Olimpia
22 feliratkozó
több mint 4 éve
az előfutamok, szerencsére a döntők azért 11-től indulnak (magyar idő)Ezek a hajnali úszó döntők amúgy is lehoznak az életről, gondolom az atlétika is ugyanekkor leszsoftball-on van az eddigi legjobb hangulat😊az a gyeplabda ?
Szesze
Sixo
peach
szerencsére itt nem kavartak be a buzi amik
több mint 4 éve
azt a 4. dobást azért eléggé benézte a bíró, nem?
több mint 4 éve
a párbajtőr aranyért az utolsó asszó dönt, 26-26-ra állnak az észtek és a koreaiak
több mint 4 éve
nah, akkor még van belőle bőven, kösziitt hány inning van?szerintem 7
Szesze
NB2
több mint 4 éve
itt hány inning van?
több mint 4 éve
japánok szépen tartják magukat, pedig az amcsik jobbnak tűnnek sokkalgondolom ahogy a japán baseball magas színvonalú, van esély, hogy a softball is az
Szesze
több mint 4 éve
huhh mit szedett le
több mint 4 éve
japánok szépen tartják magukat, pedig az amcsik jobbnak tűnnek sokkal
több mint 4 éve
Az amik se normálisak... Az nbc közvetítette a torna pódiumok építését Byles miatt...Minden olimpiára kell nekik egy GOAT
Ha Phelps úszna még, akkor biztos a medence víz megengedését is adnák és elemeznék
Chargers LT
több mint 4 éve
Egyszer menj ki majd egy nagyobb amerikai egyetem kampuszára, és mikor egymás után nézel meg a szomszédos stadionokat bejárva egy-egy softball, gyeplabda és lacrosse meccset, akkor nem írsz ilyen butaságokat 😊softball-on van az eddigi legjobb hangulat😊az a gyeplabda ?
Szesze
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
lyukaskezű catcher, lolhumor faktor legalább van a softball döntőben.
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
de belefért 😊
több mint 4 éve
Az amik se normálisak... Az nbc közvetítette a torna pódiumok építését Byles miatt...Ha Phelps úszna még, akkor biztos a medence víz megengedését is adnák és elemeznék
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
catcher viszont másodikat bénázza el, nem biztos, h bele fog férni
több mint 4 éve
Szegény kínai kiscsaj, ez nem lehetett kellemes
több mint 4 éve
jah, szép voltÉn azt se tudom mi van, csak nyerjenek a Japánok ahol tudnak.Éppen bravúrral akadályozták meg, hogy az amerikaiak megszerezzék a vezetést a döntőben.
Peszinter Ferenc
Kampman
több mint 4 éve
Én azt se tudom mi van, csak nyerjenek a Japánok ahol tudnak.Éppen bravúrral akadályozták meg, hogy az amerikaiak megszerezzék a vezetést a döntőben.
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Ezek az olasz tornász lányok még jól is néznek ki 🇮🇹😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Én azt se tudom mi van, csak nyerjenek a Japánok ahol tudnak.
több mint 4 éve
Ezek a hajnali úszó döntők amúgy is lehoznak az életről, gondolom az atlétika is ugyanekkor leszsoftball-on van az eddigi legjobb hangulat😊az a gyeplabda ?
Szesze
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
nem 😊softball-on van az eddigi legjobb hangulat😊az a gyeplabda ?
Szesze
Sixo
több mint 4 éve
nem az a női baseballsoftball-on van az eddigi legjobb hangulat😊az a gyeplabda ?
Szesze
Sixo
több mint 4 éve
softball-on van az eddigi legjobb hangulat😊az a gyeplabda ?
Szesze