Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
több mint 13 éve
Emlékszem mikor még ezzel szerenádoztunk 3 lánynak kanalakkal és zsírosbödönnel egy legénybúcsún... 😛Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Pontosan ezekre gondoltam 😊Rákaptam ezekre a muzsikákra is 😊 Keresem a hasonló remekműveket!Halford a Judas Priestben tevékenykedik, hallgasd azt! 😀
BlitzHawk
catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Rákaptam ezekre a muzsikákra is 😊 Keresem a hasonló remekműveket!Halford a Judas Priestben tevékenykedik, hallgasd azt! 😀
BlitzHawk
több mint 13 éve
Rákaptam ezekre a muzsikákra is 😊 Keresem a hasonló remekműveket!több mint 13 éve
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Annak aki szereti a Talicskát:"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A Call Me Maybe is szerethető:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
több mint 13 éve
elhunyt Dave Brubeck dzsessz-zenész, legismertebb szerzeményét, a Take Five-t valószínűleg mindenki hallotta már
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
jobbat mutatokwww.facebook.com/mr3bartokradio?ref=stream
én úgy tudtam mondjuk, hogy Beethoven a zene Mozartja

---
több mint 13 éve
rátok gondoltam élből, ahogy megláttam. Két óra tömény Best of Amadeus.Amadeus91köszönjük, nem kellett volna

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
rátok gondoltam élből, ahogy megláttam. Két óra tömény Best of Amadeus.
több mint 13 éve
hiányzik belőle REX😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
catattack
3 520
több mint 13 éve
több mint 13 éve
több mint 13 éve
az esti kockuláshoz mostanában állandóan Mumfordot hallgatok, picit elmegy tőle az életkedvem, de zseniális dalokat írnak

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Rettenetesen ócska.Most csak szerintem kurva fos a flowja?EazzyNem...Darksun3

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...