NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
nekem a PITT-en kívül minden elit8 csapatom megvan 😛én csak most szívtam be a Cuse-t a 8-amból de rövidesen elvesztem a döntős NDmet
persze mi vagyunk a hülyék Orkkal a Duke szurkolásért, de mégis mi vezetjük a tippversenyt 😊Höri
több mint 13 éve
De kéne az FSU győzelme.Nem tréfadolog, ahogy a Seminoles oktat 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
nekem a PITT-en kívül minden elit8 csapatom megvan 😛persze mi vagyunk a hülyék Orkkal a Duke szurkolásért, de mégis mi vezetjük a tippversenyt 😊
több mint 13 éve
Ez a Markett... és most Buzz Williams is verheti magát, áh.Nekem is egy darab Final Four csapatom maradt 😀 és ha a Jayhawks is kiesik, akkor összesen 3 db Elite Eight gárdám marad állva lesz 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Reszeltek a Cusenak is. Tipikus egyébként, hogy a becsalt csapat kihozza a maximumot a lehetőségből. Meg mákjuk is volt a sorsolással, szar Big East csapatot kaptak 😀JakehomerHát a Georgia meg a UAB gyorsan repült, de a VCU meg a Marquette menti a committee becsületét az fix.
több mint 13 éve
Reszeltek a Cusenak is. Tipikus egyébként, hogy a becsalt csapat kihozza a maximumot a lehetőségből. Meg mákjuk is volt a sorsolással, szar Big East csapatot kaptak 😀
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
hol vár állott, most kőhalom...gyönyörű volt az a visszajátszás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na akkor még maradt a Marquette-Cuse. Vezet a fidesz de szoros.
több mint 13 éve
dél elesett, kelet és nyugat ideig-óráig még tartja magátVCU-Richmond meccset az elite 8-ben 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
19 a VCU-nak, kalap, kabát.HöriVIRGINIANS!
több mint 13 éve
Az NBA-ben az a bodycheck mondjuk fault, amit Brown kapott a végén.JakehomerA tegnapi Pitt-Butler után sima falt, na nem mintha egyetértenék azokkal az idiótákkal akik vezették azt a emccset.
több mint 13 éve
gyönyörű lenne egy doublechoke két kedvenc final four-osomtól egymás után
---
több mint 13 éve
Az NBA-ben az a bodycheck mondjuk fault, amit Brown kapott a végén.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Pl. - meg ugye volt az a homály dobása (ergo blown save), csak mondjuk a másik csapat csinált egy fielding errort utána.. szóval kiküldték Riverát a 10. inningre is, és ott behúzta.Jah, a hasonlat kicsit sántít mert Rivera nem szív be 8 runt nyolc inningben a kilencedik előtt 😀RajnaZona Zoooo, Beear Down!Sztem a falt időn túl volt.. nem Brownon, hanem a támadópatit szerző játékoson.
jókora fault volt mondjuk szerintem, na de remélem Purdue és Cuse győzelemmel zárul a napJJ
Klasszikus Horns-choke.. Brownt sajnálom, mert isten volt egész meccsen... most meg "Mo Rivera" Williamst éltetik majd, aki borzalmas volt, de persze clutch.Igor
Kb. ilyen szinten ül a hasonlat.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na már csak a Florida áll a final fouromból 😀
több mint 13 éve
Pedig ez a 2&1 nem volt egy különösebb nagy play. A Texas védelem azt se tudta hol van a borzalmas 5 sec után. Brown a végén túl lassan vitte fel a labdát, a putbackre már nem volt idő.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Jah, a hasonlat kicsit sántít mert Rivera nem szív be 8 runt nyolc inningben a kilencedik előtt 😀Zona Zoooo, Beear Down!Sztem a falt időn túl volt.. nem Brownon, hanem a támadópatit szerző játékoson.
jókora fault volt mondjuk szerintem, na de remélem Purdue és Cuse győzelemmel zárul a napJJ
Klasszikus Horns-choke.. Brownt sajnálom, mert isten volt egész meccsen... most meg "Mo Rivera" Williamst éltetik majd, aki borzalmas volt, de persze clutch.Igor
több mint 13 éve
Zona Zoooo, Beear Down!Sztem a falt időn túl volt.. nem Brownon, hanem a támadópatit szerző játékoson.
Klasszikus Horns-choke.. Brownt sajnálom, mert isten volt egész meccsen... most meg "Mo Rivera" Williamst éltetik majd, aki borzalmas volt, de persze clutch.
több mint 13 éve
Zona Zoooo, Beear Down!jókora fault volt mondjuk szerintem, na de remélem Purdue és Cuse győzelemmel zárul a nap
---
több mint 13 éve
Ez a Brown nem ember... már rég kiesett volna a Texas nélküle egy huszassal szoptak volna ma is..IgorA kosárlabda leginkább sztárorientált csapatsport. Brown tényleg parádés volt, nagyon úgy néz ki, meg is nyerte a Longhornsnak.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ez a Brown nem ember... már rég kiesett volna a Texas nélküle egy huszassal szoptak volna ma is..