NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
04:15 BYU @ Utah - ESPN
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
index.hu/sport/2021/05/07/sulyemeles-olimpia-laurel-hubbard-transznemu-vita/Ne legyél kirekesztő, Szerénke meg Semenya is a nők között indult 😀
Hogyan nyerj Olimpiát könnyen rovat
Heisman
Mondjuk ők nyertek is...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kb utolsó lesz sztem
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
index.hu/sport/2021/05/07/sulyemeles-olimpia-laurel-hubbard-transznemu-vita/Hogyan nyerj Olimpiát könnyen rovat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dawyd728
3 848
m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana-2819799Nyugodjék békében. 😕
😕
gabokocka
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana-2819799RIP 😕
😕
gabokocka
közben
www.origo.hu/sport/egyeni/20210409-szasz-kovacs-emese-vivas-noi-parbajtor.html
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana-2819799😕
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
dawyd728
3 848
Ma el is dőlt, nem lesznek külföldi nézők.
több mint 3 éve
444.hu/2021/01/26/florida-bejelentkezett-a-tokioi-olimpiaert
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Meg azért nem túl életszerű 20-40ezer embert (plusz nézők) összecsődíteni egy valójában haszontalan szórakozásért, miközben szinte minden nap egy másik országnál vannak fertőződési és halálozási csúcsok, szóval világszinten még mindig befele megyünk a pandémiába, nem pedig kifele belőle.Egy racionálisan működő világban értelmetlen és veszélyes lenne olimpiát rendezni.
Hátha Japánban van annyi eszük, hogy ezt belátják.
több mint 3 éve
dawyd728
3 848
Egyelőre csak pletyka, de a thetimes.co.uk szerint japánok lettetek az olimpia rendezésről..Persze japán kormány cáfolja, de nem zörög a haraszt. Meg azért nem egy thesuns hozta le..
több mint 3 éve
dawyd728
3 848
Én kezdek fosni a 2022-es olimpia miatt is. Ez a pekingi olimpia amúgy is elég rideg lett volna a semmi közepén felhúzott über modern infrastruktúrával, a nulla történelmével, a természetes hó hiányával. Már csak nézők nélkül kellene megrendezni és kb megkapjuk az anti lillehammeri olimpiát. Mehh..Tokiót már elengedtem. Lehet lesz valami belőle, de nincsenek elvárásaim.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
tökéletesen igaza van. a tdf-nek nagyobb a presztízse, az olimpiai aranyból meg élete végéig megél.de abban sem vagyok biztos, hogy az országúti kerékpár akkora érték egy versenyzőnek (bár ez utóbbiban tényleg nem vagyok biztos).a versenyzők 99%-nak nem is, de pl. Valtert megkérdezték, hogy melyik versenyt szeretné megnyerni, és lenyilatkozta hogy az olimpiát, mert a hazájában nagyon fontos verseny 😀
Gyurma Pappa
eaglesmcnabb
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
de abban sem vagyok biztos, hogy az országúti kerékpár akkora érték egy versenyzőnek (bár ez utóbbiban tényleg nem vagyok biztos).a versenyzők 99%-nak nem is, de pl. Valtert megkérdezték, hogy melyik versenyt szeretné megnyerni, és lenyilatkozta hogy az olimpiát, mert a hazájában nagyon fontos verseny 😀
Gyurma Pappa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
444.hu/2020/12/15/a-japanok-tobbsege-szerint-le-kene-mondani-az-olimpiat
Madden hates me.
több mint 3 éve
De egyetértek, a focinak nagyon kevés értelme van jelenlegi formájában. Ahogy mondjuk a tenisznek is, de abban sem vagyok biztos, hogy az országúti kerékpár akkora érték egy versenyzőnek (bár ez utóbbiban tényleg nem vagyok biztos).Vinokurovnak elég nagy érték.
Gyurma Pappa
Nekem meg a kedvenc nem magyar aranyam amit Londonban ment.
több mint 3 éve
Igen, viszont ugye emlékeim szerint az olimpiabajnoki trikót a világbajnokival ellentétben nem hordják.Kerékpár szinten egy korrekt egynapos, azért ha megnézi az ember hogy milyen kaliberű emberek nyertek Olimpiát. Nyilván nem egy Grand Tour vagy egy Momentum verseny, de elindulnak rajta nagyobb nevek is.Én mondjuk a focit is kivenném. Semmi értelme , senkinek semmit nem ér ha Olimpiát nyer. Szabályozások is vannak ki mehet stb. Még az adott évben is mindenki az EB / kontinentális qpa-kra fókuszál.Ez egy nagyon érdekes dolog egyébként.
Toca
Az, hogy kézilabdába két évente rendeznek VB-t teljesen erodálta annak erejét, és mindenki olimpiát akar nyerni. De. pl. kosárban 4 évente van VB, és mégis az olimipia érem a magasabb "érték". Vizilabdában is csak az olimpiai győzelmet értékelik igazán.
De egyetértek, a focinak nagyon kevés értelme van jelenlegi formájában. Ahogy mondjuk a tenisznek is, de abban sem vagyok biztos, hogy az országúti kerékpár akkora érték egy versenyzőnek (bár ez utóbbiban tényleg nem vagyok biztos).
Szerintem az olimpia, mint esemény sokat veszít az értékéből, és ehhez nem feltétlenül a szponzorok az okai, sokkal inkább a túltelítettség, ami a sportok terén jellemző.
Gyurma Pappa
Heisman
Madden hates me.
több mint 3 éve
Kerékpár szinten egy korrekt egynapos, azért ha megnézi az ember hogy milyen kaliberű emberek nyertek Olimpiát. Nyilván nem egy Grand Tour vagy egy Momentum verseny, de elindulnak rajta nagyobb nevek is.Én mondjuk a focit is kivenném. Semmi értelme , senkinek semmit nem ér ha Olimpiát nyer. Szabályozások is vannak ki mehet stb. Még az adott évben is mindenki az EB / kontinentális qpa-kra fókuszál.Ez egy nagyon érdekes dolog egyébként.
Toca
Az, hogy kézilabdába két évente rendeznek VB-t teljesen erodálta annak erejét, és mindenki olimpiát akar nyerni. De. pl. kosárban 4 évente van VB, és mégis az olimipia érem a magasabb "érték". Vizilabdában is csak az olimpiai győzelmet értékelik igazán.
De egyetértek, a focinak nagyon kevés értelme van jelenlegi formájában. Ahogy mondjuk a tenisznek is, de abban sem vagyok biztos, hogy az országúti kerékpár akkora érték egy versenyzőnek (bár ez utóbbiban tényleg nem vagyok biztos).
Szerintem az olimpia, mint esemény sokat veszít az értékéből, és ehhez nem feltétlenül a szponzorok az okai, sokkal inkább a túltelítettség, ami a sportok terén jellemző.
Gyurma Pappa
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
topin
2 006
Nem ennyivel novekedne a golok szama ha ketszer annyi aktiv jatekido van es nincs feluszas-leuszas.A vizipolonal maradva, a Farago otletekkel siman mukodne. Kisebb palya, kevesebb uresjarat, nagyobb kapu, tobb gol. Tobb golnal, tobb sztar. Tobb sztarnal pedig nagyobb bevonzasi lehetoseg a kicsiknel, nezoknel.Hát nem tudom, ez a legyen minél több gól dolog szerintem az NHL-ben sem jött be, csak nézhetetlenebb lett.
topin
Pólóban így is viszonylag sok gól van, akit egy 12-9-es meccs nem érdekelt, azt egy 16-13-as se fog...
Inkább az vele a "gond", hogy nagyon lokális sport, Dél-Európán és a Balkánon kívül a kutyát nem érdekli.
warr_b
Hetkoznapi sztarok kinevelese lenne a cel. Akkor is, ha nincs olimpiai bajnoki dinasztiaja az orszagnak.
Azert a polosoknal a zsinorban nyert olimpiak alaposan megdobtak a kozszereplest. Ha ez mondjuk "csak" egy bronz, meg ket negyedik hely. Akkor oket sem hivogatjak celebkedni ide-oda.
Nem veletlen, hogy jelentosen kisebb a merites a jelenlegi felhozatalbol. Mikozben egy sztarolhato jatekos, olimpiai bajnoki cim nelkul is "sztar" lenne az uszodan kivul is.
Az uszodaban amugy is peldakep, de nem ott kell toborozni, nem azokat kell megszolitani, akik amugy is oda jarnak.
A biroi resz teljesen jogos felvetes.
több mint 3 éve
Szerintem inkább az a gond vele, hogy követhetetlen a bírók észjárása. Ez miért nem kontra, ha a másik igen, ez miért kiállítás, ilyenek.A vizipolonal maradva, a Farago otletekkel siman mukodne. Kisebb palya, kevesebb uresjarat, nagyobb kapu, tobb gol. Tobb golnal, tobb sztar. Tobb sztarnal pedig nagyobb bevonzasi lehetoseg a kicsiknel, nezoknel.Hát nem tudom, ez a legyen minél több gól dolog szerintem az NHL-ben sem jött be, csak nézhetetlenebb lett.
topin
Pólóban így is viszonylag sok gól van, akit egy 12-9-es meccs nem érdekelt, azt egy 16-13-as se fog...
Inkább az vele a "gond", hogy nagyon lokális sport, Dél-Európán és a Balkánon kívül a kutyát nem érdekli.
warr_b
több mint 3 éve
A vizipolonal maradva, a Farago otletekkel siman mukodne. Kisebb palya, kevesebb uresjarat, nagyobb kapu, tobb gol. Tobb golnal, tobb sztar. Tobb sztarnal pedig nagyobb bevonzasi lehetoseg a kicsiknel, nezoknel.Hát nem tudom, ez a legyen minél több gól dolog szerintem az NHL-ben sem jött be, csak nézhetetlenebb lett.
topin
több mint 3 éve
Súlyemelést, műugrást, teniszt én szoktam nézni, ezek teljesen jók.Szerintem az az alapkérdés, hogy ha nincs magyar versenyző, akkor megnézel-e hagyományos sportágakat?Kérdéssel zárnám a hozzászolásomat: Nektek mi a a véleményetek az esportról, mint jelenségről? Mennyire zavarna, ha olimpiai szám lenne? Esne az esemény nimbusza vki szemében? (Bár imádom az esportot, de én se vagyok a feltétlen híve ennek az ötletnek)ez még kérdésnek is rossz, ha ez megtörténne, nagyjából az olimpia le is húzhatná a rólót, mert az esport fanokon kívül senki más nem kapcsolna oda többé
Tito05
lehet, hogy ez a jövő, de topin kommentje a póker tekintetében mutatja, hogyan is állunk most
mikor ez a generációváltás megtörténik, lehet róla beszélni, az meg még pár évtized
a gimnasztikát lehetne amúgy még említeni, mint fontosabb sport, az amerikaiaknál az atlétika és az úszás után mindig ez hozza a legjobb számokat és eléggé látványos is
r.baggioMint nagy LoL fan és nagy olimpia fan -> az Esport nem sport, nem olimpiára való.Nekem is csomó bajom van az elképzeléssel, ha már csak a LoL-t nézzük, fél év alatt többet változik a játék, mint a hagyományos sportok egy évszázad alatt... Nekem az olimpia mindig az állandóságról szólt meg a hagyományokról.
Ez 2 teljesen külön dolog.
Coubertin korábban is volt szellemi olimpia.. vagy volt bridge vagy sakk, ami nem került be se ide, se oda -> hagyjuk az esportot.
És nem, az olimpiának se kell az esport.
Igor
Viszont ha a kérdés rossz is, van létjogosultsága, mivel az utóbbi 2-3 évben több tucat cikkel találkoztam, ami ennek az eshetőségét, ill a NOB hozzáállását boncolgatta ezzel kapcsolatosan:
24.hu/tech/2018/04/25/olimpian-is-megmutathatja-magat-az-e-sport/
index.hu/tech/godmode/2019/09/12/esport-tokio2020-olimpia-rocket-league-street-fighter-v-intel-world-open/
esport1.hu/news/2018/12/10/esport-olimpia-nemzetkozi-olimpiai-bizottsag-kozlemenye-heldeus
Tito05
Egy amatőr boxmeccset, ahol minden olimpián van legalább féltucat meccs, ami égbekiáltó csalás?
Egy súlyemelő versenyt, ahol a mezőny felét kizárják az olimpia utáni évtized megismételt doppingtesztjei miatt?
Egy birkózást, ahol teljesen szubjektív a pontozás, és mesterségesen kell belenyúlni a szabályokba, hogy történjen valami (parter)?
Műugrás, trambulin, ahol a világon 8 szakértőn kívül senki nem tudja, hogy melyik ugrás, mozdulat mennyit ér, mennyire nehéz, stb.?
Ehhez képest egy falmászás gyors, izgalmas, látványos, aki először felér, az nyer, ez kell az átlag nézőnek a világon.
Ettől még egy e-sportot én se tennék be a programba, de simán el tudom képzelni, hogy mégis lesz majd nemsokára.
somoskovig
Kosárlabdát, pingpongot, tollast meg mondjuk rohadtul nem, ahogy a kerékpár minden formája is pl hidegen hagy.
több mint 3 éve
Én mondjuk a focit is kivenném. Semmi értelme , senkinek semmit nem ér ha Olimpiát nyer. Szabályozások is vannak ki mehet stb. Még az adott évben is mindenki az EB / kontinentális qpa-kra fókuszál.Ez egy nagyon érdekes dolog egyébként.
Toca
több mint 3 éve
Én mondjuk a focit is kivenném. Semmi értelme , senkinek semmit nem ér ha Olimpiát nyer. Szabályozások is vannak ki mehet stb. Még az adott évben is mindenki az EB / kontinentális qpa-kra fókuszál.
több mint 3 éve
topin
2 006
Az Olimpia penz kerdes es a szponzorok oda nyomatjak majd a nagy suskat, ahol a legnagyobb tomegeket erik el.Én azt furcsállom, hogy olyan hagyományos, jól közvetíthető, sok ember által nézett, kvázi bárki által űzhető sportágak, mint a darts, a billiárd, a snooker, a bowling nem tudták magukat belobbizni az olimpiára.Snooker 1 országos sport volt sokáig, bowlingban pedig nincs annyi pénz. Ráadásul egyrészt 1) UK domináns sportok és 2) ott volt a kocsmasport stigma ezeken.
Sobri Jóska
Az IOC-ban az angolok szava nem elég.. de pl ott van a krikett vagy rögbi, ami legalább nemzetközösségi szinten népszerű volt, és ezeknek szintén nem sikerült hosszú évtizedeken át - akkor ezek után mondjuk a snooker v bowling sztem kevésbé meglepő...
De nekem meg a sepak takraw hiányzik... ami szintén ott lesz 15-20 éven belül.
És pont ezért nem hiszem, h videójátékkal fogják megoldani a nézők hiányát, hanem inkább azt hogy más, tömeget bevonzó sportokkal - lásd krikettel, kabaddival meg sepak takraw-val.
Igor
A jelenlegi tarsadalmi trendek alapjan az otthon virtualisan kikapcsolodo generaciok fognak erkezni. Akik a szamitogepek, konzolok,okostelefonok vilagaban szocializalodnak.
Az uj sportagakra az olimpiakon ezert van szukseg az erdektelenekre meg ezert nincs. De ha az e-sport onalloan jut fel a csucsra mire beerik az elso par generacioja, akkor onnantol versenytars lesz, mig most meg egyuttmukodes is elkepzelheto.
Persze lehet en latom nagyon soteten a mostani mini korosztalyokat es az altalanossagban oket "nevelo" kenyelmes szuloket, de a kozgazdasz felmeresek alapjan az e-sport tobb korosztalyban mar most megelozott nagy tradicionalis ligakat,sportagakat. Es ugye ez idovel csak erosodo dominancia.