NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
Durvát mondok, de most Go Duke. A Michigant semmilyen sportágban, senki ellen nem támogatomharomtAll time low.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Durvát mondok, de most Go Duke. A Michigant semmilyen sportágban, senki ellen nem támogatomharomtén se szeretem a Wolvest, de ilyet nem lehet kimondani, hogy go Duke, soha... akkor nyugodtan nézed úgy a meccset, hogy közben azt kívánod, hoy essen ki valahogy mind a 2 csapat 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Durvát mondok, de most Go Duke. A Michigant semmilyen sportágban, senki ellen nem támogatom
több mint 13 éve
ha a Texas se tudja őket kiejteni, akkor nem értem 😕
több mint 13 éve
Azt látom.ebben nem lesz különbség idén se 😉Höriaz a baj, hogy én az idei Dukeot erősebbnek érzem a tavalyinál, az egy mákos banda volt 😛HurkaÚgy érted, bírók által tolt banda?Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
5 triplánál a Michigan, nem semmi. De butaságok azért mindkét oldalon itt is vannak erősen.DenyNem is giazán tudnak mást előre.
több mint 13 éve
5 triplánál a Michigan, nem semmi. De butaságok azért mindkét oldalon itt is vannak erősen.
több mint 13 éve
ebben nem lesz különbség idén se 😉az a baj, hogy én az idei Dukeot erősebbnek érzem a tavalyinál, az egy mákos banda volt 😛HurkaÚgy érted, bírók által tolt banda?Jakehomer
több mint 13 éve
az a baj, hogy én az idei Dukeot erősebbnek érzem a tavalyinál, az egy mákos banda volt 😛HurkaÚgy érted, bírók által tolt banda?
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
az a baj, hogy én az idei Dukeot erősebbnek érzem a tavalyinál, az egy mákos banda volt 😛egyébként ha a UCLA-Michigan State volt a Hurka-bowl, akkor ez a nagyon-anti Hurka-bowl...
több mint 13 éve
turnover parádé, kissé meg kéne nyugodni, mert rossz az ellenfél
több mint 13 éve
De ügyetlenek ezek a michigani gyerekek
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
egy rakás balfasz ez a wazzuHöriaz egy másik csapat
a hazai pálya döntött sajnos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szív megszakad, lélegzet bennakad 😊kellemes kis duke ellenes hangulat leszmindig az van, mindenütt.Höri
yeahJoci
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
kellemes kis duke ellenes hangulat leszmindig az van, mindenütt.
yeahJoci
több mint 13 éve
kellemes kis duke ellenes hangulat leszyeah
több mint 13 éve
Ez goaltending volt, de belül volt Thomas lába, így végül is mindegy
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Buták alkotják ezt az UNC-t is, előbb beleérnek feleslegesen, majd majdnem goaltending-et hoz össze. Valami hülye bíró be is fújhatta volna.
több mint 13 éve
édes istenem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nagyon durva meccs, egyik csapat se tud védekezni a másikon.Isiah kicsit fáradtnak tűnik.
Choke, choke, choke
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
jó tudni,hogy kiesett a Morehead State 😕Newmanannyira sima meccs volt, hogy szinte be sem számoltak róla
az NIT-n a Wichita State nagyon kemény
---
több mint 13 éve
Egyre érdekesebben alakul a NIT: kiesett két első kiemelt, a Boston College és a Virginia Tech. Még nincs meg a negyeddöntőbeli ellenfelünk, a Fairfield vagy a Kent State lesz az, utána pedig jöhetne az Alabama vagy a New Mexico az elődöntőben, netán a Missouri State vagy a Miami (FL). Ezútóbbi lenne a torna legnehezebb meccse, mivel a másik ágról már csak az Oklahoma State maradt versenyben komolyabb csapatként, akik azért jócskán mögöttünk végeztek a Big12-ben. Szóval na, húzzuk be! 😊http://espn.go.com/mens-college-basketball/tournament/bracket/_/id/78/2011-national-invitational-tournamentA
több mint 13 éve
kezdődik a mai menü. Égnek is tízzel a tarhálók 😀haromthajrá pac-10 (12)! úgy érzem, hogy meglehet az upset
---