Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Charlize Theron még mindig dögös MILF.Is is!Nagylazának vagy a feleségének?Jó ízlése van!Ez a dal volt a torinói megnyitón 2006-ban és a 2021-es EB-nyitómeccsen isFeleségem kedvence. Azért.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Sixo
1 hónapja
Jó hát Theron tarthat beszédet
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
No, negyed órát biosfrissített a nyüves céges laptop (ezúton is a kurva anyját a win11-nek), hazajöttem, lepakoltam, átolvastam a fórumot, làtom nem sok mindenről maradtam le az elmúlt egy órában 😂Te sem rajongtál az iskolai évnyitó beszédekért?
warr_b
1 hónapja
No, negyed órát biosfrissített a nyüves céges laptop (ezúton is a kurva anyját a win11-nek), hazajöttem, lepakoltam, átolvastam a fórumot, làtom nem sok mindenről maradtam le az elmúlt egy órában 😂3 elnöki beszédről. Nézd vissza őket.
warr_b
1 hónapja
Nagylazának vagy a feleségének?Jó ízlése van!Ez a dal volt a torinói megnyitón 2006-ban és a 2021-es EB-nyitómeccsen isFeleségem kedvence. Azért.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
iktriad
1 hónapja
No, negyed órát biosfrissített a nyüves céges laptop (ezúton is a kurva anyját a win11-nek), hazajöttem, lepakoltam, átolvastam a fórumot, làtom nem sok mindenről maradtam le az elmúlt egy órában 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Akkor nem aktívak.Melyik 2 focista hozta? Lemaradtam róla.Baresi és Bergomi
Sixo
Kampman
1 hónapja
Jó ízlése van!Ez a dal volt a torinói megnyitón 2006-ban és a 2021-es EB-nyitómeccsen isFeleségem kedvence. Azért.
Kampman
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Boccelli még mindig nagy király!
1 hónapja
Bocelli még mindig tud
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Hát inkább ezekre, mint a sablonbeszédekreEz a dal volt a torinói megnyitón 2006-ban és a 2021-es EB-nyitómeccsen isHogy az istenbe emlékszel ilyenekre?
Kampman
Sixo
1 hónapja
Ez a dal volt a torinói megnyitón 2006-ban és a 2021-es EB-nyitómeccsen isFeleségem kedvence. Azért.
Kampman
1 hónapja
Ez a dal volt a torinói megnyitón 2006-ban és a 2021-es EB-nyitómeccsen isHogy az istenbe emlékszel ilyenekre?
Kampman
1 hónapja
Hát de látod, hogy még mindig ez a kerületi polgármesterhelyettes húzza az időtNa a pofázások után legyen még egy élő fellépés, Gigi és a L'amour tojours, aztán legyen vége.A tüzet is meg kéne még gyújtani.
Kampman
Sixo
1 hónapja
Ubuntu azt hittem valami számítógépes software, ma is tanultunk valamitAz egy linux verzió.
Heisman nádor
1 hónapja
Na a pofázások után legyen még egy élő fellépés, Gigi és a L'amour tojours, aztán legyen vége.A tüzet is meg kéne még gyújtani.
Kampman
1 hónapja
Ubuntu azt hittem valami számítógépes software, ma is tanultunk valamit
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Na a pofázások után legyen még egy élő fellépés, Gigi és a L'amour tojours, aztán legyen vége.
1 hónapja
A tulaj gyorsan kirángatja a kezéből a trófeát, aztán onnantól már kuss a neve.Most képzeljétek el, ha a Super Bowlon Goodell ennyit pofázna a semmiről.Mé nem szokott? Vagy irónia volt?
Kampman
Sixo
1 hónapja
Most képzeljétek el, ha a Super Bowlon Goodell ennyit pofázna a semmiről.Mé nem szokott? Vagy irónia volt?
Kampman