Olimpia
24 feliratkozó
több mint 4 éve
Elvileg jövőre mindenképpen lesz olimpia, ha lesz korona ha nem.Talán akkor pont nem támad mint a balatoni szezon alatt. 😉
index.hu/sport/2020/09/07/tokioi_olimpia_idopont_2021/
kapitnono
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Elvileg jövőre mindenképpen lesz olimpia, ha lesz korona ha nem.index.hu/sport/2020/09/07/tokioi_olimpia_idopont_2021/
több mint 4 éve
444.hu/2020/08/23/az-ard-szerint-ajan-tamas-meg-kozvetlenul-a-lemondasa-elott-is-emelt-le-penzeket-a-sulyemelo-szovetseg-szamlajarol
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
En meg nem tudom felfogni, miert kell a SAJAT ver visszaadasat tiltani? Alszent dolog ez is.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
eurosport.hosszabbitas.hu/dopping-2/transzfuzio-verdopping-teszt-uj-modszer-attoresEgyrészt eddig is voltak biztos jelei amikkel nem foglalkoztak, másrészt majd ezt is kijátsszák.
Sok sportot érit. Lehet '22-es olimpiára bevezetik, szóval ezért raktam inkább ide, de minden erőállóképességet igénylő sportra hatással lehet.
dawyd728
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
dawyd728
3 852
eurosport.hosszabbitas.hu/dopping-2/transzfuzio-verdopping-teszt-uj-modszer-attoresSok sportot érit. Lehet '22-es olimpiára bevezetik, szóval ezért raktam inkább ide, de minden erőállóképességet igénylő sportra hatással lehet.
több mint 4 éve
Huh, azért ez a Peking tényleg totál betli volt! Pedig lehetett volna ez szép, de nem lett. Mondjuk a buzi mtv a pólódöntőből adott egy negyedet! Miközben a hülye kéziscsajok, pólóscsajok bénázásait meg tök sokat. Most pl AUS-USA női kosárdöntőt láthatjuk. Vicces ez így...ma láttam a kézis lányok bronz meccsét. már el is felejtettem, hogy mennyire megtolták ott Koreát bár, amikor kettős hátrányba kerültünk ott a 2. teljesen jogos volt Görbénél. viszont ezt leszámítva, amit 27-27 után műveltek a sporik az egyszerűen röhej volt.
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Huh, azért ez a Peking tényleg totál betli volt! Pedig lehetett volna ez szép, de nem lett. Mondjuk a buzi mtv a pólódöntőből adott egy negyedet! Miközben a hülye kéziscsajok, pólóscsajok bénázásait meg tök sokat. Most pl AUS-USA női kosárdöntőt láthatjuk. Vicces ez így...
több mint 4 éve
m4sport.hu/videok/elso-magyar-ferfi-tollaslabdazokent-juthat-ki-olimpiara-krausz-gergely?fbclid=IwAR2RQPt_vbrYDP7cyzMOof69u3rNEdJYMweX0z8gYsFg6Oax_tD4fzd_VBcHa valakit esetleg érdekelne. Nagyon jó kis riport Krausz Gergővel
több mint 4 éve
M4-en ma elkezdődött az Athéni olimpia ismétlése... Első arany már megint Nagy Titi 😎csóri Mincza, egy tuson múlott, hogy lehet egészen máshogy alakul az olimpia utáni élete
Szenzációs vívással újra.
Épp ezekben a percekben megy.
Chargers LT
több mint 4 éve
m4-en olimpiai nosztalgiafél6-kor a Barcelonát mutatták, este is lesz műsor
(Szöul volt?)
több mint 4 éve
444.hu/2020/04/11/az-ugyvivo-kizaratna-ajan-tamast-a-nemzetkozi-sulyemelo-szovetsegbol
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért merték eltiltani... 😀Úgy néz ki Sun Yang olimpiai karrierjének annyi.Akkor olimpia se lesz idén.
Sixo
Sobri Jóska
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Úgy néz ki Sun Yang olimpiai karrierjének annyi.Szegeny. Nehany jokora veres is raferne meg pluszban, amekkora tirpak.
Sixo
több mint 4 éve
Úgy néz ki Sun Yang olimpiai karrierjének annyi.Akkor olimpia se lesz idén.
Sixo
több mint 4 éve
na hát akkor hajráKisebbik fiam egy szint nagyjabol Krausz Gergovel, o meg rutinosabb, edzesen forma-forma melyik nyer. 2024 a cel, szerencsevel osszejohetKrausz Gergo megnyert egy international series versenyt. Ezzel az olimpiai kvalifikaciohoz nagy lepest tett. Eddig 200 ponttal volt lemaradva az utolso kvali helytol, most a torokot es egy amerikait is megeloz masszivan. Ha nem tortenik vmi nagy gaz, eloszor lesz magyar ffi tollaslabdazo az olimpian!😁😁és a gyerekeid egyébként hogy haladnak? odaérhetnek valamikor?
diverdoc
slowmotion
diverdoc
több mint 4 éve
Kisebbik fiam egy szint nagyjabol Krausz Gergovel, o meg rutinosabb, edzesen forma-forma melyik nyer. 2024 a cel, szerencsevel osszejohetKrausz Gergo megnyert egy international series versenyt. Ezzel az olimpiai kvalifikaciohoz nagy lepest tett. Eddig 200 ponttal volt lemaradva az utolso kvali helytol, most a torokot es egy amerikait is megeloz masszivan. Ha nem tortenik vmi nagy gaz, eloszor lesz magyar ffi tollaslabdazo az olimpian!😁😁és a gyerekeid egyébként hogy haladnak? odaérhetnek valamikor?
diverdoc
slowmotion
több mint 4 éve
Ahogy ez minden hasonló szociális helyzetű embernél kialakul az USA-tól Zambiáig.az emberi természet mindenhol ugyanaz. Csak nem mindenhol ugyanazt hozzák ki az emberből. Itt már évtizedek óta sanyargatva vannak az emberek, és kialakult az a felfogás, hogy mindent vinni kell, ami mozdítható. Java részt suttyomban, de valaki azzal se törődik, ha 50-en látják.Persze, én is erre írtam, hogy: de.Nyilván mindenhonnan lehet számtalan példát hozni lopásra, korrupcióra, nem állítottam hogy nem.OFFDe ez mitől lenne magyar mentalitás?!
Csak sajnos a magyar mentalitást mindennél jobban ismerem. És hihetetlenül irritál és utálatot vált ki belőlem, napról napra egyre jobban kiábrándítva az emberekből, akik között élek. Ezért írtam azt cinikusan, hogy milyen meglepő, hogy egy újabb magas beosztású magyarról derült ki, hogy lopott és hogy korrupt.
ON
Mikey
Az emberi természetről beszélsz.
Ha majd élsz máshol, vagy megismersz nem magyar embereket, akkor rájössz, hogy amire magyar mentalitást mondasz az van mindenhol, csak azokról nincs ilyen átfogó és húsbavágó tapasztalatod.
Nincs magyar mentalitás. Emberi természet van.
Sobri Jóska
Ellenben szeretném azt hinni, hogy vannak helyek, ahol ennyire nem undorítóak az egyszerű emberek. S ezt már nem erre a két dologra értem, hanem általában, sokkal hétköznapibbakra. De ez itt már tényleg nagyon offtopik.
Mikey
Emberi természet van, magyar mentalitás nincs.
Sobri Jóska
shagi0206
Pech, hogy nálunk több ilyen van, mint Svédországban.
De attól ez még nem magyar mentalitás.
több mint 4 éve
Krausz Gergo megnyert egy international series versenyt. Ezzel az olimpiai kvalifikaciohoz nagy lepest tett. Eddig 200 ponttal volt lemaradva az utolso kvali helytol, most a torokot es egy amerikait is megeloz masszivan. Ha nem tortenik vmi nagy gaz, eloszor lesz magyar ffi tollaslabdazo az olimpian!😁😁Na az nem semmi! Abszolút ázsiai dominancia van a sport top játékosai között...
diverdoc
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
shagi0206
11 153
az emberi természet mindenhol ugyanaz. Csak nem mindenhol ugyanazt hozzák ki az emberből. Itt már évtizedek óta sanyargatva vannak az emberek, és kialakult az a felfogás, hogy mindent vinni kell, ami mozdítható. Java részt suttyomban, de valaki azzal se törődik, ha 50-en látják.Persze, én is erre írtam, hogy: de.Nyilván mindenhonnan lehet számtalan példát hozni lopásra, korrupcióra, nem állítottam hogy nem.OFFDe ez mitől lenne magyar mentalitás?!
Csak sajnos a magyar mentalitást mindennél jobban ismerem. És hihetetlenül irritál és utálatot vált ki belőlem, napról napra egyre jobban kiábrándítva az emberekből, akik között élek. Ezért írtam azt cinikusan, hogy milyen meglepő, hogy egy újabb magas beosztású magyarról derült ki, hogy lopott és hogy korrupt.
ON
Mikey
Az emberi természetről beszélsz.
Ha majd élsz máshol, vagy megismersz nem magyar embereket, akkor rájössz, hogy amire magyar mentalitást mondasz az van mindenhol, csak azokról nincs ilyen átfogó és húsbavágó tapasztalatod.
Nincs magyar mentalitás. Emberi természet van.
Sobri Jóska
Ellenben szeretném azt hinni, hogy vannak helyek, ahol ennyire nem undorítóak az egyszerű emberek. S ezt már nem erre a két dologra értem, hanem általában, sokkal hétköznapibbakra. De ez itt már tényleg nagyon offtopik.
Mikey
Emberi természet van, magyar mentalitás nincs.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Krausz Gergo megnyert egy international series versenyt. Ezzel az olimpiai kvalifikaciohoz nagy lepest tett. Eddig 200 ponttal volt lemaradva az utolso kvali helytol, most a torokot es egy amerikait is megeloz masszivan. Ha nem tortenik vmi nagy gaz, eloszor lesz magyar ffi tollaslabdazo az olimpian!😁😁és a gyerekeid egyébként hogy haladnak? odaérhetnek valamikor?
diverdoc
több mint 4 éve
Krausz Gergo megnyert egy international series versenyt. Ezzel az olimpiai kvalifikaciohoz nagy lepest tett. Eddig 200 ponttal volt lemaradva az utolso kvali helytol, most a torokot es egy amerikait is megeloz masszivan. Ha nem tortenik vmi nagy gaz, eloszor lesz magyar ffi tollaslabdazo az olimpian!😁😁
több mint 4 éve
Hát ez így gáz...Nem tudom mi van a háttérben, de valahogy csak el kéne simítani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.