Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

NBA

32 feliratkozó

több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Blatche rohadt nagy steal lehet, így ingyen. Elég jó lesz a depth a magasaknál, Hump, Lopi, Blatche, Evans, Mirza. Van kiket rotálni, azért ilyenre régen - soha - nem volt példa egy Netsben. 😀 És azt kell mondjam, Childress is megoldhatja akár a csere 3-as feladatkört. Masszív csapat lesz ez, nagyon várom már a szezont!szaba
és akkor azt sem szabad elfelejteni, hogy volt a Boston ellen egy Teletovic aki szintén nem produkált rossz számokat.

Jó lesz ez nagyon.
több mint 13 éve
Blatche rohadt nagy steal lehet, így ingyen. Elég jó lesz a depth a magasaknál, Hump, Lopi, Blatche, Evans, Mirza. Van kiket rotálni, azért ilyenre régen - soha - nem volt példa egy Netsben. 😀 És azt kell mondjam, Childress is megoldhatja akár a csere 3-as feladatkört. Masszív csapat lesz ez, nagyon várom már a szezont!szaba
és akkor azt sem szabad elfelejteni, hogy volt a Boston ellen egy Teletovic aki szintén nem produkált rossz számokat.

Jó lesz ez nagyon.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 930
Blatche rohadt nagy steal lehet, így ingyen. Elég jó lesz a depth a magasaknál, Hump, Lopi, Blatche, Evans, Mirza. Van kiket rotálni, azért ilyenre régen - soha - nem volt példa egy Netsben. 😀 És azt kell mondjam, Childress is megoldhatja akár a csere 3-as feladatkört. Masszív csapat lesz ez, nagyon várom már a szezont!
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
playoff nem kérdéses, nekem az a fontos h a knicks előtt legyünk 😊 3-7-ig bárhol lehetünk sztem
több mint 13 éve
Blatche azért nagyot játszott és varázsolt egy laza 23 pontot az eredményjelzőre 😊 Remélem, hogy marad ez a forma sokáig és keleten simán benn leszünk a PO-ban 😊
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 429
Ugye még mindig nincs SuperSonics újra? 😛Medvepapa
Még nincs, de már dolgoznak az ügyön. 1-2 év és megint lehet. Addig meg Thunder van mint leszármazott.Shawn84
Csípem Durantékat, de nekem SuperSonics fíling kell. Addig marad a Wade szurkolás és a Miami. 😊Medvepapa
Sonics nincs Kemp féle zsákolóbeast nélkül. 😛Stez
Lesznek új Kempek, Paytonok, de Seattle-nek kell a Sonics! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 49 115 — Whoops, looks like something went wrong.
Még nincs, de már dolgoznak az ügyön. 1-2 év és megint lehet. Addig meg Thunder van mint leszármazott.Shawn84
Csípem Durantékat, de nekem SuperSonics fíling kell. Addig marad a Wade szurkolás és a Miami. 😊Medvepapa
Sonics nincs Kemp féle zsákolóbeast nélkül. 😛

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 279 — No one likes us, cause no one like us
Én június eleje óta követem az eseményeket az NBA terén, korábban a Raptors-szal szemeztem, így nekik szurkolok a jövőben és kíváncsian várom Kylie Lowry mai bemutatkozását. 😊Beki
Kár, hogy csak azóta, régen az a Raptors Vinsanity-vel és T-Mac-el ááh 😀 De szerettem őket 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én június eleje óta követem az eseményeket az NBA terén, korábban a Raptors-szal szemeztem, így nekik szurkolok a jövőben és kíváncsian várom Kylie Lowry mai bemutatkozását. 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 930
Eddig tetszenek az előszezon eredmények, remélem sikerül egy top4-es helyet elérni keleten majd, aztán aprítani. Csak ne sérüljön senki.
több mint 13 éve
Csípem Durantékat, de nekem SuperSonics fíling kell. Addig marad a Wade szurkolás és a Miami. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Én alapból Knickses vagyok (már amennyire követem... inkább csak voltam), de szeretném szeretni ezt a Brooklynt. Csak tegyenek is érte. 😊

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
Én a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.BlitzHawk
jelen. még szaba a netses gerinc része itt 😊a.kacsa
pff, én is köszönöm a mensönt 😀shawnka
jajj ne haragudj, rég volt már szezon 😊
több mint 13 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
Én a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.BlitzHawk
pff, én is köszönöm a mensönt 😀
több mint 13 éve
Akkor bízzunk benne, hogy többet örömködünk, mint bosszankodunk. Szóval előre Jay-Z csapta 😀
több mint 13 éve
jelen. még szaba a netses gerinc része itt 😊
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Van egy pár "régebbi" Nets fan itt. Lehet mérgelődni.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Még nincs, de már dolgoznak az ügyön. 1-2 év és megint lehet. Addig meg Thunder van mint leszármazott.
több mint 13 éve
Ugye még mindig nincs SuperSonics újra? 😛

több mint 13 éve
Tudtok vmi oldalt/torrentoldalt, ahonnan NBA mecccseket tudnék letölteni? 😊Beki
 sport-video.org.ua/basketball.html
Maradj seedelni! 😊

több mint 13 éve
Én a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudtok vmi oldalt/torrentoldalt, ahonnan NBA mecccseket tudnék letölteni? 😊
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
pff a második tényleg kemény 😀
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 490 — Invisible man
Olyan drága volt a csarnok + a hozzátartozó komplexumok, hogy a mezek normális megtervezésére és gyártására már nem jutott elég pénz. 😊danyly
Ennél még itt a fórumon is jobbakat csinálunk megfizethető áron. Nem mellesleg megnéztem a shopjukat és erre a két gyöngyszemre hívnám fel a figyelmet:

www.netsstore.com/cart.php?m=product_detail&p=1087&catID=73
 www.netsstore.com/cart.php?m=product_detail&p=1211&catID=73

Az első nem lenne rossz de miért takarják el a feliratot!? A második meg... De lehet, hogy az én szemem dob. Pedig alapvetően szeretem a fekete-fehér dolgokat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Egyik haverommal tervezzük az NBA League Pass beszerezését. Valakinek volt már ilyen? Tudjuk egyszerre használni két külön gépen?MattMiller
az nfl league passt tudom h nem lehet. sztem ezt se