vagy orosz vakcinával akar oltani ?Merkel is decembert említette a vakcinával kapcsolatban, mikor bejelentette pár napja a korlátozásokat
Janek
r.baggio
Janek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nem értem miért izgultok:Bírni fogja a nyomást az egészségügyi rendszer, mivel a harmadik legnagyobb egészségügyi tartalékkal rendelkezünk Európában - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
több mint 5 éve
Kolléganőm multhet vége fele belazasodott, rosszul érezte magát. Hétfőn tesztelték, tegnap este lett eredmény, pozitív. Ma reggel hívta a háziorvos, aki szerint nem indokolt a karantén. Megáll az eszem. Még ha egy tünetes de negatív betegnek mondja oké, de így? Már három napja tünetmentes de marad otthon önkéntesen, a 10 napot megvárja.Legalább tudjuk, hogy mi adja a
Már az orvosok is elengedték?
samu09
51.761 (aktív) - 3753 (kórház) - 26 396 (karantén) = 21.612 aktív, szabadon bóklászó honfitársunkat.
Nyilván nem feltétlen mindenki fertőző egy bizonyos idő után, de ez így akkor is kényelmetlen 😕
több mint 5 éve
Kolléganőm multhet vége fele belazasodott, rosszul érezte magát. Hétfőn tesztelték, tegnap este lett eredmény, pozitív. Ma reggel hívta a háziorvos, aki szerint nem indokolt a karantén. Megáll az eszem. Még ha egy tünetes de negatív betegnek mondja oké, de így? Már három napja tünetmentes de marad otthon önkéntesen, a 10 napot megvárja.De csak áprilisig kell kibírni, az meg már hiphop itt van.
Már az orvosok is elengedték?
samu09
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kolléganőm multhet vége fele belazasodott, rosszul érezte magát. Hétfőn tesztelték, tegnap este lett eredmény, pozitív. Ma reggel hívta a háziorvos, aki szerint nem indokolt a karantén. Megáll az eszem. Még ha egy tünetes de negatív betegnek mondja oké, de így? Már három napja tünetmentes de marad otthon önkéntesen, a 10 napot megvárja. Már az orvosok is elengedték?
több mint 5 éve
Akkor ez már jó hír. Mármint valahogy egy német vezető szavára jobban adokOV már látja a jövőt,vagy orosz vakcinával akar oltani ?Merkel is decembert említette a vakcinával kapcsolatban, mikor bejelentette pár napja a korlátozásokat
Janek
r.baggio
több mint 5 éve
OV már látja a jövőt,vagy orosz vakcinával akar oltani ?Merkel is decembert említette a vakcinával kapcsolatban, mikor bejelentette pár napja a korlátozásokat
Janek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
OV már látja a jövőt,vagy orosz vakcinával akar oltani ?
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/10/30/koronavirus-masodik-hullam-orban-viktor-interju-kossuth-radio/plusz a "határzárat" is sikerült még egy hónappal meghosszabbítani, mert miért ne
Én annak a híve vagyok, hogy üssünk le néhány szabályt, azok legyenek komolyak és utána tartsuk be.vityameg a ˇ^]đ|˘Đ#{đ| ...
nem elég hogy a szabályozás nem következetes, a sporteseményeken még azokat se tartják/tartatják be ...
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/10/30/koronavirus-masodik-hullam-orban-viktor-interju-kossuth-radio/OFF:
Én annak a híve vagyok, hogy üssünk le néhány szabályt, azok legyenek komolyak és utána tartsuk be.vityameg a ˇ^]đ|˘Đ#{đ| ...
nem elég hogy a szabályozás nem következetes, a sporteseményeken még azokat se tartják/tartatják be ...
Negritis
A kurva anyját már de tényleg, hogy ilyenkor is ezt kell tolni (értem h kérdésre válaszolta):
A nizzai merényletről szólva úgy fogalmazott, van tapasztalatunk a muszlim világról, éltünk együtt 150 évig.
"Ismerjük ezt a világot most is, tiszteljük is, ott ahova való, nem kívánunk sorrendet felállítani vallási hagyományokra épülő életformák között. Az afrikaiak jövője Afrikában van, a magyarok jövője Magyarországon van, az együttélés kölcsönös alkalmazkodást jelent, nem szabad beengedni őket, én ezt az álláspontot képviselem. Ha nem akarunk nizzai eseteket látni, ne engedjük be őket. "
"Jöhetett volna Magyarországra is. Nem babra megy a játék, nekünk sem mindegy, ha nem védik meg a saját állampolgáraikat a nyugat-európai országok, bajba hozhatják a mieinket is. Föl vagyok dúlva, 1984-ben voltam először Nyugat-Európában, és láttam gyanús alakokat Amszterdamban, de nem volt vészes. Ma viszont már aggódunk, ha a gyerekeink nyugatra mennek, mert kevésbé biztonságos, ez nem normális dolog"
Nézze már meg hány magyar ment ki Nyugatra az utóbbi években, biztos mindenki félti az életét minden nap. A terrorista elkövetőt se engedték be, illegálisan volt ott. Jó nálunk max még kapott volna mellé egy letelepedési kötvényt, de ugyan úgy előfordulhatott volna. Nálunk nincs karikatúrában kifigurázva (még) az iszlám, illetve pont egy jelentéktelen kis szarcsimbók vagyunk a világ/európa térképén, eddig se akart idejönni senki robbantgatni vagy gyilkolni.
A brüsszeli évem elején laktam 1 hetet abban a városnegyedben, ahonnan a párizsi merénylők indultak ki (ezt akkor még nem tudtam).
A kerület lakosságának kb 90%-a marokkói, és egy pillanatig nem éreztem magam veszélyben vagy feszélyezve. Mindenki tudott angolul, szóltak hogy mikor nem lesz nyitva a bolt mert imádkozni mennek, mit merre találok, melyik busszal menjek, stb.
Az átlag muszlim ugyan úgy utálja a radikálisokat mint egy keresztény, mert egy kis csoport hoz "negatív hírnevet" és előítéleteket egy egész vallásra...
Annyira utálom, hogy sokan a radikális iszlámmal azonosítanak kb minden muzulmánt...
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Csak a nácifixed 😀zsidókat nem bírjuk 😊
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!