NBA

32 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Game of Zones utolsó évad >>> Game of Thrones utolsó évad
 www.youtube.com/watch?v=CStaxpRvKds
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 913 — Deion Sanders for president!
Huhh ez a 7. / 8. rész megint rohadt jó volt,kár hogy mindjárt vége...
Tony Adams
A 8. részben Jordan nevetése volt a sorozat csúcspontja. Tökéletesen megmutatta, hogy Jordan mennyire nem bírja elviselni a kritikát és ha rámutatnak arra, hogy bizony ő is sebezhető volt. Az a kicsinyes nevetés szerintem az eddigi legsokatmondóbb pillanat volt a sorozatban, hiszen Payton tényleg levette Jordant a pályáról (Jordan az utolsó 3 meccsen 23,7 pontot átlagolt, 36,7%-os mezőnymutatóval és 3,7 eladott labdával), de Jordan egy pillanatig nem ismerné ezt el, ehelyett kineveti azt, aki ezt mondja, hiszen ő sebezhetetlen, aki mást mond az hazudik...

Fentiek ellenére marha jó dokusorozat, azzal együtt is, hogy a történelmi hamisítások nagyon zavaróak tudnak lenni.
Jughead
Megmagyaráztad magadnak?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Pápá Spalding
 twitter.com/ChrisBHaynes/status/1260649585766092800

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
dawyd728 4 118
 www.cbssports.com/nba/news/michael-jordans-glove-problem-how-gary-paytons-defense-changed-1996-nba-finals-between-bulls-and-sonics/

www.cascadiasn.com/blog/seattle-supersonics/george-karl-talks-96-finals

Ja meg ez:
 www.seattletimes.com/sports/nba/oral-history-of-seattles-last-great-nba-team-the-1995-96-sonics/

Fast Willie
Wishes that he started Gary Payton out on Michael Jordan a little sooner than he did. Payton injured and wasn't up to full speed that series played into that decision.

Hát de mauni, várni a negyedik meccsig? Ráadásul a LD szerint még Payton erősködött, nem Karl váltott.
Én szeretem Karl-t, mint edzőt, de ezt elbaszta.
Eazzy
nem csak ezt amúgy
emlékszem a Denveri edzősködésére, az se volt dicsőséges a 2000es években
Negritis
Egy átlag feletti edző, nyilvánvaló meccselési hiányosságokkal. Mellette makacs és nem hajlandó változni.
Sajnos első sorból néztem a denveri éveit. Ha bajnok akarsz lenni, arra nem jó. Ha po-ba akartál jutni, akkor tök jó opció volt. A középszerű játékosokból kihozta, ami bennük volt. Sztárokat nem tudott kezelni. Talán Payton volt az egyetlen.
Egy Mike D'Antoni.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
 www.cbssports.com/nba/news/michael-jordans-glove-problem-how-gary-paytons-defense-changed-1996-nba-finals-between-bulls-and-sonics/

Ja meg ez:
 www.seattletimes.com/sports/nba/oral-history-of-seattles-last-great-nba-team-the-1995-96-sonics/

Fast Willie
Wishes that he started Gary Payton out on Michael Jordan a little sooner than he did. Payton injured and wasn't up to full speed that series played into that decision.

Hát de mauni, várni a negyedik meccsig? Ráadásul a LD szerint még Payton erősködött, nem Karl váltott.
Eazzy
nem csak ezt amúgy
emlékszem a Denveri edzősködésére, az se volt dicsőséges a 2000es években

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us

Ja meg ez:

Fast Willie

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 162

Ja meg ez:

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Én nem éreztem azt a nevetésén, hogy nem bírja elviselni amit Payton mondott. Maradjunk a tényeknél. Az, hogy nem mondta ki külön, hogy igaza van, az nem jelent nálam egyenesen azt, hogy kritikát nem viselte el, inkább csak annyit, hogy nem nagyon érdekli.

Btw ez a fajta kompetitivitás elég nehezen viselhető másoknak a környezetében az tuti. De kellett ahhoz, hogy elérje amit elért.

több mint 5 éve
Tony Adams
A 8. részben Jordan nevetése volt a sorozat csúcspontja. Tökéletesen megmutatta, hogy Jordan mennyire nem bírja elviselni a kritikát és ha rámutatnak arra, hogy bizony ő is sebezhető volt. Az a kicsinyes nevetés szerintem az eddigi legsokatmondóbb pillanat volt a sorozatban, hiszen Payton tényleg levette Jordant a pályáról (Jordan az utolsó 3 meccsen 23,7 pontot átlagolt, 36,7%-os mezőnymutatóval és 3,7 eladott labdával), de Jordan egy pillanatig nem ismerné ezt el, ehelyett kineveti azt, aki ezt mondja, hiszen ő sebezhetetlen, aki mást mond az hazudik...

Fentiek ellenére marha jó dokusorozat, azzal együtt is, hogy a történelmi hamisítások nagyon zavaróak tudnak lenni.
Jughead
Én már akkoriban sem értettem George Kart hozzáállását a Jordan elleni védekezéshez. Hawkins, Snow és McMillan kergette az első 3 meccsen, mikor nála volt az év, de megkockáztatom, hogy az akkor 5 év legjobb kisember védője
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már kosaras sorozatok, a Game Of Zones utolsó évada is elkezdődött és Jordan itt fontos szerepet kap. | Mint Éjkirály. |
 www.youtube.com/watch?v=CBXeC94Uz-0
A 2. rész vége tényleg már-már könnyfakasztó és nem a röhögéstől.
 www.youtube.com/watch?v=he-VxfjhZt0
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 341
Tony Adams

Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Amugy szerintem bagatel összeg pl a középső csomag(nekünk is ez van) 3200 Ft havonta. Ennyiért rengeteg tartalom, szerintem akkor is megéri ha egyébként nincs mondjuk annyi időd hogy minden nap rajta függjél. Már mint a netflixen.

De ha ugy nézem én önmagában a last dance-ért is kikköhögném gondolkodás nélkül ezt a három ezer forintot.
Cowboykarcsi90
Ha esetleg sok.
4000-es csomagot 4-en is tudjatok használni. Keresel 3 havert és havi 1000 Ft.
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Amugy szerintem bagatel összeg pl a középső csomag(nekünk is ez van) 3200 Ft havonta. Ennyiért rengeteg tartalom, szerintem akkor is megéri ha egyébként nincs mondjuk annyi időd hogy minden nap rajta függjél. Már mint a netflixen.

De ha ugy nézem én önmagában a last dance-ért is kikköhögném gondolkodás nélkül ezt a három ezer forintot.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
ha még nem lőtted el, akkor érdemes lehet az ingyenes első hónapot kihasználni Netflix-en, és akkor legálba nézheted szép minőségben 😊
Eazzy
Ebben segíts kérlek!
Fent lesz szerinted az összes rész?
Lehet tudni mikor?
Gondolom hitelkártyás az első hónap és utána lehet törölni?
Van az egy hónap alatt használati, mennyiségi korlát?
🤘gaben🤘
Bankártyát megadod aztán 30 napig használod korlátlanul. Nincs korlát. Utána declinolod és akkor nem szedlik le a pénzt.
Nyilván fent lesz hiszen ESPNel közös sorozatuk. 6 rész van kint szóval 18-án van fent az utolsó.
Toca
Bocsi, nem néztem vissza ide pár napig.
Szóval pontosan igen, ha egy hónap után lemondod, akkor nem kell fizetni egyáltalán.
A Last Dance 10 részes, tegnap jött ki a 7-8. tehát 18-án ahogyan Toca is írja meg lesz a teljes sorozat, így ha most beregisztrálsz, akkor kényelmesen végig tudod nézni az egészet. 😊

több mint 5 éve
Egyébként szerintem alapvetően megéri a Netflix, nekem már 3 v 4 éve van, és mindig találok valami érdekeset amit lehet nézni ha épp unatkozok 😊
tenorx
Épp az a bajom, hogy évek óta nem unatkoztam! 😆
Meg kell gondolni mire szánok időt.

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Egyébként szerintem alapvetően megéri a Netflix, nekem már 3 v 4 éve van, és mindig találok valami érdekeset amit lehet nézni ha épp unatkozok 😊
tenorx
Nekem is nagyon bevált, én HBO Go helyett váltottam arra, jó döntés volt.
több mint 5 éve
tenorx
nálunk öcsém fizet elő netflixre
én meg hbo go-ra

és mind2-t használja anyunk 😀

több mint 5 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
több mint 5 éve
jövő héten én meg elkezdem nézni, kb mire kijön a 2 záróepizód be is érem 😀

több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
ha még nem lőtted el, akkor érdemes lehet az ingyenes első hónapot kihasználni Netflix-en, és akkor legálba nézheted szép minőségben 😊
Eazzy
Ebben segíts kérlek!
Lehet tudni mikor?
🤘gaben🤘
Bankártyát megadod aztán 30 napig használod korlátlanul. Nincs korlát. Utána declinolod és akkor nem szedlik le a pénzt.
Nyilván fent lesz hiszen ESPNel közös sorozatuk. 6 rész van kint szóval 18-án van fent az utolsó.
több mint 5 éve
Eazzy
Ebben segíts kérlek!
Lehet tudni mikor?

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Last Dance eredeti videói yt-on fennt vannak? Ha igen, please link it!

Néztem valami régebbi 1ó 17 perces és egy szintén régebbi 55 perces dokut a Bullsról, de az újat nem találtam. Netflix trialom lejárt, így a 5. résztől nem látom.

Hol elérhető még? Reddit? NCORE?
Fast Willie
youtuben nem lesz fent, ez egy teljesen új cucc szóval sok még nem közölt felvétel van benne

vannak speckó warez streaming szolgáltatók mocsok sok reklámmal meg minden szarral

de ncoren is fent van az első 4 rész jelenleg

több mint 5 éve
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Last Dance eredeti videói yt-on fennt vannak? Ha igen, please link it!

Néztem valami régebbi 1ó 17 perces és egy szintén régebbi 55 perces dokut a Bullsról, de az újat nem találtam. Netflix trialom lejárt, így a 5. résztől nem látom.

Hol elérhető még? Reddit? NCORE?