NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
én nem mondom hogy ő lenne a főgeci vagy bármiPersze ez érthető, de itt a szövetség a fasz elsősorban, nekik kellett volna előzetesen dönteni, hogy kik kerülhetnek a csapatba, ha benyögték volna hogy nem mehetsz, akkor Aida biztos nem találta volna ki hogy csakazértis megyek 😀 Alapesetben én is az alapnégyest indítanám, ez egyértelmű. De a lehető legjobb eredmény érdekében visszás lehet, hogy az amúgy 2. legjobb versenyződnek azt mondod hogy bocs nem férsz be a négy fős keretbe. Csak ahogy olvastam a storyt mindenhol az jön le hogy Aida a főgeci.ennél azért komolyabb vád hangzik el, miszerint amíg nem voltak kvóta közelében le se szarta a csapatot és semmilyen közös edzésben-tevékenységben nem vett résztÉn csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.Elvileg a 2. legjobb magyar a tudása szerint, szóval simán beférne az alapján. Az a bajuk a többieknek, hogy nem vett részt a kvótaszerzésben.
dawyd728
Érthető az álláspontjuk, de azért szerintem túlzó a boszorkányüldözés ami Mohamed ellen megy.
eaglesmcnabb
amit a vele és a nélküle elért csapat eredmények alátámasztanak kicsit
Negritis
eaglesmcnabb
azt mondom hogy a csapatnak nem megy ha ő a tagja
és így érthető hogy kiakadnak a többiek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Azért megnézném azt a szövetségi vezetőséget vagy szöv kapitányt aki hagyta idáig fajulni a dolgokat. Esetleg nem csak a pénzt kéne zsebre tenni hanem dolgozni is kéne és konfliktus szituációt kezelni, illetve aktívan kommunikálni az érintettekkel...
több mint 3 éve
Amúgy Sidi sztorija viszonylag könnyen ellenőrizhető. Ha hívta Pénit amíg a szobában volt neki lehet igaza, ha nem akkor nem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Az lett volna a korrekt ha minden érintettel leülve, velük közölve hozzák meg a döntést. Akkor is lett volna sértődés bármelyik irányba, de még mindig jobb, mint ez a sajtóban való üzengetes. Nehéz igazságot tenni, mindkét oldalnak igaza lehet, szar szitu.A sportlövőké sztem tisztábbnak tűnik, ott sztem Sidi egy görény, tőle már korabban is voltak furcsaságok, nehezen hihető az ő sztorija, de azért ott se vennék rá mérget hogy teljesen tisztán látunk.
több mint 3 éve
Persze ez érthető, de itt a szövetség a fasz elsősorban, nekik kellett volna előzetesen dönteni, hogy kik kerülhetnek a csapatba, ha benyögték volna hogy nem mehetsz, akkor Aida biztos nem találta volna ki hogy csakazértis megyek 😀 Alapesetben én is az alapnégyest indítanám, ez egyértelmű. De a lehető legjobb eredmény érdekében visszás lehet, hogy az amúgy 2. legjobb versenyződnek azt mondod hogy bocs nem férsz be a négy fős keretbe. Csak ahogy olvastam a storyt mindenhol az jön le hogy Aida a főgeci.ennél azért komolyabb vád hangzik el, miszerint amíg nem voltak kvóta közelében le se szarta a csapatot és semmilyen közös edzésben-tevékenységben nem vett résztÉn csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.Elvileg a 2. legjobb magyar a tudása szerint, szóval simán beférne az alapján. Az a bajuk a többieknek, hogy nem vett részt a kvótaszerzésben.
dawyd728
Érthető az álláspontjuk, de azért szerintem túlzó a boszorkányüldözés ami Mohamed ellen megy.
eaglesmcnabb
Negritis
De mondom, érdemes mindkét oldalról is megvizsgálni. Ha jól tudom úszásban is van olyan, hogy 4 ember megszerzi a kvótát váltóban, az olimpián meg teljesen más négyes úszik.
És ilyen alapon fociban is lehetne lázadni, hogy Benzema milyen jogon megy ki az EB-re, mikor egyetlen selejtezőn se játszott.
Kedvenc sztorim az volt amikor Szocsiban a román síszövetség beszopatta Ferencz Rékát biatlonban. Stabil VK indulók voltak a románok, ennek ellenére csapatban nem jutottak ki, így egyéniben csak 1 kvótát kaptak. Emiatt szezon elején leszögezték, hogy az a versenyzőjük mehet ki az olimpiára aki a legjobb helyezést éri el a világkupa futamok bármelyikén. Ferencz Réka kb. az egyetlen kifutott eredményével Annecyben a sprinten jobb helyezést ért el mint az összetett világkupában sokkal jobb pozícióban levő Tófalvi az egész szezonban bármikor. Abban a tudatban volt hogy megy az olimpiára, olimpia előtt kb 2 héttel pedig szóltak Rékának hogy ja bocs, mégis inkább Éva menjen, mert jobban áll a világkupa összetettben. 😀
Szóval önmagában az se számít hogy a szövetség mit jelent be előzetsen, hogy mi alapján határozza meg a résztvevőket. A sportszövetségek már csak ilyenek, és nem lennék meglepve ha ők lennének a főkolomposok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
ennél azért komolyabb vád hangzik el, miszerint amíg nem voltak kvóta közelében le se szarta a csapatot és semmilyen közös edzésben-tevékenységben nem vett résztÉn csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.Elvileg a 2. legjobb magyar a tudása szerint, szóval simán beférne az alapján. Az a bajuk a többieknek, hogy nem vett részt a kvótaszerzésben.
dawyd728
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Én csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.Elvileg a 2. legjobb magyar a tudása szerint, szóval simán beférne az alapján. Az a bajuk a többieknek, hogy nem vett részt a kvótaszerzésben.
dawyd728
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/05/28/tokio-olimpia-noi-torvalogatott-valtozatlan-mohamed-aida-vivoszovetsegÉn csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.gondolom az a baj hogy nem passzol a csapatba egyénibe meg már nem tud indulni
dawyd728
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Sidi leveléről vélemények?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nagyon érdekes sztori és így biztos nem lesz már happy end a vége
több mint 3 éve
húh bmeg. Aida a tőröző Sidi?m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-mohamed-aida-bekerult-a-torcsapatba-tortenelmet-irhat-2828533hát, ezek alapján lehet hogy hatalmas dolog lenne, de nem biztos hogy örülnék neki
Remélem vívhat a csapatban...
Hatalmas dolog lenne.
gabokocka
24.hu/sport/2021/05/28/mohamed-aida-vivas-tokio-olimpia-torcsapat/
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Én csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.gondolom az a baj hogy nem passzol a csapatba egyénibe meg már nem tud indulni
dawyd728
több mint 3 éve
dawyd728
3 852
Én csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-mohamed-aida-bekerult-a-torcsapatba-tortenelmet-irhat-2828533hát, ezek alapján lehet hogy hatalmas dolog lenne, de nem biztos hogy örülnék neki
Remélem vívhat a csapatban...
Hatalmas dolog lenne.
gabokocka
24.hu/sport/2021/05/28/mohamed-aida-vivas-tokio-olimpia-torcsapat/
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-mohamed-aida-bekerult-a-torcsapatba-tortenelmet-irhat-2828533Remélem vívhat a csapatban...
Hatalmas dolog lenne.
több mint 3 éve
Majd az olimpiát is szétdobják több rendező országnak, mint a foci eb-t...ez ugye speciális körülmény, de ki tudja mikor lesz megint egy speciális körülményNegritisinfostart.hu/kulfold/2021/05/18/folyamatosan-no-az-olimpia-ellenzeke-japanban
Az elmúlt olimpiák nem növelték az olimpia rendezésre pályázók számát. Érezhetően csökken mindenhol a bizalom. Ha japánok is egy ilyen lose-lose szituációba kerültek és kb az a kérdés hogy tudnak legkevésbé mínuszosan kijönni belőle, akkor az csak tovább fogja gyarapítani globálisan az ellenzők táborát. Extra nagy kockázat kis haszonért. Nem tudom a megoldást, de kurvára nem jó, h egy olimpiát nem várok. Ha meg is lesz tartva, akkor is egy hangulattalan, a józan észnek ellene menő cringe élmény lesz.
dawyd728
elég komolyan újra kell majd gondolni ezt az olimpia dolgot és valszeg a NOB-nak is le kell mondania masszív profitról ami eddig mehetett zsebbe különben max faszméregetésből lesz megrendezve
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ez ugye speciális körülmény, de ki tudja mikor lesz megint egy speciális körülményNegritisinfostart.hu/kulfold/2021/05/18/folyamatosan-no-az-olimpia-ellenzeke-japanban
Az elmúlt olimpiák nem növelték az olimpia rendezésre pályázók számát. Érezhetően csökken mindenhol a bizalom. Ha japánok is egy ilyen lose-lose szituációba kerültek és kb az a kérdés hogy tudnak legkevésbé mínuszosan kijönni belőle, akkor az csak tovább fogja gyarapítani globálisan az ellenzők táborát. Extra nagy kockázat kis haszonért. Nem tudom a megoldást, de kurvára nem jó, h egy olimpiát nem várok. Ha meg is lesz tartva, akkor is egy hangulattalan, a józan észnek ellene menő cringe élmény lesz.
dawyd728
elég komolyan újra kell majd gondolni ezt az olimpia dolgot és valszeg a NOB-nak is le kell mondania masszív profitról ami eddig mehetett zsebbe különben max faszméregetésből lesz megrendezve
több mint 3 éve
dawyd728
3 852
infostart.hu/kulfold/2021/05/18/folyamatosan-no-az-olimpia-ellenzeke-japanbanA top medical organization has thrown its weight behind calls to cancel the Tokyo Olympics saying hospitals are already overwhelmed as the country battles a spike in coronavirus infections less than three months from the start of the Games https://t.co/2AyRQvFu7h 1/5 pic.twitter.com/CehqXf34Nu
— Reuters Science News (@ReutersScience) May 18, 2021
Negritis
több mint 3 éve
Ez milyen már????Futócél!Fú de alja ez a sportlövő balhé...ahelyett h kimennének a rétre aztán 100 méterről párbaj
FLZOLI
briareos
gdavid
telex.hu/sport/2021/05/14/peni-istvan-sidi-peter-sportloveszet-indiai-vilagkupa-dopping
több mint 3 éve
Futócél!Fú de alja ez a sportlövő balhé...ahelyett h kimennének a rétre aztán 100 méterről párbaj
FLZOLI
briareos
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Fú de alja ez a sportlövő balhé...ahelyett h kimennének a rétre aztán 100 méterről párbaj
FLZOLI