Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Szegeden már a folyosó is dugig van betegekkel. Aki kicsit jobban van azt hazaküldik.
Bazzani
múltkor Szegedre vagy Vásárhelyre írtad, hogy nincs is beteg?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szegeden már a folyosó is dugig van betegekkel. Aki kicsit jobban van azt hazaküldik.
Bazzani
Mármint azokat, aki el tud menni saját lábon?

Atyaég baszki.
Vrij6
Amit nekem meséltek az kb olyasmi, hogy jön egy új beteg akkor elmegy aki a legjobban van.
Next man up.

Ismerős állapota javult, hazaküldték negatív teszt nélkül.
Bazzani
Van ismerősöm, nála is ugyanez volt a szitu, ne lepődjünk meg ilyeneken már sajnos. Lényeg h felkészültünk a járvány második hullámra...akarom írni h a pécsi stadionba menjen plusz 800 milla.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Bazzani

Atyaég baszki.
Vrij6
Amit nekem meséltek az kb olyasmi, hogy jön egy új beteg akkor elmegy aki a legjobban van.
Next man up.

Ismerős állapota javult, hazaküldték negatív teszt nélkül.

több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 182 — Chiefs GM
Bazzani

Atyaég baszki.
Vrij6
Ha jól emlékszem, november 5-re jósolta diverdoc a rendszerszintű megborulást, elég pontosnak tűnik a jóslat...

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Bazzani

Atyaég baszki.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 271 — Invisible man
Az asszony után most a gyereket varrták be karanténba, mert több pedagógus pozitív lett. Ovi bezár erre a hétre. Hétfőn is csak a fertőtlenítés miatt nem nyitnak ki. Sok értelme van ennek is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Negritis
A magyar diplomás elit 😃😃😃😃
Úgyszolván az értelmiség
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 681 — "Montoya por favor!"
Ma se volt Cili, otthon laknék akkor már mennék tüntetni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Teabee Denver Broncos 794
Egyrészt vicces, másrészt gáz. Harmadrészt nekem fura. Igaz, h szemináriumaim vannak, de én minden hallgatótól elvárom a bekapcsolt mikit és kamerát (az óra fele pár/kiscsoportos munkával telik, ki is rúgnám a gegőbe, aki nem kapcsol mikrofont). Soha semmi gond nem volt/nincs/(lesz?). Én úgy veszem észre, hogy 99% örül, hogy arcokat lát, hangokat hall. Filterekkel, hátterekkel meg nyugodtan lehet hülyéskedni.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 331 — beers & Packers
 444.hu/2020/10/30/ket-34-eves-aldozata-is-volt-a-jarvanynak-az-elmult-24-oraban?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=ket-34-eves-aldozata-is-volt-a-jarvanynak-az-elmult-24-oraban
több mint 5 éve
rokaur 876
Nem értem miért izgultok:
Bírni fogja a nyomást az egészségügyi rendszer, mivel a harmadik legnagyobb egészségügyi tartalékkal rendelkezünk Európában - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
NB2
hát ha többen halnak mint bekerülnek akkor igen...
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 266 — Bears & Illinois fan
OV már látja a jövőt,vagy orosz vakcinával akar oltani ?
Janek
Merkel is decembert említette a vakcinával kapcsolatban, mikor bejelentette pár napja a korlátozásokat
r.baggio
Akkor ez már jó hír. Mármint valahogy egy német vezető szavára jobban adok
Janek
Na oké, de azt ki meri beadatni magának? A többi védőoltás esetében több éves, évtizedes tapasztalat van a mellékhatásaival szemben, ezt pedig 10-11 hónap kutatás előzte meg. Remélem kötelezővé nem teszik.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Nem értem miért izgultok:
Bírni fogja a nyomást az egészségügyi rendszer, mivel a harmadik legnagyobb egészségügyi tartalékkal rendelkezünk Európában - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Kolléganőm multhet vége fele belazasodott, rosszul érezte magát. Hétfőn tesztelték, tegnap este lett eredmény, pozitív. Ma reggel hívta a háziorvos, aki szerint nem indokolt a karantén. Megáll az eszem. Még ha egy tünetes de negatív betegnek mondja oké, de így? Már három napja tünetmentes de marad otthon önkéntesen, a 10 napot megvárja.
Már az orvosok is elengedték?
samu09
Legalább tudjuk, hogy mi adja a
51.761 (aktív) - 3753 (kórház) - 26 396 (karantén) = 21.612 aktív, szabadon bóklászó honfitársunkat.
Nyilván nem feltétlen mindenki fertőző egy bizonyos idő után, de ez így akkor is kényelmetlen 😕
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze
4.nap még semmi teszt se hívás.

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 080 — Слава Україні! Героям слава!
Kolléganőm multhet vége fele belazasodott, rosszul érezte magát. Hétfőn tesztelték, tegnap este lett eredmény, pozitív. Ma reggel hívta a háziorvos, aki szerint nem indokolt a karantén. Megáll az eszem. Még ha egy tünetes de negatív betegnek mondja oké, de így? Már három napja tünetmentes de marad otthon önkéntesen, a 10 napot megvárja.
samu09
De csak áprilisig kell kibírni, az meg már hiphop itt van.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
több mint 5 éve
Janek
Merkel is decembert említette a vakcinával kapcsolatban, mikor bejelentette pár napja a korlátozásokat
r.baggio
Akkor ez már jó hír. Mármint valahogy egy német vezető szavára jobban adok

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Janek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
 24.hu/belfold/2020/10/30/koronavirus-masodik-hullam-orban-viktor-interju-kossuth-radio/

Én annak a híve vagyok, hogy üssünk le néhány szabályt, azok legyenek komolyak és utána tartsuk be.vitya
meg a ˇ^]đ|˘Đ#{đ| ...
nem elég hogy a szabályozás nem következetes, a sporteseményeken még azokat se tartják/tartatják be ...
Negritis
plusz a "határzárat" is sikerült még egy hónappal meghosszabbítani, mert miért ne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 24.hu/belfold/2020/10/30/koronavirus-masodik-hullam-orban-viktor-interju-kossuth-radio/

Én annak a híve vagyok, hogy üssünk le néhány szabályt, azok legyenek komolyak és utána tartsuk be.vitya
meg a ˇ^]đ|˘Đ#{đ| ...
nem elég hogy a szabályozás nem következetes, a sporteseményeken még azokat se tartják/tartatják be ...
Negritis
OFF:
A kurva anyját már de tényleg, hogy ilyenkor is ezt kell tolni (értem h kérdésre válaszolta):

A nizzai merényletről szólva úgy fogalmazott, van tapasztalatunk a muszlim világról, éltünk együtt 150 évig.

"Ismerjük ezt a világot most is, tiszteljük is, ott ahova való, nem kívánunk sorrendet felállítani vallási hagyományokra épülő életformák között. Az afrikaiak jövője Afrikában van, a magyarok jövője Magyarországon van, az együttélés kölcsönös alkalmazkodást jelent, nem szabad beengedni őket, én ezt az álláspontot képviselem. Ha nem akarunk nizzai eseteket látni, ne engedjük be őket. "

"Jöhetett volna Magyarországra is. Nem babra megy a játék, nekünk sem mindegy, ha nem védik meg a saját állampolgáraikat a nyugat-európai országok, bajba hozhatják a mieinket is. Föl vagyok dúlva, 1984-ben voltam először Nyugat-Európában, és láttam gyanús alakokat Amszterdamban, de nem volt vészes. Ma viszont már aggódunk, ha a gyerekeink nyugatra mennek, mert kevésbé biztonságos, ez nem normális dolog"

Nézze már meg hány magyar ment ki Nyugatra az utóbbi években, biztos mindenki félti az életét minden nap. A terrorista elkövetőt se engedték be, illegálisan volt ott. Jó nálunk max még kapott volna mellé egy letelepedési kötvényt, de ugyan úgy előfordulhatott volna. Nálunk nincs karikatúrában kifigurázva (még) az iszlám, illetve pont egy jelentéktelen kis szarcsimbók vagyunk a világ/európa térképén, eddig se akart idejönni senki robbantgatni vagy gyilkolni.

A brüsszeli évem elején laktam 1 hetet abban a városnegyedben, ahonnan a párizsi merénylők indultak ki (ezt akkor még nem tudtam).
A kerület lakosságának kb 90%-a marokkói, és egy pillanatig nem éreztem magam veszélyben vagy feszélyezve. Mindenki tudott angolul, szóltak hogy mikor nem lesz nyitva a bolt mert imádkozni mennek, mit merre találok, melyik busszal menjek, stb.
Az átlag muszlim ugyan úgy utálja a radikálisokat mint egy keresztény, mert egy kis csoport hoz "negatív hírnevet" és előítéleteket egy egész vallásra...

Annyira utálom, hogy sokan a radikális iszlámmal azonosítanak kb minden muzulmánt...

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 624 — The Mathematician
Csak a náci zsidókat nem bírjuk 😊
bcsarli
fixed 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!