Olimpia
22 feliratkozó
23 órája
Nézem ezt a Paraolimpiát, valami elképesztő, hogy milyen hátráltatásokkal képesek együtt élni és eredményeket elérni! 👏👏
12 napja
Legyen már valami rendes zárása ennek a három hétnek: Eurosport - Time to Say Goodbye. youtu.be/6HRT1ItJSTk
13 napja
Nem jó nézőpontból szemléled.Hogyan alázzuk meg a lehető legtöbb embert egyszerre, Hungarian edisön:Na, ez, meg amit írt Stez, hogy a Kósa féle szövi már mondja hogy ők amúgy csak erre az egy olimpiára magyarok, és mennének is vezetnek el odáig, hogy tényleg inkább elmennek.
444.hu/2026/02/22/magyar-hang-a-fidesz-utasitotta-a-mob-ot-hogy-ne-orosz-sportolok-vigyek-a-magyar-zaszlot-az-olimpia-zarounnepsegen?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwdGRjcAQISqtleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEe9f-bmgWwYrpjVJrdKcB2Ziq5ktoGg6Z6V0-dcjJpEo8C9VWxIPmqbkdL_xo_aem_rqQ5E6BGNryzsXHccA6emA
somoskovig
zacknorb
Ennek semmi köze a sporthoz, csak a pénzhez.
Kósa nem hülye, szerzett két potens korist, így erre a ciklusra is meglett a rakat lóvé, mindenféle érdemi tevékenység, belefeccölt munka, forrás, idő, energia nélkül, néhány papír aláírásával.
Amit meg ezzel a zászlóvivéssel műveltek az valóban nagyon ratyi, dehát teljesen illeszkedik a rendszer groteszk logikájába.
13 napja
Nem mondjak, hogy mennenek vissza, csak a szakag igazgatoja azt nyilatkozta, hogy a szov mar jelezte az edzojuknek, szeretnek, hogy ezutan is a magyar zaszlo alatt versenyezzenek, de a szavai alapjan eleg nyilvanvaloan lejott, hogy velhetoen valami tamogatas, vagy az errol szolo megallapodas, netalantan alapbol a Fradi contract az olimpia vegeig szol/szolt. Csak azok alapjan, ahogy mondta, legalabbis inkabb azt sejttette, hogy amugy egyaltalan nincs kove vesve a maradasuk.Hogyan alázzuk meg a lehető legtöbb embert egyszerre, Hungarian edisön:Na, ez, meg amit írt Stez, hogy a Kósa féle szövi már mondja hogy ők amúgy csak erre az egy olimpiára magyarok, és mennének is vezetnek el odáig, hogy tényleg inkább elmennek.
444.hu/2026/02/22/magyar-hang-a-fidesz-utasitotta-a-mob-ot-hogy-ne-orosz-sportolok-vigyek-a-magyar-zaszlot-az-olimpia-zarounnepsegen?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwdGRjcAQISqtleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEe9f-bmgWwYrpjVJrdKcB2Ziq5ktoGg6Z6V0-dcjJpEo8C9VWxIPmqbkdL_xo_aem_rqQ5E6BGNryzsXHccA6emA
somoskovig
zacknorb
Na most nem tudom, ez a zaszlo sztori hogyan jatszodott le a valosagban (bar sejteseim vannak), de ez a mai igy viszont meg irto nagy megalazas szagu dolog nekik, ami utan azert nem erosodnek az odssok a maradasukra. Akkor meg foleg az, ha netan eljut a fulukbe a pletyka, hogy politika van a hattereben es mondhatni "szegyelltek" oket.
Na igen, ha ezek utan elmennek, nem tudnam hibaztatni oket en sem.
13 napja
Dehát teknikai hiba történt!!Hogyan alázzuk meg a lehető legtöbb embert egyszerre, Hungarian edisön:Na, ez, meg amit írt Stez, hogy a Kósa féle szövi már mondja hogy ők amúgy csak erre az egy olimpiára magyarok, és mennének is vezetnek el odáig, hogy tényleg inkább elmennek.
somoskovig
zacknorb
A Magyar Olimpiai Bizottság korábban az olimpiai negyedik Pavlova Mária, Sviatchenko Alexei műkorcsolyázó párost jelölte meg zászlóvivőnek, de végül nem ők vonultak fel. A MOB szerint technikai hiba történt, és azért kellett végül cserélniük. „Technikai probléma következtében a nyitóünnepség zászlóvivőinek életrajza került fel a záróünnepség elektronikus felületére, ahonnan kiküldésre került a közvetítő társaságoknak és a sajtónak. A bevitt adatokon utólag már nem lehetett változtatni” – közölték a Nemzeti Sporttal.
13 napja
Igen, ott a versenysportot annyira nem dotálják, ugye a téli olimpia rendezés is az állami támogatáson bukott meg.biatlonra mondjuk a svédeknek tervezni bármilyen érmet elég nagy bátorság 😊Mindhárom váltóban simán lehet érem, és még egy random egyéni is beeshet. Hogyha úgy mennek ki, hogy 2 érem a minimum elvárás és 4 a cél, nem csodálkozom.
a 2 vk vezető egyéniben nem szerzett aranyat, pedig én fixen Jeanmonot-ra tutira mondtam volna
persze nyerhet svéd, de biztosra nem fogadtam volna, Oeberg tesók is egyszer érmesek, egyszer meg 15.ek
NB2
Bár nem segíti őket, hogy az olimpiai bizottság nem ad pénzt a sportolóknak, cserébe ugye a saját szponzort sem tudják feltűntetni, így kb nettó mínusz az olimpia nekik.
zacknorb
Ez a 2-4 érem teljesen reális, lett 3, minden színből 1. A vegyes váltót baszta el Samuelsson, azt bánhatják, de arany ott se volt benne a franciák miatt, de érem fixen lehetett volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
13 napja
xG from the Gold Medal Game 🥇 (per @Sportlogiq
— Brock Seguin (@Brock_Seguin) February 22, 2026
All Situations
🇨🇦 - 5.61
🇺🇸 - 2.74
5v5
🇨🇦 - 4.45
🇺🇸 - 2.12
Take a bow Connor Hellebuyck 🧱
Poloska vagyok.
13 napja
biatlonra mondjuk a svédeknek tervezni bármilyen érmet elég nagy bátorság 😊Mindhárom váltóban simán lehet érem, és még egy random egyéni is beeshet. Hogyha úgy mennek ki, hogy 2 érem a minimum elvárás és 4 a cél, nem csodálkozom.
a 2 vk vezető egyéniben nem szerzett aranyat, pedig én fixen Jeanmonot-ra tutira mondtam volna
persze nyerhet svéd, de biztosra nem fogadtam volna, Oeberg tesók is egyszer érmesek, egyszer meg 15.ek
NB2
Bár nem segíti őket, hogy az olimpiai bizottság nem ad pénzt a sportolóknak, cserébe ugye a saját szponzort sem tudják feltűntetni, így kb nettó mínusz az olimpia nekik.
Poloska vagyok.
13 napja
Ezért írtam én korábban, Linánál se csak az volt, hogy Kína hazaparancsolta, egyszerűen alkalmatlan emberek vezetik a szövetségeket, aminek ez az eredménye. Én nem ismerem Sviatchenkót és Pavlovát, csak ami hír kijön, meg amit látunk a TV-ben, de ezek alapjan egy teljesen szimpatikus páros, én nem rájuk fogok haragudni ha dobbantanak, teljesen egyértelműen másokat gondolok felelősnek.Hogyan alázzuk meg a lehető legtöbb embert egyszerre, Hungarian edisön:Na, ez, meg amit írt Stez, hogy a Kósa féle szövi már mondja hogy ők amúgy csak erre az egy olimpiára magyarok, és mennének is vezetnek el odáig, hogy tényleg inkább elmennek.
somoskovig
zacknorb
13 napja
biatlonra mondjuk a svédeknek tervezni bármilyen érmet elég nagy bátorság 😊a 2 vk vezető egyéniben nem szerzett aranyat, pedig én fixen Jeanmonot-ra tutira mondtam volna
13 napja
Hogyan alázzuk meg a lehető legtöbb embert egyszerre, Hungarian edisön:Na, ez, meg amit írt Stez, hogy a Kósa féle szövi már mondja hogy ők amúgy csak erre az egy olimpiára magyarok, és mennének is vezetnek el odáig, hogy tényleg inkább elmennek.
somoskovig
Poloska vagyok.
13 napja
www.nemzetisport.hu/teli-olimpia-2026/2026/02/a-teli-olimpia-zarounnepsegen-is-somodi-maja-es-nogradi-bence-viszi-a-magyar-zaszlotTechnikai hiba, lol...
13 napja
Hogyan alázzuk meg a lehető legtöbb embert egyszerre, Hungarian edisön:Ez qrvagáz...
somoskovig
És tényleg mindenkinek 😕
13 napja
Hogyan alázzuk meg a lehető legtöbb embert egyszerre, Hungarian edisön:🥺🤷🤦😯
somoskovig
13 napja
Hogyan alázzuk meg a lehető legtöbb embert egyszerre, Hungarian edisön:444.hu/2026/02/22/magyar-hang-a-fidesz-utasitotta-a-mob-ot-hogy-ne-orosz-sportolok-vigyek-a-magyar-zaszlot-az-olimpia-zarounnepsegen?utm_source=Facebook&utm_medium=444&fbclid=IwdGRjcAQISqtleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEe9f-bmgWwYrpjVJrdKcB2Ziq5ktoGg6Z6V0-dcjJpEo8C9VWxIPmqbkdL_xo_aem_rqQ5E6BGNryzsXHccA6emA
13 napja
Ezekben a nyitó és záróünnepségekben baromi jók a digók. Mondjuk nekem a best ever a londoni Mr. Beannel.Nekem Sydney a kedvencem. Lehet azért mert gyerekként ez volt az első amire emlékszem. De amikor a legvégén Cathy Freeman kapta meg a fáklyát (már akkor is rajongtam a 400ért), és egy élő orchestra mellett befutott a vízesésbe és egy tó közepén megállt, majd meggyújtotta a tavat, amiről kiderült, hogy egy klasszikus UFO űrhajót rejt aminek a közepe lyukas, és akkor az felemelkedett egy rámpa aljára és onnan azt kilőtték a stadion tetejére, hát akkor órákig csak tátottam a számat.
gabokocka
13 napja
Fair play 🤝
— Sports on HBO Max 🇸🇪 (@sportshbomaxse) February 22, 2026
Lag Hasselborg råkar röra en av stenarna med borsten och berättar det för Schweiz som låter stenen ligga kvar.
📲 Streama hela OS i Milano Cortina 2026 på HBO Max och se det bästa på Eurosport 1. pic.twitter.com/LNrhUBMjdO
A kanadaiaknak kéne megmutatni, hogy így is lehet...
13 napja
Ezekben a nyitó és záróünnepségekben baromi jók a digók. Mondjuk nekem a best ever a londoni Mr. Beannel.
13 napja
Szóval Cowboys drukkerek ne nèzzenek NFLt 😆😉De nincs is férfi sífutójuk normális, mit várnál tőlük? Én is várhatnék 5 magyar érmet, de mi a fasznak, amikor semmi realitása...Ok legyen 3 🙂 igen, biathlon lehetett volna kicsit több illetve azèrt a fèrfi sífutók talán. Meg alpesieknèl mèg úgy emlèkzetem többen vannak, de ezek szerint már nem.Illetve mea culpa a panaszkodás miatt, a svèdek is jól sikerült, beállították a legutóbbi pekingi rekordot csak több ezüst lett mint bronz eggyel. S mèg kb 5 èrem benne is maradt...Ez az 5 érem benne maradt elég erős.
Amúgy most nèzem hogy Salt Lake Cityben 0 arany volt, arra már nem is emlèkeztem.
dande2
Igazából a 6 női sífutóarany volt fix, ebből lett 5. A két curling arany nagyon szép, de azok nüanszokon múlnak, azzal fixen számolni nem lehet. Ponsiluoma arany óriasi upset, mondjuk az benne volt, hogy biathlonban lesznek érmek, 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz az talán picit a várakozás alatti, de aranyeső nehezen lett volna várható. Alpesi síben kb 3 értelmes síző van, ebből a 2 érem brutális felülteljesítés. Síkrosszban 1 bronz, hát sztem ott az kb papírforma, a hokisok elbaszták a finnek elleni meccset, így USA jött a 8 között, szopó, de ami jött curlingben az itt nem.
Oszt kb ennyi a többi sportágban semmi, nuku, zéró. Szóval ez a 8 arany sztem a svédek részéről igen erős szereplés. Ha a női sífutók visszaesnek/jön vmi norvég szupersztár, 2-3 arany a realitás.
gabokocka
A curlingnèl a mix volt a meglepi, a fèrfiaknál, nőknèl lehetett èremmel számolni. Inkább az Edin betlivel nem 😀
Valóban soha rosszabbat, ès sok sikert nekik az utánpótlás megoldásához.
dande2
Curlingnél meg persze hogy lehet éremmel számolni, mint ahogy volt még vagy hat nemzet, aki számolhatott éremmel, de sajna csak hármat osztanak.
Ha visszamész az előző olimpiákra, a svéd éremtermés mindig felette volt az elvarásoknak/realis esélyeknek. Ha a norvégok váltanák be hasonló arányban az esélyeiket kb 30 aranynál járnának. Pl alpesi síben ugyanúgy zárt a két nemzet, miközben a svédek legjobbja Sara Hector kb a 6-10. szintű síző lenne Norvégiában. És Hector után no pláne ordas szakadék. Biathlonban is persze, lehetett volna több érem, de Ponsiluoma aranya sztem az egész biathlon verseny legnagyobb meglepetése (győzteseket tekintve, a bolgár érem tán nagyobb upset), életében ha 2 világkupa futamot nyert. A franciák és a norvégok bőven jobbak, nyilván a szar formaidőzítés se segített, de ez egy teljesen vállalható szereplés.
Cèlszerű reális célokat kitűzni és úgy szurkolni, full irreális elvárásokkal csak magadat szopatod.
gabokocka
13 napja
De nincs is férfi sífutójuk normális, mit várnál tőlük? Én is várhatnék 5 magyar érmet, de mi a fasznak, amikor semmi realitása...Ok legyen 3 🙂 igen, biathlon lehetett volna kicsit több illetve azèrt a fèrfi sífutók talán. Meg alpesieknèl mèg úgy emlèkzetem többen vannak, de ezek szerint már nem.Illetve mea culpa a panaszkodás miatt, a svèdek is jól sikerült, beállították a legutóbbi pekingi rekordot csak több ezüst lett mint bronz eggyel. S mèg kb 5 èrem benne is maradt...Ez az 5 érem benne maradt elég erős.
Amúgy most nèzem hogy Salt Lake Cityben 0 arany volt, arra már nem is emlèkeztem.
dande2
Igazából a 6 női sífutóarany volt fix, ebből lett 5. A két curling arany nagyon szép, de azok nüanszokon múlnak, azzal fixen számolni nem lehet. Ponsiluoma arany óriasi upset, mondjuk az benne volt, hogy biathlonban lesznek érmek, 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz az talán picit a várakozás alatti, de aranyeső nehezen lett volna várható. Alpesi síben kb 3 értelmes síző van, ebből a 2 érem brutális felülteljesítés. Síkrosszban 1 bronz, hát sztem ott az kb papírforma, a hokisok elbaszták a finnek elleni meccset, így USA jött a 8 között, szopó, de ami jött curlingben az itt nem.
Oszt kb ennyi a többi sportágban semmi, nuku, zéró. Szóval ez a 8 arany sztem a svédek részéről igen erős szereplés. Ha a női sífutók visszaesnek/jön vmi norvég szupersztár, 2-3 arany a realitás.
gabokocka
A curlingnèl a mix volt a meglepi, a fèrfiaknál, nőknèl lehetett èremmel számolni. Inkább az Edin betlivel nem 😀
dande2
Curlingnél meg persze hogy lehet éremmel számolni, mint ahogy volt még vagy hat nemzet, aki számolhatott éremmel, de sajna csak hármat osztanak.
Ha visszamész az előző olimpiákra, a svéd éremtermés mindig felette volt az elvarásoknak/realis esélyeknek. Ha a norvégok váltanák be hasonló arányban az esélyeiket kb 30 aranynál járnának. Pl alpesi síben ugyanúgy zárt a két nemzet, miközben a svédek legjobbja Sara Hector kb a 6-10. szintű síző lenne Norvégiában. És Hector után no pláne ordas szakadék. Biathlonban is persze, lehetett volna több érem, de Ponsiluoma aranya sztem az egész biathlon verseny legnagyobb meglepetése (győzteseket tekintve, a bolgár érem tán nagyobb upset), életében ha 2 világkupa futamot nyert. A franciák és a norvégok bőven jobbak, nyilván a szar formaidőzítés se segített, de ez egy teljesen vállalható szereplés.
Cèlszerű reális célokat kitűzni és úgy szurkolni, full irreális elvárásokkal csak magadat szopatod.
13 napja
Ok legyen 3 🙂 igen, biathlon lehetett volna kicsit több illetve azèrt a fèrfi sífutók talán. Meg alpesieknèl mèg úgy emlèkzetem többen vannak, de ezek szerint már nem.Illetve mea culpa a panaszkodás miatt, a svèdek is jól sikerült, beállították a legutóbbi pekingi rekordot csak több ezüst lett mint bronz eggyel. S mèg kb 5 èrem benne is maradt...Ez az 5 érem benne maradt elég erős.
dande2
gabokocka
13 napja
Mondjuk a lapalus top6-os tippem sem volt sokkal jobb tegnap. 😀nem tudom már, hogy ki írta az olimpia előtt, hogy nem a norvégok nyerik majd az éremtáblát, de szép tipp volt 😀Vállalom
eaglesmcnabb
zacknorb
Szerencsére Ebba ma hozta magát.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
13 napja
Illetve mea culpa a panaszkodás miatt, a svèdek is jól sikerült, beállították a legutóbbi pekingi rekordot csak több ezüst lett mint bronz eggyel. S mèg kb 5 èrem benne is maradt...Ez az 5 érem benne maradt elég erős.
dande2
13 napja
Illetve mea culpa a panaszkodás miatt, a svèdek is jól sikerült, beállították a legutóbbi pekingi rekordot csak több ezüst lett mint bronz eggyel. S mèg kb 5 èrem benne is maradt...Amúgy most nèzem hogy Salt Lake Cityben 0 arany volt, arra már nem is emlèkeztem.
Szerkesztette: dande2