Kosárlabda
16 feliratkozó
több mint 14 éve
A PO a lényeg, a Broncoshoz hasonlóan a Bulldogs konzisztensen ott van a végjátékban. Olvastam valahol, hogy tavaly óta Kellen Moore is Butler-mezben nyomja az erőnléti edzéseket 😊Remélhetőleg Mack is megtalálja a jobb kezét. A Butler a kosár Boise State-je, a sikere is hozzáadhat egy kicsit a futball rájátszás esélyéhez.DzsokijuingAzzal az aprócska különbséggel, hogy a Butler nincs idén a legjobb negyvenben sem, a BSU meg top10es mostanában 😀Rajna
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
MACK IS BACK!!! 6/27 mezőnyből, OMG...Dzsokijuingnem kéne Duke-nak lenni
több mint 14 éve
MACK IS BACK!!! 6/27 mezőnyből, OMG...
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Remélhetőleg Mack is megtalálja a jobb kezét. A Butler a kosár Boise State-je, a sikere is hozzáadhat egy kicsit a futball rájátszás esélyéhez.DzsokijuingAzzal az aprócska különbséggel, hogy a Butler nincs idén a legjobb negyvenben sem, a BSU meg top10es mostanában 😀
több mint 14 éve
Remélhetőleg Mack is megtalálja a jobb kezét. A Butler a kosár Boise State-je, a sikere is hozzáadhat egy kicsit a futball rájátszás esélyéhez.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
egyenesen 0 pont eddig a festékbenÉn nem láttam túl sok kimaradt üres dobást. Mondjuk a Butler így bukni fog, kilencről kéziben szokás dobni nem kosárban, nekik meg más nemigen jön...RajnaSzerintem elég jó a védekezés, nem olyan alacsony színvonal ez, nincsenek kb. open lookok.Rajnaén nem így érzem, tök mindegy mit védekeznek, sehogyse bírják bedobni. Butler 4/18, ebből 10 hármas...Hurka
ez a Smith elképesztő favágó mondjuk 😀
több mint 14 éve
Én nem láttam túl sok kimaradt üres dobást. Mondjuk a Butler így bukni fog, kilencről kéziben szokás dobni nem kosárban, nekik meg más nemigen jön...én nem így érzem, tök mindegy mit védekeznek, sehogyse bírják bedobni. Butler 4/18, ebből 10 hármas...Hurkavalami döbbenetesen szarok eddigHurkaSzerintem elég jó a védekezés, nem olyan alacsony színvonal ez, nincsenek kb. open lookok.Rajna
több mint 14 éve
én nem így érzem, tök mindegy mit védekeznek, sehogyse bírják bedobni. Butler 4/18, ebből 10 hármas...valami döbbenetesen szarok eddigHurkaSzerintem elég jó a védekezés, nem olyan alacsony színvonal ez, nincsenek kb. open lookok.Rajna
több mint 14 éve
wow, Kemba 4 meccs után leült a padra 😀első támadás azonnal turnover
több mint 14 éve
valami döbbenetesen szarok eddigHurkaSzerintem elég jó a védekezés, nem olyan alacsony színvonal ez, nincsenek kb. open lookok.
több mint 14 éve
valami döbbenetesen szarok eddig
több mint 14 éve
BUTLER!!!!
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
igen az lehetséges, sorry kevertem a nőivelakarod mondani 3:30JJhánykor lesz a döntő?braxa8802:30Fucu
több mint 14 éve
akarod mondani 3:30hánykor lesz a döntő?braxa8802:30Fucu

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hát a Stanford meccs valami horror volt számomra, csak fogtam a fejema Texas A&M a Stanfordot, a Notre Dame a UConnt verte a női Final Fourban, elég nagy upset mindkettőJJKülönösen utóbbi. A UConn az elmúlt három évben 115-1 volt... A Stanfordtól kaptak ki idén, miközben felállították a 90 győztes meccs zsinórban rekordjukat. Skylar Diggins nagyon durván játszott a Notre Dameben, Maya Mooret is elhomályosította, ami azért nem kis tett, pláne, hogy utóbbi dobott a vesztes meccsen 36 pontot.gsn
a UConn vereségnél is, sajnos nem tudtam nézni az ismétlést, de ledöbbentem
így már annyira nem érdekel a női döntő 😊
több mint 14 éve
hánykor lesz a döntő?braxa8802:30
több mint 14 éve
hánykor lesz a döntő?
több mint 14 éve
gsn
3 548
a Texas A&M a Stanfordot, a Notre Dame a UConnt verte a női Final Fourban, elég nagy upset mindkettőJJKülönösen utóbbi. A UConn az elmúlt három évben 115-1 volt... A Stanfordtól kaptak ki idén, miközben felállították a 90 győztes meccs zsinórban rekordjukat. Skylar Diggins nagyon durván játszott a Notre Dameben, Maya Mooret is elhomályosította, ami azért nem kis tett, pláne, hogy utóbbi dobott a vesztes meccsen 36 pontot.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Butler's Hinkle Fieldhouse documentary (ESPN): http://www.youtube.com/watch?v=N8Zn94_JepI&feature=related
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
a Texas A&M a Stanfordot, a Notre Dame a UConnt verte a női Final Fourban, elég nagy upset mindkettő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
fújj de nem tetszene egy Butler-UConn döntőHörién "hatalmas szakmai tudásommal" megmondtam 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Ezek a bosszantó vereségek, amikor az ellenfél is ugyanolyan szarul játszik, csak jobban dobja a büntetőket, mert kb ez volt az egyetlen különbség a két csapat között.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Elfáradt a Wildcats, minden dobás rövid, nincs már benne a lábuk, textbook. A 6 emberes rotáció hátránya.
Tepper takarodj!