Olimpia
23 feliratkozó
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
Én csak azt nem értem, amikor Aida tavaly februárban 6. lett a pandémia előtti utolsó vk-n, azóta mi változott, h most már top4 magyarba nem fér be.
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-mohamed-aida-bekerult-a-torcsapatba-tortenelmet-irhat-2828533hát, ezek alapján lehet hogy hatalmas dolog lenne, de nem biztos hogy örülnék neki
Remélem vívhat a csapatban...
Hatalmas dolog lenne.
gabokocka
24.hu/sport/2021/05/28/mohamed-aida-vivas-tokio-olimpia-torcsapat/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/tokio-2020/tokio-2020-mohamed-aida-bekerult-a-torcsapatba-tortenelmet-irhat-2828533Remélem vívhat a csapatban...
Hatalmas dolog lenne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Majd az olimpiát is szétdobják több rendező országnak, mint a foci eb-t...ez ugye speciális körülmény, de ki tudja mikor lesz megint egy speciális körülményNegritisinfostart.hu/kulfold/2021/05/18/folyamatosan-no-az-olimpia-ellenzeke-japanban
Az elmúlt olimpiák nem növelték az olimpia rendezésre pályázók számát. Érezhetően csökken mindenhol a bizalom. Ha japánok is egy ilyen lose-lose szituációba kerültek és kb az a kérdés hogy tudnak legkevésbé mínuszosan kijönni belőle, akkor az csak tovább fogja gyarapítani globálisan az ellenzők táborát. Extra nagy kockázat kis haszonért. Nem tudom a megoldást, de kurvára nem jó, h egy olimpiát nem várok. Ha meg is lesz tartva, akkor is egy hangulattalan, a józan észnek ellene menő cringe élmény lesz.
dawyd728
elég komolyan újra kell majd gondolni ezt az olimpia dolgot és valszeg a NOB-nak is le kell mondania masszív profitról ami eddig mehetett zsebbe különben max faszméregetésből lesz megrendezve
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
ez ugye speciális körülmény, de ki tudja mikor lesz megint egy speciális körülményNegritisinfostart.hu/kulfold/2021/05/18/folyamatosan-no-az-olimpia-ellenzeke-japanban
Az elmúlt olimpiák nem növelték az olimpia rendezésre pályázók számát. Érezhetően csökken mindenhol a bizalom. Ha japánok is egy ilyen lose-lose szituációba kerültek és kb az a kérdés hogy tudnak legkevésbé mínuszosan kijönni belőle, akkor az csak tovább fogja gyarapítani globálisan az ellenzők táborát. Extra nagy kockázat kis haszonért. Nem tudom a megoldást, de kurvára nem jó, h egy olimpiát nem várok. Ha meg is lesz tartva, akkor is egy hangulattalan, a józan észnek ellene menő cringe élmény lesz.
dawyd728
elég komolyan újra kell majd gondolni ezt az olimpia dolgot és valszeg a NOB-nak is le kell mondania masszív profitról ami eddig mehetett zsebbe különben max faszméregetésből lesz megrendezve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
infostart.hu/kulfold/2021/05/18/folyamatosan-no-az-olimpia-ellenzeke-japanbanA top medical organization has thrown its weight behind calls to cancel the Tokyo Olympics saying hospitals are already overwhelmed as the country battles a spike in coronavirus infections less than three months from the start of the Games https://t.co/2AyRQvFu7h 1/5 pic.twitter.com/CehqXf34Nu
— Reuters Science News (@ReutersScience) May 18, 2021
Negritis
több mint 4 éve
Ez milyen már????Futócél!Fú de alja ez a sportlövő balhé...ahelyett h kimennének a rétre aztán 100 méterről párbaj
FLZOLI
briareos
gdavid
telex.hu/sport/2021/05/14/peni-istvan-sidi-peter-sportloveszet-indiai-vilagkupa-dopping
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Futócél!Fú de alja ez a sportlövő balhé...ahelyett h kimennének a rétre aztán 100 méterről párbaj
FLZOLI
briareos
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
Fú de alja ez a sportlövő balhé...ahelyett h kimennének a rétre aztán 100 méterről párbaj
FLZOLI
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/05/07/sulyemeles-olimpia-laurel-hubbard-transznemu-vita/Ne legyél kirekesztő, Szerénke meg Semenya is a nők között indult 😀
Hogyan nyerj Olimpiát könnyen rovat
Heisman
Mondjuk ők nyertek is...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Kb utolsó lesz sztem
több mint 4 éve
index.hu/sport/2021/05/07/sulyemeles-olimpia-laurel-hubbard-transznemu-vita/Hogyan nyerj Olimpiát könnyen rovat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana-2819799Nyugodjék békében. 😕
😕
gabokocka
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana-2819799RIP 😕
😕
gabokocka
közben
www.origo.hu/sport/egyeni/20210409-szasz-kovacs-emese-vivas-noi-parbajtor.html
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/gyasz-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-igaly-diana-2819799😕
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
Ma el is dőlt, nem lesznek külföldi nézők.
több mint 4 éve
444.hu/2021/01/26/florida-bejelentkezett-a-tokioi-olimpiaert

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Meg azért nem túl életszerű 20-40ezer embert (plusz nézők) összecsődíteni egy valójában haszontalan szórakozásért, miközben szinte minden nap egy másik országnál vannak fertőződési és halálozási csúcsok, szóval világszinten még mindig befele megyünk a pandémiába, nem pedig kifele belőle.Egy racionálisan működő világban értelmetlen és veszélyes lenne olimpiát rendezni.
Hátha Japánban van annyi eszük, hogy ezt belátják.
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
Egyelőre csak pletyka, de a thetimes.co.uk szerint japánok lettetek az olimpia rendezésről..Persze japán kormány cáfolja, de nem zörög a haraszt. Meg azért nem egy thesuns hozta le..
több mint 4 éve
dawyd728
4 033
Én kezdek fosni a 2022-es olimpia miatt is. Ez a pekingi olimpia amúgy is elég rideg lett volna a semmi közepén felhúzott über modern infrastruktúrával, a nulla történelmével, a természetes hó hiányával. Már csak nézők nélkül kellene megrendezni és kb megkapjuk az anti lillehammeri olimpiát. Mehh..Tokiót már elengedtem. Lehet lesz valami belőle, de nincsenek elvárásaim.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
tökéletesen igaza van. a tdf-nek nagyobb a presztízse, az olimpiai aranyból meg élete végéig megél.de abban sem vagyok biztos, hogy az országúti kerékpár akkora érték egy versenyzőnek (bár ez utóbbiban tényleg nem vagyok biztos).a versenyzők 99%-nak nem is, de pl. Valtert megkérdezték, hogy melyik versenyt szeretné megnyerni, és lenyilatkozta hogy az olimpiát, mert a hazájában nagyon fontos verseny 😀
Gyurma Pappa
eaglesmcnabb
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
de abban sem vagyok biztos, hogy az országúti kerékpár akkora érték egy versenyzőnek (bár ez utóbbiban tényleg nem vagyok biztos).a versenyzők 99%-nak nem is, de pl. Valtert megkérdezték, hogy melyik versenyt szeretné megnyerni, és lenyilatkozta hogy az olimpiát, mert a hazájában nagyon fontos verseny 😀
Gyurma Pappa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
444.hu/2020/12/15/a-japanok-tobbsege-szerint-le-kene-mondani-az-olimpiat

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...