Olimpia
22 feliratkozó
több mint 2 éve
USA nyeri az első szettet Brazília ellen férfi röpiben
built for this shit
több mint 2 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Csebi lefutotta Kipyegont
több mint 2 éve
Hirtelen mi lett, hogy nem mindenhol Faith a fő esélyes? Évek óta nem verte meg senki semmilyen távon.xD
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
hoppácska
több mint 2 éve
wow!
több mint 2 éve
Szódásszifon ha megnyeri az csoda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
kezdődnek a gáncsolások 😊Indul a buziskodás
Szesze
Draft

több mint 2 éve
kezdődnek a gáncsolások 😊
több mint 2 éve
Szegény filippínó 3x is lefelé kezèvel verte le
több mint 2 éve
Eskü, h Obiena itt dolgozik a Flex-ben
több mint 2 éve
bazzeg és nem vitte át mégse, pedig fogadni mertem volna rá
több mint 2 éve
ott még elmegy 😊valaki kiugrott 5000-en? 😊Én anno 1* 800-on 😁 ugrottam ki
Szesze
Az indítóbíró odaszólt ,hogy szórakozzalk mással
ThundersNFL a Paraszt
több mint 2 éve
valaki kiugrott 5000-en? 😊Én anno 1* 800-on 😁 ugrottam ki
Szesze
Az indítóbíró odaszólt ,hogy szórakozzalk mással
Draft

több mint 2 éve
Már az is valami, hogy a dobásra mondta, és nem a versenyzőre.gondolom a vakok és gyengénlátók kedvéért mondta, akik csak hallgatják 😀Akkor szerinted mire akart azzal utalni, hogy lapos? Mi célból említette ezt meg?ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
"egész jó" 😊Székely azt mondta volna, hogy 65 méter lesz.
Szesze
több mint 2 éve
"egész jó" 😊
több mint 2 éve
Grovdal azt tolja amit az EB-n, elől fut végig. Battocletti is, második helyen fut végig, aztán az utolsó 100on lehajrázza.
több mint 2 éve
Szerencséje, hogy nem 40 évvel korábban született, különben csak NSZK-s felnőttfilmekben nyomhatná.Nekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
Willie Parker
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
ő kopasz fent középen és dagadt, a kanadai meg tele van hajjal és iktriad vékonyNekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
Willie Parker
több mint 2 éve
Obiena azért tutira át fog ezen menni még
több mint 2 éve
Nekem Katzberg full Ron Jeremy szerelemgyerekAmcsi diszkoszvető nem egy csúnya teremtés, mondjuk alkata is közel sem olyan mint a többinek 😁Katzberges.
kapitnono
Sixo
több mint 2 éve
gondolom a vakok és gyengénlátók kedvéért mondta, akik csak hallgatják 😀Akkor szerinted mire akart azzal utalni, hogy lapos? Mi célból említette ezt meg?ja, de nem azt mondta hogy rövid isEgyedül Feng lehet valamennyire veszélyesSzékely a dobására amivel átvette a második helyet "eléggé laposban tüniiiiiiiiiiiiiiiik"
Szesze
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Csak azért indulsz el, hogy kiugorj. Akkor már lefutnod, úgy sem kell.valaki kiugrott 5000-en? 😊Maratoni előfutamon kiugrani, annál menőbb nincs
Szesze
Kampman