NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem is csodálom. Az én hellenisztikus tárgyat tanító tanárom is frász tudott kapni ha valaki összekeverte a makedónt a mecedónnal.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ez a hivatalos elnevezése Macedóniának? Nem is tudtam.A görögök ragaszkodnak ehhez az elnevezéshez.
danyly
több mint 12 éve
Ez a hivatalos elnevezése Macedóniának? Nem is tudtam.FYR Macedoniának szokták írni mindenhol, de így teljes. 😊
danyly
több mint 12 éve
Ez a hivatalos elnevezése Macedóniának? Nem is tudtam.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Tényleg, ezt a Deák-H-t ki kúrogatja?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Erik az angolna szövetségi kapitány lett?! MEGALOL
több mint 12 éve
Más a tartóban fogja a zászlót a kubai birkózó lazán egy kézzel lengeti. 😀Hát ez a dzsibouti hölgy fogni nem nagyon tudta 😀
Egyébként utálom, hogy a csapatoknak lassan már szaladniuk kell, bezzeg az előtte lévő egy órás bohóckodásra van idő.Schleck
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ezen a cseh gumicsizmás szetten besírtunk 😀HanniEz förtelmes.
több mint 12 éve
Ezen a cseh gumicsizmás szetten besírtunk 😀HanniFelkészültek arra, hogy sokat fog esni.
több mint 12 éve
Ezen a cseh gumicsizmás szetten besírtunk 😀
több mint 12 éve
Más a tartóban fogja a zászlót a kubai birkózó lazán egy kézzel lengeti. 😀Egyébként utálom, hogy a csapatoknak lassan már szaladniuk kell, bezzeg az előtte lévő egy órás bohóckodásra van idő.
több mint 12 éve
Én? 😀DHP. Meg te 😛Mér olyan meglepő, hogy van ahol több a nő?Ezt ki mondta? 😀Schleck
Kb. ugyanannyi spotoló vesz részt mindkét nemből.. értelemszerűen lesznek ilyenek, ha van ahol több férfi van 😛Igor
Montso és Amos is könnyen hozhat érmet, jó olimpiája lesz ez Botswanának.Igor
Amúgy nézd az ES-on!
Btw, kicsit gáz, hogy Jovcsev hol tart, meg Csollány hol tart most. :/
több mint 12 éve
DHP. Meg te 😛Mér olyan meglepő, hogy van ahol több a nő?Ezt ki mondta? 😀Schleck
Kb. ugyanannyi spotoló vesz részt mindkét nemből.. értelemszerűen lesznek ilyenek, ha van ahol több férfi van 😛Igor
Montso és Amos is könnyen hozhat érmet, jó olimpiája lesz ez Botswanának.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Mér olyan meglepő, hogy van ahol több a nő?Ezt ki mondta? 😀
több mint 12 éve
Mér olyan meglepő, hogy van ahol több a nő? Kb. ugyanannyi spotoló vesz részt mindkét nemből.. értelemszerűen lesznek ilyenek, ha van ahol több férfi van 😛
több mint 12 éve
szerintem is gyatra volt, bár én sosem szoktam megnézni az ilyen ünnepségeketargentin nő: a gyephoki Maradonája 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bevallom ezen a csaj & pasi lovestoryn kívül nem tetszett...
több mint 12 éve
Rossz az aki rosszra gondol. 😛A faszai egy óriási zseni és.......SchleckMost az a vagy az i betűt vegyük ki? Mindkettő értelmes.....😊
Amúgy igazad van!csi77
több mint 12 éve
A faszai egy óriási zseni és.......SchleckMost az a vagy az i betűt vegyük ki? Mindkettő értelmes.....😊
Amúgy igazad van!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Tim Berners-Lee kiemelése nagyon tetszett. A faszi egy óriási zseni és tényleg hatalmas szerepe van a mai internet kialakulásában, ehhez képest elég kevesen ismerik, míg mondjuk Zuckerberg óriási sztár.
több mint 12 éve
"Football in Olympics is a dream that could become a reality"Ugyis ugyanaz az ország nyerné az összeset, így semmi értelme nincs.
www.nfl.com/news/story/09000d5d82acf42b/article/football-in-olympics-is-a-dream-that-could-become-a-reality
😀jjncaa
több mint 12 éve
"Football in Olympics is a dream that could become a reality"www.nfl.com/news/story/09000d5d82acf42b/article/football-in-olympics-is-a-dream-that-could-become-a-reality
😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vagy a 'favágó' (Palin?)Örüljünk, hogy "csak" Chapman, ő viszont már 23 éve...igen, igazad van, másra emlékeztem 😕sapkaJogos, ő viszont már régótacsi77"Csak" Chapman nem él közülük.VrijbloedMost már csak a Monty Python hiányzik. 😀nehéz lenne őket behozni, kevesen élnek már 😕sapka
Vrijbloed
Úgy kéne, hogy Cleese hozza be a fáklyát a hülye járásával. 😀Vrijbloed
illetve nobody expects the spanish inquisition
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Örüljünk, hogy "csak" Chapman, ő viszont már 23 éve...igen, igazad van, másra emlékeztem 😕sapkaJogos, ő viszont már régótacsi77"Csak" Chapman nem él közülük.VrijbloedMost már csak a Monty Python hiányzik. 😀nehéz lenne őket behozni, kevesen élnek már 😕sapka
Vrijbloed
Úgy kéne, hogy Cleese hozza be a fáklyát a hülye járásával. 😀