Olimpia
22 feliratkozó
több mint 9 éve
A brazil csajt egyértelműen le kellett volna léptetni, kézzel húzta ki a mongol lábát. Vissza is nézték de nem merték leléptetni, féltek a lincseléstől vagy nem tudom de ez így nagyon gáz volt.

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
dawyd728
4 106
Te tragédiáról beszélsz. Én inkább egy lehelettel gyengébb szereplésről.Szerintem se volt egy tragédia a mai nap.azért nekem egy picit az, mert ahogy indult és ami lett belőle...
dawyd728
Sidi: az előélete miatt reménykedtünk egy éremben, azért ne mondd, hogy annyira irreális elvárás
Vívás: 8-5 után úgy szétesett Márton vívása, hogy ihaj, pedig ott sem lett volna nagy dolog ha továbbmegy
Karakas: a brazil ellen kiábrándító volt, de azért nem lett volna nehéz összehozni a vigaszágon a bronzot
Ungvári: egy tök primko "akcióval" kapott ki, de neki is lett volna lehetősége bronzot szerezni, de egy verhető belgát nem tudott leverni
Vizilabda: mi gyengültünk, ausszik erősödtek, de akkor is ütni kellett volna őket, főleg, hogy a görög-szerb x lett
úszás: itt majd éjjel derülnek ki a dolgok😊
NB2
Szerintem akkor lett volna rossz/tragikus nap, ha Sidi nem döntőzik, ha kikapunk Ausztráliától, ha Ungvári és Karakas mondjuk max 1-1 meccset nyer csak, vagy ha úszóink közül nem 4/6, hanem 2/6-al jutnak tovább. Anna esetében bevallom én is érmet vártam, de tényleg 21 éves rengeteg van még előtte. Teher is rajta volt, nem csak én tippeltem éremre az olimpia előtt, ennek azért nehéz ilyen fiatalon megfelelni.
több mint 9 éve
viszont szegény dzsúdósokat sajnálom, mert a testük 40 éves korukra olyan lesz mint egy 80 éves öregembernek... nincs egy épp ízületük, minden tagjuk fájni fog, a fülükre rossz ránézni, nagyon gyilkos sport...
több mint 9 éve
dawyd728
4 106
Szép volt a győztes tus után az a pár perc. 😊Női kard házidöntőn milyen kis nyugis a közönség. ;PNagyon drukkoltam ennek a Jegorian nevű csajnak, dilettánsként úgy tűnt, elég erős bírói ellenszélben vív, de bevitte az utolsó két tust egyértelműen 😊
dawyd728
Jakehomer
több mint 9 éve
Női kard házidöntőn milyen kis nyugis a közönség. ;PNagyon drukkoltam ennek a Jegorian nevű csajnak, dilettánsként úgy tűnt, elég erős bírói ellenszélben vív, de bevitte az utolsó két tust egyértelműen 😊
dawyd728
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
dawyd728
4 106
Női kard házidöntőn milyen kis nyugis a közönség. ;P
több mint 9 éve
Szerintem se volt egy tragédia a mai nap.azért nekem egy picit az, mert ahogy indult és ami lett belőle...
dawyd728
Sidi: az előélete miatt reménykedtünk egy éremben, azért ne mondd, hogy annyira irreális elvárás
Vívás: 8-5 után úgy szétesett Márton vívása, hogy ihaj, pedig ott sem lett volna nagy dolog ha továbbmegy
Karakas: a brazil ellen kiábrándító volt, de azért nem lett volna nehéz összehozni a vigaszágon a bronzot
Ungvári: egy tök primko "akcióval" kapott ki, de neki is lett volna lehetősége bronzot szerezni, de egy verhető belgát nem tudott leverni
Vizilabda: mi gyengültünk, ausszik erősödtek, de akkor is ütni kellett volna őket, főleg, hogy a görög-szerb x lett
úszás: itt majd éjjel derülnek ki a dolgok😊
több mint 9 éve
Judoban kitől várhatunk esetleg érmet?Tóth Krisztián, Joó Abigél, Bor Barna
ThundersNFL
esélyesek ebben a sorrendben, de Tóthot és Abigélt is hátrányosan érintették az új szabályváltozások
chemicals keep me under control
több mint 9 éve
deNem ő sérült meg 4 éve?Judoban kitől várhatunk esetleg érmet?Én Abigélt ismerem személyesen és nagyon szurkolok neki. Tóth Krisztián szerintem, aki igazán esélyes még éremre. Aztán ki tudja? AtomAnti se úgy ment ki Barcelonába, h aranyat nyerhet.
ThundersNFL
dawyd728
ThundersNFL
volt is linkelve a bronz meccse, a "féllábas"
több mint 9 éve
Nem ő sérült meg 4 éve?Judoban kitől várhatunk esetleg érmet?Én Abigélt ismerem személyesen és nagyon szurkolok neki. Tóth Krisztián szerintem, aki igazán esélyes még éremre. Aztán ki tudja? AtomAnti se úgy ment ki Barcelonába, h aranyat nyerhet.
ThundersNFL
dawyd728
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
dawyd728
4 106
Judoban kitől várhatunk esetleg érmet?Én Abigélt ismerem személyesen és nagyon szurkolok neki. Tóth Krisztián szerintem, aki igazán esélyes még éremre. Aztán ki tudja? AtomAnti se úgy ment ki Barcelonába, h aranyat nyerhet.
ThundersNFL
több mint 9 éve
Judoban kitől várhatunk esetleg érmet?Abigél <3
ThundersNFL
több mint 9 éve
Judoban kitől várhatunk esetleg érmet?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 9 éve
dawyd728
4 106
Szerintem se volt egy tragédia a mai nap.Sidi döntőzött, Péni 19 évesen 13 lett. Egy nagyon elszúrt 10-es szérián kívül döntőre állt. Sidi 9.2-es lövésével vesztette el az érmet. Persze choke job, de azért én nem bánkódom.
A két judos 8-ban.
Anna kardban tényleg csalódás volt, de 21 éves első olimpiás. Nagy volt rajta a teher, h világranglista 3-ként utazott ki. Van még rengeteg ideje tapasztalatszerzésre.
Mi volt még?
Vízilabda. Na az tényleg csalódás volt. Mondjuk reméljük nem fog múlni rajta semmi.
Aztán volt Harcsa Zoltán, megnyerte a meccsét.
A vitorlázóink, szörföseinktől várt vki olyan világraszólót?
Úszóink közül 4/6 középdöntőbe jutott. Evelyn és Ajna esett csak ki. Reálisan egyiktől se volt elvárható a 16. Talán időben kicsit elmaradtak.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 9 éve
Amugy az mi volt hogy este mutattak kb 3 perc lovassportot...?
több mint 9 éve
japan gyerek csak megnyerte, megérdemelte
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
én max Miktől vártam érmet.Azért szerintem a női kardban és Mikiben és Hedvigben is maradt benne jócskán ja és Sidiben is... Verrasztó lyány meg bátya után szabadonA mai nap is inkább balfaszkodtunk mint nemhát ti lehet, de szerintem a sportolók nem voltak rosszak
ThundersNFL
eaglesmcnabb
ThundersNFL
SIdi hoz még érmet a hétvégén
nem volt ez rossz, éjjeli uszás meg még rátehet
több mint 9 éve
Azért szerintem a női kardban és Mikiben és Hedvigben is maradt benne jócskán ja és Sidiben is... Verrasztó lyány meg bátya után szabadonA mai nap is inkább balfaszkodtunk mint nemhát ti lehet, de szerintem a sportolók nem voltak rosszak
ThundersNFL
eaglesmcnabb
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

több mint 9 éve
A mai nap is inkább balfaszkodtunk mint nemhát ti lehet, de szerintem a sportolók nem voltak rosszak
ThundersNFL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Ez gyors volt sajnos. De milyen duracel volt ez a belga.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Pedig földön jó MikiSzar pozícióból nehéz, egy pillanatra ott maradt a karja, gyorsan jött a büntetés
Janek
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ez olyan amatőrnej tűntnem kicsit... otthagyta kezét gyere fogd meg alapon...
dande
Draft