WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
több mint 14 éve
hamarosan kezdődik a Survivor Series, nagyon várom már 😀 tippek?shawnkaLoL, kezedre játszik, hogy pont bye-os ma az Auburn 😛 végre láthatsz smackdownt 😀
nem tom ki nyer, de nekik szurkolok akit előre írok:
Orton vs Barrett (de a köcsög fog nyerni 😛 😕 utána Miz beváltja a táskát és lenyomja egyből)
Edge vs Kane (Taker meg fog jelenni)
Morrison vs Sheamus
Ziggler vs Kaval (a japó fog nyerni)
DiBiase vs Bryan (mindkettőt utálom speicel, de bryant mindenkinél jobban)
Del Rio csapata vs Mysterio csapata
csajok mindegy

több mint 14 éve
hamarosan kezdődik a Survivor Series, nagyon várom már 😀 tippek?
több mint 14 éve
ez lesz vasárnap, a Survivor Series.épp most van ez a fogadalom, Cena VS Barrett, ha Cena nyer Nexus szétesik, ha Barrett nyer Nexusos lesz ( 😕 )igen, Cena Nexus tag lett.
és nem mondjátok, hogy ez a fasszopó köcsög leverte Cenát? 😕 kibaszott WWE, a karakterek helyett jöttmentek...konqueror
az utána lévő ppv gálán pedig Barrett őt jelölte ki bírónak az Orton elleni címmeccsére.
annak lesz az a tétje, hogy ha Barrett kikap akkor kirúgatja Cenát a WWE-ből.Höri
több mint 14 éve
épp most van ez a fogadalom, Cena VS Barrett, ha Cena nyer Nexus szétesik, ha Barrett nyer Nexusos lesz ( 😕 )igen, Cena Nexus tag lett.
és nem mondjátok, hogy ez a fasszopó köcsög leverte Cenát? 😕 kibaszott WWE, a karakterek helyett jöttmentek...konqueror
az utána lévő ppv gálán pedig Barrett őt jelölte ki bírónak az Orton elleni címmeccsére.
annak lesz az a tétje, hogy ha Barrett kikap akkor kirúgatja Cenát a WWE-ből.

több mint 14 éve
Höri ne haragudj, van még egy kérdés 😀 Miz beválthatja a táskát a Survivor Series-en?shawnkanem haragszom.
beválthatja szerintem.
tavaly CM Punknál volt a táska, és ő is egy ppv alatt váltotta be emlékeim szerint.

több mint 14 éve
épp most van ez a fogadalom, Cena VS Barrett, ha Cena nyer Nexus szétesik, ha Barrett nyer Nexusos lesz ( 😕 )és nem mondjátok, hogy ez a fasszopó köcsög leverte Cenát? 😕 kibaszott WWE, a karakterek helyett jöttmentek...
több mint 14 éve
Höri ne haragudj, van még egy kérdés 😀 Miz beválthatja a táskát a Survivor Series-en?
több mint 14 éve
télleg.köszi a felvilágosítást, így már tiszta. (de az Hell in Cell volt 😛)shawnkaegyébként Barrett milyen alapon dobálózhat csak így Cena karrierjével? az oké, hogy a főnöke, de miért van ekkora hatalma?shawnkamert ebben fogadtak.
Barrett legyőzte a night of championson Cenát.
Ha John nyert volna, akkor Barrett szopna.Höri
a Bragging Rights előtti gála.

több mint 14 éve
köszi a felvilágosítást, így már tiszta. (de az Hell in Cell volt 😛)egyébként Barrett milyen alapon dobálózhat csak így Cena karrierjével? az oké, hogy a főnöke, de miért van ekkora hatalma?shawnkamert ebben fogadtak.
Ha John nyert volna, akkor Barrett szopna.Höri
több mint 14 éve
most csíptem el egy közvetítést, épp megyMorrison igen király mód nyomta le Jerichot, utána meg a noname országos bajnok VS Edge volt, amit Miz megzavart, és kivégezte civilben a champet
több mint 14 éve
egyébként Barrett milyen alapon dobálózhat csak így Cena karrierjével? az oké, hogy a főnöke, de miért van ekkora hatalma?shawnkamert ebben fogadtak.
Ha John nyert volna, akkor Barrett szopna.

több mint 14 éve
egyébként Barrett milyen alapon dobálózhat csak így Cena karrierjével? az oké, hogy a főnöke, de miért van ekkora hatalma?
több mint 14 éve
jó hát nem mindenki tud 0-24 gépezni, azthittem újat mutatok 😕konqueror😀😀 Majd legközelebb 😉

több mint 14 éve
jó hát nem mindenki tud 0-24 gépezni, azthittem újat mutatok 😕
több mint 14 éve
http://index.indavideo.hu/video/Pankratorok_4 😀Nem figyelsz Konq, már fb-n is megosztottam rég 😛 Amúgy nem rossz, legközelebbi pestire már én is megyek. ahogy néztem/olvastam itt az újak nem nyújtottak túl jót, de majd belejönnek 😊 HCW FTW!
Höri, PC, véleményezzétekkonqueror

több mint 14 éve
http://index.indavideo.hu/video/Pankratorok_4 😀http://twitter.com/H0RIggins/status/3859400565460993
Höri, PC, véleményezzétekkonqueror

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg igen, de all time is a legjobak koze verekedte be magat. Hihetetlen, amit evek ota muvel.Bizony 😊 Szerinted lesz az a pénz amiért Mayweather ki mer állni ellene?
David Haye viszont egy orbitalis paraszt. A Harrison elleni meccset csak is itt Angliaban lehetett megrendezni, mert Harrison annyira nem tenyezo nehezsulyban, de ot ez nem erdekli, es nyomatja a baromsagait.
"After the fight, Haye stated that he could have knocked out Harrison at any time but waited until round three because his friends had made bets on him winning via third round KO. He also guaranteed that he would fight one of the the Klitschkos in 2011."
Hihetetlen modon utalom azt a majmot, nagyon remelem, hogy Vova vagy Vladimir beveri a pofajat, mert a szivem szakadna, meg, ha esetleg legyozne v.melyik Klicskot, es eveken keresztul kellene hallgatni azt az ontomjenezo szart, amit minden meccs elott/utan eload.lotus86
Nyugi, szerintem nem kell majd, nem hinném h bármelyik Klicskot is tudná verni 😊
több mint 14 éve
PACMAN a legnagyobb!!!!!! 😀Buchek8Jelenleg igen, de all time is a legjobak koze verekedte be magat. Hihetetlen, amit evek ota muvel.
David Haye viszont egy orbitalis paraszt. A Harrison elleni meccset csak is itt Angliaban lehetett megrendezni, mert Harrison annyira nem tenyezo nehezsulyban, de ot ez nem erdekli, es nyomatja a baromsagait.
"After the fight, Haye stated that he could have knocked out Harrison at any time but waited until round three because his friends had made bets on him winning via third round KO. He also guaranteed that he would fight one of the the Klitschkos in 2011."
Hihetetlen modon utalom azt a majmot, nagyon remelem, hogy Vova vagy Vladimir beveri a pofajat, mert a szivem szakadna, meg, ha esetleg legyozne v.melyik Klicskot, es eveken keresztul kellene hallgatni azt az ontomjenezo szart, amit minden meccs elott/utan eload.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
PACMAN a legnagyobb!!!!!! 😀
több mint 14 éve
Azért egy SPOILERt kirakhatnátok, mert még nem jutottam el azeheti smackdownig :/mivel csak a RAW-t követem, ezért aki nézi a Smackdownt elmondhatná h Otunga marad-e Nexus 😀shawnkaKane chokslammel elintézte Edge-t, így Otunga könnyen megnyerte a meccset, szóval egyelőre marad.süti

több mint 14 éve
mivel csak a RAW-t követem, ezért aki nézi a Smackdownt elmondhatná h Otunga marad-e Nexus 😀shawnkaKane chokslammel elintézte Edge-t, így Otunga könnyen megnyerte a meccset, szóval egyelőre marad.