Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
hoppácska
több mint 1 éve
wow!
több mint 1 éve
Szódásszifon ha megnyeri az csoda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
kezdődnek a gáncsolások 😊Indul a buziskodás
Szesze
Draft

több mint 1 éve
kezdődnek a gáncsolások 😊
több mint 1 éve
Szegény filippínó 3x is lefelé kezèvel verte le
több mint 1 éve
Eskü, h Obiena itt dolgozik a Flex-ben
több mint 1 éve
bazzeg és nem vitte át mégse, pedig fogadni mertem volna rá
több mint 1 éve
ott még elmegy 😊valaki kiugrott 5000-en? 😊Én anno 1* 800-on 😁 ugrottam ki
Szesze
Az indítóbíró odaszólt ,hogy szórakozzalk mással
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
valaki kiugrott 5000-en? 😊Én anno 1* 800-on 😁 ugrottam ki
Szesze
Az indítóbíró odaszólt ,hogy szórakozzalk mással
Draft

több mint 1 éve
Már az is valami, hogy a dobásra mondta, és nem a versenyzőre.gondolom a vakok és gyengénlátók kedvéért mondta, akik csak hallgatják 😀Akkor szerinted mire akart azzal utalni, hogy lapos? Mi célból említette ezt meg?ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
"egész jó" 😊Székely azt mondta volna, hogy 65 méter lesz.
Szesze
több mint 1 éve
"egész jó" 😊
több mint 1 éve
Grovdal azt tolja amit az EB-n, elől fut végig. Battocletti is, második helyen fut végig, aztán az utolsó 100on lehajrázza.
több mint 1 éve
Szerencséje, hogy nem 40 évvel korábban született, különben csak NSZK-s felnőttfilmekben nyomhatná.Nekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
Willie Parker
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
ő kopasz fent középen és dagadt, a kanadai meg tele van hajjal és iktriad vékonyNekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
Willie Parker
több mint 1 éve
Obiena azért tutira át fog ezen menni még
több mint 1 éve
Nekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
több mint 1 éve
gondolom a vakok és gyengénlátók kedvéért mondta, akik csak hallgatják 😀Akkor szerinted mire akart azzal utalni, hogy lapos? Mi célból említette ezt meg?ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Csak azért indulsz el, hogy kiugorj. Akkor már lefutnod, úgy sem kell.valaki kiugrott 5000-en? 😊Maratoni előfutamon kiugrani, annál menőbb nincs
Szesze
Kampman
több mint 1 éve
valaki kiugrott 5000-en? 😊Maratoni előfutamon kiugrani, annál menőbb nincs
Szesze
több mint 1 éve
Hirtelen mi lett, hogy nem mindenhol Faith a fő esélyes? Évek óta nem verte meg senki semmilyen távon.
több mint 1 éve
Akkor szerinted mire akart azzal utalni, hogy lapos? Mi célból említette ezt meg?ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
valaki kiugrott 5000-en? 😊