NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vicces ez a Butler. Mack 27 pont, ilyen fasza 0 fokos szögben eleresztett triplákkal 😊 Shawn Marion sírna ha látná 😊
több mint 13 éve
Na, lássuk Pittsburgh átverekszi-e magát Butler-en.
több mint 13 éve
Hihi, a végén jó bénának tűnt a Temple. Egyébként köszi a válaszokat megint.
több mint 13 éve
Bamba Temple. Át kéne nevezni a csapatot layupmissersre.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
hát igen, aki nem passzol, így jár.
több mint 13 éve
Itt a helyszínválasztás hogy működik? Nem hiszem, hogy bármelyik csapatnak köze lenne Tucsonhoz.Schleckévekre előre leszervezik a helyszíneket. az, hogy kit hová oszt be az NCAA, a szelekciós szándély forgatagában derül ki
több mint 13 éve
Itt a helyszínválasztás hogy működik? Nem hiszem, hogy bármelyik csapatnak köze lenne Tucsonhoz.SchleckSemleges pályán játszanak minden meccset.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Mekkora blokk, te jó ég 😀
több mint 13 éve
A play-in meccsek is beszámítanak most már, azért írják a meccseket 3. körnek.megvan az első OT meccs 😊HurkaÁhh, béna ez a Temple...gsnSajnos igen, már elintézhették volna.
De legalább megvan az első double OT meccs.Jakehomer
Mennyire bután játszik a Temple, bámulatos.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Itt a helyszínválasztás hogy működik? Nem hiszem, hogy bármelyik csapatnak köze lenne Tucsonhoz.
több mint 13 éve
megvan az első OT meccs 😊Áhh, béna ez a Temple...gsnSajnos igen, már elintézhették volna.
De legalább megvan az első double OT meccs.Jakehomer
több mint 13 éve
Áhh, béna ez a Temple...gsnSajnos igen, már elintézhették volna.
De legalább megvan az első double OT meccs.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
gsn
3 548
Áhh, béna ez a Temple...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Hoppá, hoppá, néhányan elszállhatnak az SDSTU-val ma 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
túlzás, de inkább ők legyenek semmint a UNC 😛nem ez a meccs miatt mondom, sztem amúgy is túlzás nekik a No. 1 seedHurkacsak sztem overrated a Pitt?Hurkaha kikapnak a Butlertől, akkor talán rájuk lehet mondani 😛
én azért bízom Ashton Gibbs-benHöri
a SDSU meg ugyanúgy szenvedős meccset nyom, marad a Florida 😉
több mint 13 éve
nem ez a meccs miatt mondom, sztem amúgy is túlzás nekik a No. 1 seedcsak sztem overrated a Pitt?Hurkaha kikapnak a Butlertől, akkor talán rájuk lehet mondani 😛
én azért bízom Ashton Gibbs-benHöri
több mint 13 éve
csak sztem overrated a Pitt?HurkaAz egy percig se volt kérdés, de hogy megégjenek a Butler ellen, az elég mókás még így is.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
csak sztem overrated a Pitt?Hurkaha kikapnak a Butlertől, akkor talán rájuk lehet mondani 😛
én azért bízom Ashton Gibbs-ben
több mint 13 éve
csak sztem overrated a Pitt?
több mint 13 éve
itt írják hogy ki mit közvetíthttp://awfulannouncing.com/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
akkor reménykedem megkapja a Gators-BYU-t isharomtazt vagy Verne vagy Ian Eagle fogja közvetíteni (mondjuk még mindig nem jutott tovább a BYU)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor reménykedem megkapja a Gators-BYU-t isbazmeg a Morehead state meccsen meg Verne Lundquist van és csak 5 perc után esett le az első röhögésénél és OMG felkiáltásnál
több mint 13 éve
Gus Johnson bojkottálja a Madnesst? nem hallottam még egyik meccsen sem. Pedig kéneharomtFirst Four 2. napján is ő volt, valamint a George Mason-Nován (MM eddigi legjobb meccse), Ohio Staten, Syracuseon, valamint a Xavier-Marquetten is
több mint 13 éve
Gus Johnson bojkottálja a Madnesst? nem hallottam még egyik meccsen sem. Pedig kéneharomtkétszer is volt már. például a Villanován