Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Ha a Bowl.hu-ra jössz, nem veheted el Löfli munkáját!Ééés itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, a harmadikat nem látom.Te leszel az, aki az SB követőbe is beírja majd, hogy lesz-e valaki a Pecc és Hawks drukkeren kívül.
warr_b
Kampman
1 hónapja
Te viszed most a zászlót és közben még írsz? NiceÉéés itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, a harmadikat nem látom.Te leszel az, aki az SB követőbe is beírja majd, hogy lesz-e valaki a Pecc és Hawks drukkeren kívül.
warr_b
Kampman
Poloska vagyok.
1 hónapja
Vegyél már visszább.Colturi nincs ott a zászlónál 😕Ő viszi te szerencsétlen, csak Cortinaban
Sixo
zacknorb
1 hónapja
Ééés itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, a harmadikat nem látom.Te leszel az, aki az SB követőbe is beírja majd, hogy lesz-e valaki a Pecc és Hawks drukkeren kívül.
warr_b
1 hónapja
Colturi nincs ott a zászlónál 😕Ő viszi te szerencsétlen, csak Cortinaban
Sixo
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ééés itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, a harmadikat nem látom.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Jó akkor Warrb gyújtja meg a lángot az ausztrál rúdugró lieblingjével.Nina <3
Sixo

1 hónapja
Jó akkor Warrb gyújtja meg a lángot az ausztrál rúdugró lieblingjével.
1 hónapja
Most nézem, hogy Belmondo is vitte a fáklyát amikor elhozták görögből.
1 hónapja
2006 TorinoAkkor Zöggeler után a második tippem is kiesett.
The Olympic Torch entered the stadium in the hand of Alberto Tomba, who then passed the flame to the hands of the 1994 men's Italian cross-country skiing relay team (Marco Albarello, Giorgio Vanzetta, Maurilio De Zolt, and Silvio Fauner). The flame was then passed to Piero Gros, then Deborah Compagnoni before the Olympic Flame was lit by former Italian cross-country skier Stefania Belmondo. Belmondo paused to show the torch to the cheering crowd one last time before placing it on the arched lighting apparatus. The flame initiated a series of fireworks before lighting the top of the 57-meter high Olympic Flame, the highest in the history of the Olympic Winter Games.
Belmondo sztem nem fog duplázni.
gabokocka
1 hónapja
Ezeknek a megnyitóknak semmi értelmük 😀Mariah Carey meg az olasz Ciccolina koncertje tök jó volt.
warr_b
1 hónapja
2006 TorinoThe Olympic Torch entered the stadium in the hand of Alberto Tomba, who then passed the flame to the hands of the 1994 men's Italian cross-country skiing relay team (Marco Albarello, Giorgio Vanzetta, Maurilio De Zolt, and Silvio Fauner). The flame was then passed to Piero Gros, then Deborah Compagnoni before the Olympic Flame was lit by former Italian cross-country skier Stefania Belmondo. Belmondo paused to show the torch to the cheering crowd one last time before placing it on the arched lighting apparatus. The flame initiated a series of fireworks before lighting the top of the 57-meter high Olympic Flame, the highest in the history of the Olympic Winter Games.
Belmondo sztem nem fog duplázni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Ezeknek a megnyitóknak semmi értelmük 😀

1 hónapja
Legutóbb is Teddy gyújtotta PárizsbanNem az első eset lenne, pl Freeman Sydneyben.De ő még aktív. Aktívval csak nem gyújtatnak.És ugye Torinóban nyerte az 50 kilit.Mondjuk az olimpiákat tekintve van a 2 bajnoki címe, ezt kevés olasz mondhatja el.Tényleg ki gyújtja meg a lángot? Elsőre Tomba, Zoggeller, esetleg egy Carolina Kostner jut eszembe.Giorgio Di Centa jó volna
Sixo
gabokocka
Sixo
Fontana még nagy durranás volna
gabokocka
Sixo
gabokocka
Poloska vagyok.
1 hónapja
Azt olvasom Zöggeler vitte már a lángot, szóval ő kevésbé valószínű.
1 hónapja
Párizsban Marie Jose Perec és Teddy RinerEz alapján én Di Centát és Fontanát tippelem
1 hónapja
Utóbbi időkben 1-1 férfi és nő gyújtja együtt, nem?Én már nem emlékszem. Arra sem, hogy ki gyújtotta meg Torinoban.
gabokocka
1 hónapja
Huh azt is nagyon adnám. Mondjuk én mind olaszt kedvelek.Tényleg ki gyújtja meg a lángot? Elsőre Tomba, Zoggeller, esetleg egy Carolina Kostner jut eszembe.Deborah Compagnoni ?
Sixo
warr_b
1 hónapja
Utóbbi időkben 1-1 férfi és nő gyújtja együtt, nem?
1 hónapja
Nem lehet kizárni, de nagyon ritka, és az ő esete különleges volt, mert a helyi bennszülötteket reprezentálta, amire részbe felhúzták azt az olimpiát.Nem az első eset lenne, pl Freeman Sydneyben.De ő még aktív. Aktívval csak nem gyújtatnak.És ugye Torinóban nyerte az 50 kilit.Mondjuk az olimpiákat tekintve van a 2 bajnoki címe, ezt kevés olasz mondhatja el.Tényleg ki gyújtja meg a lángot? Elsőre Tomba, Zoggeller, esetleg egy Carolina Kostner jut eszembe.Giorgio Di Centa jó volna
Sixo
gabokocka
Sixo
Fontana még nagy durranás volna
gabokocka
Sixo
gabokocka