NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 680
48
23:34 MUSIC CITY BOWL - Tennessee vs Illinois (tv: ARENA4)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Azt hiszem megvan a kalapácsvetés Olimpiai bajnoka
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
na az első hely akkor el is dőlt 😊
több mint 1 éve
Lengyelek elvetették a francia első kísérletét 😀 Mondjuk nagyon szarul dobnak ,senki még csak 80 közelében sincs. Azt hittem 81 is kelleni fog a dobogóhoz.
több mint 1 éve
Ezt mondtam én is, csak Sixo szokás szerint nem értette.De Yohan jó is volt. Ez meg sosemEz nem Yohan Blake, még csak 22 éves AckeemMatadi miután országos csúcsot futott 9.91el, most ment egy 10.18 ... Blake is betliEz a Blake sosem volt jó
Sixo
warr_b
kapitnono
szaba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
faszom ES-en nem mutatták Bencét
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Székely hangja nem jön egy picit hamar?
több mint 1 éve
kezdésnek elmegy..
több mint 1 éve
Yohan rossz korszakba született. Ha a Bolt után/ előtt lett volna azért fényesebb lett volna az a karrier. Mostani mezőnyt pl kérdés nélkül rommá vernéYohan majdnem WRt tudott 200on. Szerintem inkább ha nem ennyire porcelán, akkor Boltot is el tudta volna verni itt-ott.
kapitnono
több mint 1 éve
elég nagyokat dobálnak így elsőre..
több mint 1 éve
én nem. Nehogymá az nyerjen aki nem tud főzni!Remélem.Nem lesz itt amcsi érem a végén...Lyles úgy is nyer.
Igor
Sixo
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Yohan rossz korszakba született. Ha a Bolt után/ előtt lett volna azért fényesebb lett volna az a karrier. Mostani mezőnyt pl kérdés nélkül rommá vernéDe Yohan jó is volt. Ez meg sosemEz nem Yohan Blake, még csak 22 éves AckeemMatadi miután országos csúcsot futott 9.91el, most ment egy 10.18 ... Blake is betliEz a Blake sosem volt jó
Sixo
warr_b
kapitnono
szaba

több mint 1 éve
De Yohan jó is volt. Ez meg sosemEz nem Yohan Blake, még csak 22 éves AckeemMatadi miután országos csúcsot futott 9.91el, most ment egy 10.18 ... Blake is betliEz a Blake sosem volt jó
Sixo
warr_b
kapitnono
több mint 1 éve
Remélem.Nem lesz itt amcsi érem a végén...Lyles úgy is nyer.
Igor
Sixo
több mint 1 éve
Kb minden idők legszorosabb döntője néz ki 😎5-6 ember nyerhet
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
9.8, 9.86, 9.8as elodontok. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Nem lesz itt amcsi érem a végén...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
vajon Halász Bencét fogják mutatni az ES-en??? Dilemma, hogy nézzem-e a magyart...nekem meg hogy bárhol 😊
NB2
több mint 1 éve
vajon Halász Bencét fogják mutatni az ES-en??? Dilemma, hogy nézzem-e a magyart...
több mint 1 éve
Ez nem Yohan Blake, még csak 22 éves AckeemMatadi miután országos csúcsot futott 9.91el, most ment egy 10.18 ... Blake is betliEz a Blake sosem volt jó
Sixo
warr_b