NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
Walker de hülye 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezt én se értem. Honeycutt aki valóban jó a UCLA-ből, a többi sima iparos, van aki abból is gyengébb. A Gatorsban nincs sztár, de a kezdő 5ből bárki megtud nyerni 1-1 meccset. És ma még fakezű Young is jó.abszolút nem Final 4 kaliber ez a Florida egyébként, sőt, sztem Elite 8 seakkor miért kapnak ki ?Höri
a UCLA-ben meg egyénileg sokkal több van, sztem jobb csapat is, mint a GatorsHurka
több mint 13 éve
aki nem tudja stabilizálni magát, ne akarjon messzire jutnilegingadozóbb formájú csapat idén a BruinsJJabszolút nem Final 4 kaliber ez a Florida egyébként, sőt, sztem Elite 8 seakkor miért kapnak ki ?Höri
a UCLA-ben meg egyénileg sokkal több van, sztem jobb csapat is, mint a GatorsHurka
több mint 13 éve
legingadozóbb formájú csapat idén a Bruinsabszolút nem Final 4 kaliber ez a Florida egyébként, sőt, sztem Elite 8 seakkor miért kapnak ki ?Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
abszolút nem Final 4 kaliber ez a Florida egyébként, sőt, sztem Elite 8 seakkor miért kapnak ki ?
több mint 13 éve
abszolút nem Final 4 kaliber ez a Florida egyébként, sőt, sztem Elite 8 sea UCLA-ben meg egyénileg sokkal több van, sztem jobb csapat is, mint a Gators
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vicces meccs. Ha Parsons és Boynton nem lenne ekkora 0 magához képest akkor tuti nyernénk mondjuk de így kurva szoros lesz végig
több mint 13 éve
Tényleg nagyon jó meccs. Pitino azt mondta a Kentucky meccs után, hogy amelyik csapat dominálni tudja a második félidő első öt percét, az jó eséllyel nyerni is szokott, itt is ez lehet (jó, nem olyan nagy okosság, de érdekes, hogy nem a végjátékot emelte ki, talán mert abban elég szar 😀 ).
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
de Stover az egyetlen a ligában, akinek több blokkja van, mint pontja 😀Patrick Young is ilyen. Ugye ő is osztott egy durva prakkert. ESPN-n év elején azt nyomták, hogy simán lottery pick lehetne belőle(ugye freshman), de kell maradnia még legalább két évet mert lényegében csak zsákolásból tud pontot szerezni. Még a layupot is elkúrja mert annyira nem tud dobni. De ezt most is lehet látniharomtigen nagy meccs sztem, mekkora monster blokkolt adott az előbb Stover 😀HurkaMatt Stover fia 😊
hatalmas stat:
több, mint 20 blokk
kevesebb, mint 20 pont 😀Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Patrick Young is ilyen. Ugye ő is osztott egy durva prakkert. ESPN-n év elején azt nyomták, hogy simán lottery pick lehetne belőle(ugye freshman), de kell maradnia még legalább két évet mert lényegében csak zsákolásból tud pontot szerezni. Még a layupot is elkúrja mert annyira nem tud dobni. De ezt most is lehet látniigen nagy meccs sztem, mekkora monster blokkolt adott az előbb Stover 😀HurkaMatt Stover fia 😊
hatalmas stat:
több, mint 20 blokk
kevesebb, mint 20 pont 😀Höri
több mint 13 éve
na jó, kentucky homerrel nem vitatkozok 😛a UCLA amellett hogy a világ egyik legkirályabb iskolája, rengeteg szállal fűződik Magyarországhoz 😉JJHát ez engem nem hat meg. Los Angeles-i elit egyetem = nemszeretem.Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
igen nagy meccs sztem, mekkora monster blokkolt adott az előbb Stover 😀HurkaMatt Stover fia 😊
hatalmas stat:
több, mint 20 blokk
kevesebb, mint 20 pont 😀
több mint 13 éve
igen nagy meccs sztem, mekkora monster blokkolt adott az előbb Stover 😀
több mint 13 éve
a UCLA amellett hogy a világ egyik legkirályabb iskolája, rengeteg szállal fűződik Magyarországhoz 😉JJHát ez engem nem hat meg. Los Angeles-i elit egyetem = nemszeretem.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
pedig nagyon király egyetem, ezt a UCLA-utálatot nem tudom hová tenni 😛Smith óriási, szó szerint is
több mint 13 éve
utálom az uclát, burzsuly gecika Gators tönkreveri a komplett UC-systemet 😛Hörijézusom, mi lett veled? Gatorsnek drukkolni semlegesként NEM MENŐ!Hurka
ilyenből elég a Duke
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a Joshua Smith miért nem focizni ment? 😀 6-10 305 micsoda DE prospect lenne most 😀
több mint 13 éve
a UCLA amellett hogy a világ egyik legkirályabb iskolája, rengeteg szállal fűződik Magyarországhoz 😉Ha már itt tartunk, a UCLA-nek sem 😛Jakehomera Gators tönkreveri a komplett UC-systemet 😛Hörijézusom, mi lett veled? Gatorsnek drukkolni semlegesként NEM MENŐ!Hurka
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bármiféle Los Angeles-i dolognak drukkolni minden alatt van 😛a Gators tönkreveri a komplett UC-systemet 😛Hörijézusom, mi lett veled? Gatorsnek drukkolni semlegesként NEM MENŐ!Hurka
több mint 13 éve
Ha már itt tartunk, a UCLA-nek sem 😛a Gators tönkreveri a komplett UC-systemet 😛Hörijézusom, mi lett veled? Gatorsnek drukkolni semlegesként NEM MENŐ!Hurka
Az ilyen meccseket szeretem, mert mindegy ki nyer. Ha a Florida, akkor annak örülök, hogy van még egy SEC csapat a Sweet 16-ben, ha a UCLA, akkor meg annak, hogy másoknak is összeomlik az az ága 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
a Gators tönkreveri a komplett UC-systemet 😛Hörijézusom, mi lett veled? Gatorsnek drukkolni semlegesként NEM MENŐ!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most pedig go UCLA, Joshua Smith tönkreteszi majd Tyust 😛HurkaTyus kurva szar volt idén mióta levágatta a rastáját 😛
több mint 13 éve
most pedig go UCLA, Joshua Smith tönkreteszi majd Tyust 😛
több mint 13 éve
A végén kompenzáltak kicsit a Wildcatsnek a bírók, kár, hogy ilyen nagy szerepet játszottak, mert amúgy nagyon színvonalas meccs volt.
Tepper takarodj!