NBA
32 feliratkozó
több mint 2 éve
Most sincs velük semmi baj kezelhetőség szempontjából, csak így jobban hangzott, amit Stoki írt.Kawhi, George, Westy, Harden, 4 könnyen kezelhető, csapatjátékos... a play in már sikernek számít! 😊Pedig Kawhi is mennyire szimpi volt a Raptorsban illetve George is annó a Pacersben a sérülése előtt…
Stoki
KeyG
több mint 2 éve
Mondjuk ezt hogy neztem be :facepalm:KJ Martin Kenyon Martin fia, Caleb és Cody Martinhoz nincs köze.KJ Martin potens fiatal, sokak szerint jobb lehet mint a teso ( Caleb ).Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Megkopasztották? 😀 Nincs használható játékos az ellenértékben.
Harden meg legkésőbb másfél éven belül úgyis továbbhisztizi magát a következő állomáshelyére.
Kampman
tenorx
Toca
Jughead
Amúgy ettől meg jó kiegészítő lehet. 😀
több mint 2 éve
Kawhi, George, Westy, Harden, 4 könnyen kezelhető, csapatjátékos... a play in már sikernek számít! 😊Pedig Kawhi is mennyire szimpi volt a Raptorsban illetve George is annó a Pacersben a sérülése előtt…
Stoki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Kawhi, George, Westy, Harden, 4 könnyen kezelhető, csapatjátékos... a play in már sikernek számít! 😊
több mint 2 éve
morris kukaÍgy.KJ Martin Kenyon Martin fia, Caleb és Cody Martinhoz nincs köze.KJ Martin potens fiatal, sokak szerint jobb lehet mint a teso ( Caleb ).Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Megkopasztották? 😀 Nincs használható játékos az ellenértékben.
Harden meg legkésőbb másfél éven belül úgyis továbbhisztizi magát a következő állomáshelyére.
Kampman
tenorx
Toca
Jughead
Morris szerintem már egyáltalán nem használható, legalábbis tavaly nem volt.
Én féltem hogy kifog valamelyik lépni a szerződésből eventually, de nem hiszem.
Nem azt mondom hogy jó trade volt, vagy hogy most jobb lett a Clippers hogy itt van Harden,de a megkopasztástól nagyon messze van.
tenorx
de batum/covington bőven lehet playoff rotációs ember
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Így.KJ Martin Kenyon Martin fia, Caleb és Cody Martinhoz nincs köze.KJ Martin potens fiatal, sokak szerint jobb lehet mint a teso ( Caleb ).Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Megkopasztották? 😀 Nincs használható játékos az ellenértékben.
Kampman
tenorx
Toca
Jughead
Morris szerintem már egyáltalán nem használható, legalábbis tavaly nem volt.
Én féltem hogy kifog valamelyik lépni a szerződésből eventually, de nem hiszem.
Nem azt mondom hogy jó trade volt, vagy hogy most jobb lett a Clippers hogy itt van Harden,de a megkopasztástól nagyon messze van.
több mint 2 éve
KJ Martin Kenyon Martin fia, Caleb és Cody Martinhoz nincs köze.KJ Martin potens fiatal, sokak szerint jobb lehet mint a teso ( Caleb ).Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Megkopasztották? 😀 Nincs használható játékos az ellenértékben.
Kampman
tenorx
Toca
több mint 2 éve
Na azért ne túlozzunk.Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Megkopasztották? 😀 Nincs használható játékos az ellenértékben.
Kampman
tenorx
Morris meg azért használható kiegészítő ember. KJ Martin potens fiatal, sokak szerint jobb lehet mint a teso ( Caleb ).
2 első koros ( 28 Clippers és másik csapattól ) egy lejáró Hardenert.
Én értem a Clipperst és örülnek ha egyszer egybe lenne ez a nagy 3-as ( 2.5-es ). De erre azért reális esélyt, hogy Leonard kibír egy playoffot nem igazán látok. De hat toltak egy all-in a korabbira azt tetszik hogy végig tolják ha már elindultak az úton.
Amúgy poén lenne ha George és Kawhi is kilépne év végén. Gyanítom amúgy a Heat a 3-bol egyet akar majd a nyáron.
Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
Viszont rengeteg picket kaptak érte.Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Megkopasztották? 😀 Nincs használható játékos az ellenértékben.
Kampman
tenorx
több mint 2 éve
Ez is iktriad miatt van ...The Suns led the Spurs for 47 minutes, 58.8 seconds. But this is the definition of stealing the win: pic.twitter.com/uL1P9fBXMi
— Kevin O'Connor (@KevinOConnorNBA) November 1, 2023
több mint 2 éve
Gigászok csatája - ilyen vagy olyan okból.A sunsnak nagyon megy a negyedikben.
iktriad
több mint 2 éve
Gigászok csatája - ilyen vagy olyan okból. több mint 2 éve
Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Megkopasztották? 😀 Nincs használható játékos az ellenértékben.
Kampman
több mint 2 éve
én még nemtom fent maradok-e addig hogy megnézzemwww.youtube.com/watch?v=jJj2G4aYD0AMa lesz az első meccsem Wembyvel, kíváncsi vagyok rá.
Negritis, a vajda
KeyG
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=jJj2G4aYD0AMa lesz az első meccsem Wembyvel, kíváncsi vagyok rá.
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=jJj2G4aYD0A
több mint 2 éve
Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.ez is bőven több mint a lejáró nyafka Harden értéke
Kampman
a Clipps-nek be kellett tolnia, de mástól semmit se kapott volna a philly
több mint 2 éve
Igen, de ez már a buffalós meg Bengalsos TO, aki inkább már csak rúgkapál a figyelemért. Viszont Owensben minden kivagyi hülyeségével együtt is volt valami szerethető, egészen a legvégéig. Harden ezt legkésőbb a Houstonból való elcseréltetésénél elvesztette nálam.Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Ő lenne a kosárlabda TO-ja?
Kampman
slowmotion
több mint 2 éve
Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Ő lenne a kosárlabda TO-ja?
Kampman
több mint 2 éve
Tökéletes move a Sixerstől, jól megkopasztották a Clipperst, bár most Bazskát nézem, ő azt mondja, hogy ennél még többről is álmodozhattak volna.Harden meg legkésőbb másfél éven belül úgyis továbbhisztizi magát a következő állomáshelyére.
több mint 2 éve
senkit, őket akarták padra@wojespnNa akkor nézzük, kit kap a 76ers ezért a csomagért. Popcorn ON
The Sixers are acquiring Marcus Morris, Nic Batum, Robert Covington, KJ Martin, multiple draft picks and a pick swap for James Harden, PJ Tucker and Filip Petrusev, sources tell ESPN.
Negritis, a vajda
Antonius
Maxeyt megnézték nyitókörben és már el is adták Hardent
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
@wojespnNa akkor nézzük, kit kap a 76ers ezért a csomagért. Popcorn ON
The Sixers are acquiring Marcus Morris, Nic Batum, Robert Covington, KJ Martin, multiple draft picks and a pick swap for James Harden, PJ Tucker and Filip Petrusev, sources tell ESPN.
Negritis, a vajda
Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 840
@wojespnHarden a legnagyobb fasz az nba-ben jelenleg nem?😀
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
@wojespnThe Sixers are acquiring Marcus Morris, Nic Batum, Robert Covington, KJ Martin, multiple draft picks and a pick swap for James Harden, PJ Tucker and Filip Petrusev, sources tell ESPN.