Olimpia
24 feliratkozó
több mint 6 éve
Én a GS miatt maradtam fönn, de akkor asszem inkább kialszom magam a holnapi biatlonig...Nem szokása 😛 egyébként azt egyébként is lehetett tudni, hogy a pálya szeles, és azt is, hogy az esélyesek közül egyedül ő jó lövő (Kuzmina, Domracseva, Mäkäräinen, Herrmann mind elég gyakran lövik el magukat, Wierer is kicsit rosszabb nála), szóval ilyen körülmények között nem annyira lutri, hogy pont ő nyer. Ha kicsit lenyugszik a szél, akkor persze átalakulnak az esélyek.
(És gondolkodom, hogy teszek Dahlmeierre, most már csak azért is bukjon ő is holnap 😛)
Igor
Fantasy-ben jól indult a nap, a Virtue-Moir páros dupla aranyat, Zagitova ezüstöt hozott, Kingsbury, Dahlmeier és Peiffer még hozzá kéne tegyen legalább 1 aranyat és 1 érmet.
több mint 6 éve
Mondjuk ha ilyen marad a szél tuti elhalasztják a női síugrást, a biathlon pedig megint orosz rulett lesz.Baromira nem örülök, hogy kezd összetolulni a program. Buzi szél elállhatna már, szétcseszi az egészet, a hideg miatt (is) nincs hangulat és néző is alig...
Közben eszembe jutott, hogy van egy Domrachevám, hajrá!
gabokocka
több mint 6 éve
Padawan watchlistot érő teljesitméy. 😊Én ma megjinxeltem egy holland korist, Fourcade(+Boet) és Lochot, kb 2.5 óra leforgása alatt.. azért ez még neked sem lenne egyszerű feladat 😛Azért jinxelni nagyon tudunk...Volt kitől tanulni. 😉
Igor
iktriad
Igor
több mint 6 éve
Gratula Andersonnak + ChargersLT-nek, legalább egy world class rider húzta be.Köszi, újabb érem középső körből, ráadásul arany 😊 És Medvedeva is műkoriban ezüstöt szerzett...az ő világcsúcsának köszönhetően lett 2. a ruszki csapat 😊 16 pontos reggel, juhú
dawyd728
Ez a slopestyle draft nagyon bejött!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mondjuk ha ilyen marad a szél tuti elhalasztják a női síugrást, a biathlon pedig megint orosz rulett lesz.Közben eszembe jutott, hogy van egy Domrachevám, hajrá!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Ez a női slopestyle döntő, kb egy roncsderbire emlékeztet a szél miatt. Nem a sportág ünnepe lesz a mai. 😕 Amúgy Pankát hallgatni nagy élmény. Klassz személyisége van. 😊
Első kör után 1 db 80 + 2 db 70 feletti pontszám..
Na jó, ez kabaré. 50 menetből 1 db 80 + 5 db 70 feletti. Gratula Andersonnak + ChargersLT-nek, legalább egy world class rider húzta be. A többit meg felejtsük el. Gassert és a többit itt ma kirabolták, de főleg a nézőket. 😕
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Én a GS miatt maradtam fönn, de akkor asszem inkább kialszom magam a holnapi biatlonig...Lehet még jól is jön, h Shiffrinékre nem tudsz fogadni. Kinulláznád az esélyeim. 😛
(És gondolkodom, hogy teszek Dahlmeierre, most már csak azért is bukjon ő is holnap 😛)
Igor
Az is megér egy misét, miért nincs reggel 7 és 11 óra között szinte semmi program. Majd 11-15 óra között 5 db éremosztó szám + női szánkó és curling páros elődöntő. Pl. női 1500m is simán elfért volna 8-tól, ahogy tegnap a férfi 5000m.
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
Csütörtök hajnalban lesz pótolva.1:30-tól női GS 1. futam.
3:00-tól férfi DH. (Erre a napra tervezett SG meg pénteken 3:00-kor.
5:15-től a 2. futam.
Mint egy átlag téli hétvége.
több mint 6 éve
Én a GS miatt maradtam fönn, de akkor asszem inkább kialszom magam a holnapi biatlonig...(És gondolkodom, hogy teszek Dahlmeierre, most már csak azért is bukjon ő is holnap 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
dawyd728
3 852
twitter.com/fisalpine/status/962843718968487938Az égiek nem akarják az alpesi versenyeket.
Közben nézem, ugye a női slopestyle tegnapról halasztott programja is csúszik.. Ez a hajnal parádésnak ígérkezik. Gondolkodom az alvás mellett. Curling és műkorcsolyára lehet magamtól is bealszom.
több mint 6 éve
Én ma megjinxeltem egy holland korist, Fourcade(+Boet) és Lochot, kb 2.5 óra leforgása alatt.. azért ez még neked sem lenne egyszerű feladat 😛Azért jinxelni nagyon tudunk...Volt kitől tanulni. 😉
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ahol ilyen vitás kérdés/duplázás van, de csak 1 ember lett draftolva, ott természetesen elszámoljuk manuálisan majd.Ahol több csapat is draftolta ugyanazt az embert, a második értelemszerűen fityiszt kap.
több mint 6 éve
Azért jinxelni nagyon tudunk...Volt kitől tanulni. 😉
Igor
több mint 6 éve
Svédeknék ki nyerte az aranyat?
több mint 6 éve
Nekem Sundby ezüstje nem került még be...Holnap fontos nap jön, Tessa Worley dobogó, női síugrás top favorit, meg hátha valamelyik norvég összeszedi magát az üldözésesre biatlonban.
több mint 6 éve
női mogul 10 pont 😊 13. körből
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ez a szankoverseny volt a 2. nap legnagyobb versenye tenyleg.
több mint 6 éve
twitter.com/noonanjo/status/962735606425034752😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
na most nézem klaebonak lefőtt a kávé, az meg külön öröm hogy kramer aranyát jóváírták, pedersen bronzát (ami 6 ezreden múlt hogy nem ezüst) meg még nemszerk.: szerintem nem is fogják mostmár, mert két sverre pedersen van :d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Remélem Fourcade összeszedi magát és nyer, és innen-onnan még várok érmeket
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nekem holnap egy emberem nem lesz, szóval lehet zárkózni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Boe is, meg ő is túl gyorsan ment neki.. a 3. kört egyik se bírta. De érdekes hogy a fekvőt baszták el mindketten...Nem bírták persze, de azért az ember élről kicsit jobban megy, a csalódottság sokat lassít az emberen. Fourcade így is favorit sztem holnap, Boe-nek van nehéz dolga.
Igor