NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 680
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Reekie, mi a fasz? 😳Fejre állt mert hülye picsa volt
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
St. Vincent és Grenadine is szerez olimpiai döntőt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
56 első kör 800-on.... Az kemény
Draft

több mint 1 éve
Reekie, mi a fasz? 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Olyan könnyed volt, mint Obelix az olimpián 😂Katzberg b+, kb meg is nyerteSzerintem egy wr is benne lehet amilyen könnyen dobálja
warr_b
kapitnono
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Úgy nézz ki Katzberg mint egy rossz hippiHobó, mint egy átlag TE a harmadosztályból
ThundersNFL a Paraszt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Az éremhez 80+ kell
Draft

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
aranyunk nem lesz 😊Még van pár sorozat, csak honosítani kell a végéig.
NB2
több mint 1 éve
Úgy nézz ki Katzberg mint egy rossz hippiVannak jó hippik is?
ThundersNFL a Paraszt

több mint 1 éve
Úgy nézz ki Katzberg mint egy rossz hippiHogy néz ki egy jó hippi?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Hagyjuk már, egyszer kijött neki egy futás, sehol nem nyert lótúrót se.Bammeg, vb bronzérmes, 9.9 alatti futó 22 évesen, ne nevezzük már szarnak ...Ezt mondtam én is, csak Sixo szokás szerint nem értette.De Yohan jó is volt. Ez meg sosemEz nem Yohan Blake, még csak 22 éves AckeemMatadi miután országos csúcsot futott 9.91el, most ment egy 10.18 ... Blake is betliEz a Blake sosem volt jó
Sixo
warr_b
kapitnono
szaba
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Az első sorozat közepén le is lehet húzni a rolót 😀Miért lehetne, három érmet osztanak.
Bálesz
több mint 1 éve
Úgy nézz ki Katzberg mint egy rossz hippi
Draft

több mint 1 éve
Katzberg 20 éves koráig fát vágott és medvékkel verekedett, ugye?
több mint 1 éve
Katzberg b+, kb meg is nyerteSzerintem egy wr is benne lehet amilyen könnyen dobálja
warr_b

több mint 1 éve
aranyunk nem lesz 😊Nem is volt rá semmi esély. Ennél már idén dobott nagyobb a kanadai.
NB2
több mint 1 éve
Na jó, mehetünk aludni 😀legalább gyorsan rövidre zárta, úgyis egyértelmű volt, h ő nyer
Igor
több mint 1 éve
Az első sorozat közepén le is lehet húzni a rolót 😀

több mint 1 éve
Katzberg b+, kb meg is nyerte

több mint 1 éve
aranyunk nem lesz 😊
több mint 1 éve
Azt hiszem megvan a kalapácsvetés Olimpiai bajnokaAz már egy ideje megvan.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Székely hangja nem jön egy picit hamar?de, nálam már bemondta hogy ki nyert, viszem is a bariköztre
csipkelli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Na jó, mehetünk aludni 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Bammeg, vb bronzérmes, 9.9 alatti futó 22 évesen, ne nevezzük már szarnak ...Ezt mondtam én is, csak Sixo szokás szerint nem értette.De Yohan jó is volt. Ez meg sosemEz nem Yohan Blake, még csak 22 éves AckeemMatadi miután országos csúcsot futott 9.91el, most ment egy 10.18 ... Blake is betliEz a Blake sosem volt jó
Sixo
warr_b
kapitnono
szaba
warr_b
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Kisebb nem vót?