NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
349
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Vivo állás mennyi?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Tízpróba 400on kiugrott az észt majdnem. Elsőre a bíró a pirosat akarta felmutatni, aztán elővette a sárgát az Európa-bajnoknak.
több mint 1 éve
remélem megadják!
több mint 1 éve
Simán verjük a japcsikat, 3 gólt ennyi idő alatt nem tudnak behozni.pssszt!!!
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
köszönjük a művészi hajlamokat bazdmeg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Operatőr nagyon érzi ezeket a szögeket 😀 30 méterről a sisakon át, mikor jön a tus 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
fantasztikus kameraállás, csak lófaszt nem látunk
több mint 1 éve
Hogy a dög meressze meg a max-ot, nézem az úszást, és valami elbaszódott, mert nem is láttam az 1. futamot. Csak feltűnt, hogy visszatekerődött, pedig hozzá nem nyúltam.
több mint 1 éve
Annak születni kell, paksiakat nem engedünk oda.Vagy nem lesz Diósgyőr drukker. 😀Józan ember magától nem jön ide. Ha csak nem szereti a cseppkövet.Nógrádi de amúgy már rég BAZ-ban élek.te sem borsodi vagyHubi csak kísérővel megy.Jön Hubi és MilákHubit kérek, Milákot megtarthatod.
Chargers LT
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
első nem megnyert asszója Siklósinak 7 győzelem/1 X a mai napkazahok elleni utolsó Asszót elbukta 8-5re
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
kicsit félek ettől a cserétől, ráadásul Kano ellen, de hajrá Nagy
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Simán verjük a japcsikat, 3 gólt ennyi idő alatt nem tudnak behozni.
több mint 1 éve
Vagy az asszonyt.Józan ember magától nem jön ide. Ha csak nem szereti a cseppkövet.Nógrádi de amúgy már rég BAZ-ban élek.te sem borsodi vagyHubi csak kísérővel megy.Jön Hubi és MilákHubit kérek, Milákot megtarthatod.
Chargers LT
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Úszásban nagyon nem látja senki a vonalat, akkor ordenáré hülyeségeket mondanak, hogy ki hanyadik helyen úszik, baromi idegesítő...Ott is Székely van? Gondolom mert mondta, hogy Marchand WR-t úszott.
Igor
több mint 1 éve
első nem megnyert asszója Siklósinak 7 győzelem/1 X a mai nap
több mint 1 éve
Úszásban nagyon nem látja senki a vonalat, akkor ordenáré hülyeségeket mondanak, hogy ki hanyadik helyen úszik, baromi idegesítő...Kajak-kenuban ez fokozottan igaz lesz.
Igor
több mint 1 éve
Vagy nem lesz Diósgyőr drukker. 😀Józan ember magától nem jön ide. Ha csak nem szereti a cseppkövet.Nógrádi de amúgy már rég BAZ-ban élek.te sem borsodi vagyHubi csak kísérővel megy.Jön Hubi és MilákHubit kérek, Milákot megtarthatod.
Chargers LT
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
több mint 1 éve
A reggeli idővel Miláké lenne a legjobb idő, csak azt kell megúszni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
igen, javítottam mondjuk engem a kosár érdekelneM4 sport 3-as online csatornája elvileg adja a soccert.Elkezdődött a francia-argentin (soccer) és francia-német (kosár) is.nyilván egyik sincs a nemzetin
Kampman
tévedtem, a foci megy az m4sport3on
Negritis, a vajda
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hubinak a 100 rövid, mind1 az úszásnem.Ja sajna futam utolsó lett.
Sixo
több mint 1 éve
Józan ember magától nem jön ide. Ha csak nem szereti a cseppkövet.Nógrádi de amúgy már rég BAZ-ban élek.te sem borsodi vagyHubi csak kísérővel megy.Jön Hubi és MilákHubit kérek, Milákot megtarthatod.
Chargers LT
Sixo
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Úszásban nagyon nem látja senki a vonalat, akkora ordenáré hülyeségeket mondanak, hogy ki hanyadik helyen úszik, baromi idegesítő...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
M4 sport 3-as online csatornája elvileg adja a soccert.Elkezdődött a francia-argentin (soccer) és francia-német (kosár) is.nyilván egyik sincs a nemzetin
Kampman
tévedtem, a foci megy az m4sport3on
Negritis, a vajda