NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Game of Zones utolsó évad >>> Game of Thrones utolsó évadwww.youtube.com/watch?v=CStaxpRvKds
több mint 5 éve
Megmagyaráztad magadnak?Huhh ez a 7. / 8. rész megint rohadt jó volt,kár hogy mindjárt vége...A 8. részben Jordan nevetése volt a sorozat csúcspontja. Tökéletesen megmutatta, hogy Jordan mennyire nem bírja elviselni a kritikát és ha rámutatnak arra, hogy bizony ő is sebezhető volt. Az a kicsinyes nevetés szerintem az eddigi legsokatmondóbb pillanat volt a sorozatban, hiszen Payton tényleg levette Jordant a pályáról (Jordan az utolsó 3 meccsen 23,7 pontot átlagolt, 36,7%-os mezőnymutatóval és 3,7 eladott labdával), de Jordan egy pillanatig nem ismerné ezt el, ehelyett kineveti azt, aki ezt mondja, hiszen ő sebezhetetlen, aki mást mond az hazudik...
Tony Adams
Fentiek ellenére marha jó dokusorozat, azzal együtt is, hogy a történelmi hamisítások nagyon zavaróak tudnak lenni.
Jughead
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Pápá Spaldingtwitter.com/ChrisBHaynes/status/1260649585766092800
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
dawyd728
4 118
Egy átlag feletti edző, nyilvánvaló meccselési hiányosságokkal. Mellette makacs és nem hajlandó változni.nem csak ezt amúgywww.cbssports.com/nba/news/michael-jordans-glove-problem-how-gary-paytons-defense-changed-1996-nba-finals-between-bulls-and-sonics/Wishes that he started Gary Payton out on Michael Jordan a little sooner than he did. Payton injured and wasn't up to full speed that series played into that decision.
www.cascadiasn.com/blog/seattle-supersonics/george-karl-talks-96-finals
Ja meg ez:
www.seattletimes.com/sports/nba/oral-history-of-seattles-last-great-nba-team-the-1995-96-sonics/
Fast Willie
Hát de mauni, várni a negyedik meccsig? Ráadásul a LD szerint még Payton erősködött, nem Karl váltott.
Én szeretem Karl-t, mint edzőt, de ezt elbaszta.
Eazzy
emlékszem a Denveri edzősködésére, az se volt dicsőséges a 2000es években
Negritis
Sajnos első sorból néztem a denveri éveit. Ha bajnok akarsz lenni, arra nem jó. Ha po-ba akartál jutni, akkor tök jó opció volt. A középszerű játékosokból kihozta, ami bennük volt. Sztárokat nem tudott kezelni. Talán Payton volt az egyetlen.
Egy Mike D'Antoni.
több mint 5 éve
nem csak ezt amúgywww.cbssports.com/nba/news/michael-jordans-glove-problem-how-gary-paytons-defense-changed-1996-nba-finals-between-bulls-and-sonics/Wishes that he started Gary Payton out on Michael Jordan a little sooner than he did. Payton injured and wasn't up to full speed that series played into that decision.
Ja meg ez:
www.seattletimes.com/sports/nba/oral-history-of-seattles-last-great-nba-team-the-1995-96-sonics/
Fast Willie
Hát de mauni, várni a negyedik meccsig? Ráadásul a LD szerint még Payton erősködött, nem Karl váltott.
Eazzy
emlékszem a Denveri edzősködésére, az se volt dicsőséges a 2000es években
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.cbssports.com/nba/news/michael-jordans-glove-problem-how-gary-paytons-defense-changed-1996-nba-finals-between-bulls-and-sonics/Wishes that he started Gary Payton out on Michael Jordan a little sooner than he did. Payton injured and wasn't up to full speed that series played into that decision.
Ja meg ez:
Fast Willie
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
www.cbssports.com/nba/news/michael-jordans-glove-problem-how-gary-paytons-defense-changed-1996-nba-finals-between-bulls-and-sonics/www.cascadiasn.com/blog/seattle-supersonics/george-karl-talks-96-finals
Ja meg ez:
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Én nem éreztem azt a nevetésén, hogy nem bírja elviselni amit Payton mondott. Maradjunk a tényeknél. Az, hogy nem mondta ki külön, hogy igaza van, az nem jelent nálam egyenesen azt, hogy kritikát nem viselte el, inkább csak annyit, hogy nem nagyon érdekli. Btw ez a fajta kompetitivitás elég nehezen viselhető másoknak a környezetében az tuti. De kellett ahhoz, hogy elérje amit elért.
több mint 5 éve
Én már akkoriban sem értettem George Kart hozzáállását a Jordan elleni védekezéshez. Hawkins, Snow és McMillan kergette az első 3 meccsen, mikor nála volt az év, de megkockáztatom, hogy az akkor 5 év legjobb kisember védőjeHuhh ez a 7. / 8. rész megint rohadt jó volt,kár hogy mindjárt vége...A 8. részben Jordan nevetése volt a sorozat csúcspontja. Tökéletesen megmutatta, hogy Jordan mennyire nem bírja elviselni a kritikát és ha rámutatnak arra, hogy bizony ő is sebezhető volt. Az a kicsinyes nevetés szerintem az eddigi legsokatmondóbb pillanat volt a sorozatban, hiszen Payton tényleg levette Jordant a pályáról (Jordan az utolsó 3 meccsen 23,7 pontot átlagolt, 36,7%-os mezőnymutatóval és 3,7 eladott labdával), de Jordan egy pillanatig nem ismerné ezt el, ehelyett kineveti azt, aki ezt mondja, hiszen ő sebezhetetlen, aki mást mond az hazudik...
Tony Adams
Fentiek ellenére marha jó dokusorozat, azzal együtt is, hogy a történelmi hamisítások nagyon zavaróak tudnak lenni.
Jughead
több mint 5 éve
Ha már kosaras sorozatok, a Game Of Zones utolsó évada is elkezdődött és Jordan itt fontos szerepet kap. | Mint Éjkirály. | www.youtube.com/watch?v=CBXeC94Uz-0
A 2. rész vége tényleg már-már könnyfakasztó és nem a röhögéstől.
www.youtube.com/watch?v=he-VxfjhZt0
több mint 5 éve
Huhh ez a 7. / 8. rész megint rohadt jó volt,kár hogy mindjárt vége...A 8. részben Jordan nevetése volt a sorozat csúcspontja. Tökéletesen megmutatta, hogy Jordan mennyire nem bírja elviselni a kritikát és ha rámutatnak arra, hogy bizony ő is sebezhető volt. Az a kicsinyes nevetés szerintem az eddigi legsokatmondóbb pillanat volt a sorozatban, hiszen Payton tényleg levette Jordant a pályáról (Jordan az utolsó 3 meccsen 23,7 pontot átlagolt, 36,7%-os mezőnymutatóval és 3,7 eladott labdával), de Jordan egy pillanatig nem ismerné ezt el, ehelyett kineveti azt, aki ezt mondja, hiszen ő sebezhetetlen, aki mást mond az hazudik...
Tony Adams
Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
Huhh ez a 7. / 8. rész megint rohadt jó volt,kár hogy mindjárt vége...
több mint 5 éve
Amugy szerintem bagatel összeg pl a középső csomag(nekünk is ez van) 3200 Ft havonta. Ennyiért rengeteg tartalom, szerintem akkor is megéri ha egyébként nincs mondjuk annyi időd hogy minden nap rajta függjél. Már mint a netflixen.Ha esetleg sok.
De ha ugy nézem én önmagában a last dance-ért is kikköhögném gondolkodás nélkül ezt a három ezer forintot.
Cowboykarcsi90
4000-es csomagot 4-en is tudjatok használni. Keresel 3 havert és havi 1000 Ft.
több mint 5 éve
Amugy szerintem bagatel összeg pl a középső csomag(nekünk is ez van) 3200 Ft havonta. Ennyiért rengeteg tartalom, szerintem akkor is megéri ha egyébként nincs mondjuk annyi időd hogy minden nap rajta függjél. Már mint a netflixen. De ha ugy nézem én önmagában a last dance-ért is kikköhögném gondolkodás nélkül ezt a három ezer forintot.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Bocsi, nem néztem vissza ide pár napig.Bankártyát megadod aztán 30 napig használod korlátlanul. Nincs korlát. Utána declinolod és akkor nem szedlik le a pénzt.ha még nem lőtted el, akkor érdemes lehet az ingyenes első hónapot kihasználni Netflix-en, és akkor legálba nézheted szép minőségben 😊Ebben segíts kérlek!
Eazzy
Fent lesz szerinted az összes rész?
Lehet tudni mikor?
Gondolom hitelkártyás az első hónap és utána lehet törölni?
Van az egy hónap alatt használati, mennyiségi korlát?
🤘gaben🤘
Nyilván fent lesz hiszen ESPNel közös sorozatuk. 6 rész van kint szóval 18-án van fent az utolsó.
Toca
Szóval pontosan igen, ha egy hónap után lemondod, akkor nem kell fizetni egyáltalán.
A Last Dance 10 részes, tegnap jött ki a 7-8. tehát 18-án ahogyan Toca is írja meg lesz a teljes sorozat, így ha most beregisztrálsz, akkor kényelmesen végig tudod nézni az egészet. 😊
több mint 5 éve
Egyébként szerintem alapvetően megéri a Netflix, nekem már 3 v 4 éve van, és mindig találok valami érdekeset amit lehet nézni ha épp unatkozok 😊Épp az a bajom, hogy évek óta nem unatkoztam! 😆
tenorx
Meg kell gondolni mire szánok időt.
több mint 5 éve
Egyébként szerintem alapvetően megéri a Netflix, nekem már 3 v 4 éve van, és mindig találok valami érdekeset amit lehet nézni ha épp unatkozok 😊Nekem is nagyon bevált, én HBO Go helyett váltottam arra, jó döntés volt.
tenorx
több mint 5 éve
Egyébként szerintem alapvetően megéri a Netflix, nekem már 3 v 4 éve van, és mindig találok valami érdekeset amit lehet nézni ha épp unatkozok 😊nálunk öcsém fizet elő netflixre
tenorx
én meg hbo go-ra
és mind2-t használja anyunk 😀
több mint 5 éve
Egyébként szerintem alapvetően megéri a Netflix, nekem már 3 v 4 éve van, és mindig találok valami érdekeset amit lehet nézni ha épp unatkozok 😊
több mint 5 éve
jövő héten én meg elkezdem nézni, kb mire kijön a 2 záróepizód be is érem 😀
több mint 5 éve
Bankártyát megadod aztán 30 napig használod korlátlanul. Nincs korlát. Utána declinolod és akkor nem szedlik le a pénzt.ha még nem lőtted el, akkor érdemes lehet az ingyenes első hónapot kihasználni Netflix-en, és akkor legálba nézheted szép minőségben 😊Ebben segíts kérlek!
Eazzy
Lehet tudni mikor?
🤘gaben🤘
Nyilván fent lesz hiszen ESPNel közös sorozatuk. 6 rész van kint szóval 18-án van fent az utolsó.
több mint 5 éve
ha még nem lőtted el, akkor érdemes lehet az ingyenes első hónapot kihasználni Netflix-en, és akkor legálba nézheted szép minőségben 😊Ebben segíts kérlek!
Eazzy
Lehet tudni mikor?
több mint 5 éve
ha még nem lőtted el, akkor érdemes lehet az ingyenes első hónapot kihasználni Netflix-en, és akkor legálba nézheted szép minőségben 😊
több mint 5 éve
Sziasztok!youtuben nem lesz fent, ez egy teljesen új cucc szóval sok még nem közölt felvétel van benne
Szeretném megkérdezni, hogy a Last Dance eredeti videói yt-on fennt vannak? Ha igen, please link it!
Néztem valami régebbi 1ó 17 perces és egy szintén régebbi 55 perces dokut a Bullsról, de az újat nem találtam. Netflix trialom lejárt, így a 5. résztől nem látom.
Hol elérhető még? Reddit? NCORE?
Fast Willie
vannak speckó warez streaming szolgáltatók mocsok sok reklámmal meg minden szarral
de ncoren is fent van az első 4 rész jelenleg
több mint 5 éve
Sziasztok!Szeretném megkérdezni, hogy a Last Dance eredeti videói yt-on fennt vannak? Ha igen, please link it!
Néztem valami régebbi 1ó 17 perces és egy szintén régebbi 55 perces dokut a Bullsról, de az újat nem találtam. Netflix trialom lejárt, így a 5. résztől nem látom.
Hol elérhető még? Reddit? NCORE?