Olimpia
23 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem ez a bíró volt aki ellenünk ítélet még kardban az Olimpia elején?
több mint 1 éve
venezuela és a csehek és meglepőek egy olyan koca nézőnek mint énpedig törtek borsot az orrunk alá a mostani olimpiánAz is komoly, biztos nem egyiptom jutna eszembe először vívás kapcsán 😀franciák is hasonlóan simán verik egyiptomotazért nem olyan sima ez a buzi vívás, mint gondoltam volnaennél simább nem nagyon lehetne
NB2
eaglesmcnabb
a másik ág viszont szoros
Negritis, a vajda
kapitnono
deyell
de azért nem véletlen kerültek ide
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
pedig törtek borsot az orrunk alá a mostani olimpiánAz is komoly, biztos nem egyiptom jutna eszembe először vívás kapcsán 😀franciák is hasonlóan simán verik egyiptomotazért nem olyan sima ez a buzi vívás, mint gondoltam volnaennél simább nem nagyon lehetne
NB2
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
kapitnono
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Az is komoly, biztos nem egyiptom jutna eszembe először vívás kapcsán 😀franciák is hasonlóan simán verik egyiptomotazért nem olyan sima ez a buzi vívás, mint gondoltam volnaennél simább nem nagyon lehetne
NB2
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
franciák is hasonlóan simán verik egyiptomotazért nem olyan sima ez a buzi vívás, mint gondoltam volnaennél simább nem nagyon lehetne
NB2
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
azért nem olyan sima ez a buzi vívás, mint gondoltam volnaennél simább nem nagyon lehetne
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Siklósi amúgy jó az olimpiánkár hogy a Belga élete asszóját tolta ellene
több mint 1 éve
az annulált pont miatt nincs piros 1 perc után?
több mint 1 éve
miért nem Kurbanov a befejező a Kazahoknál?
több mint 1 éve
Egymásnakrohanást eddig csak párbajtőrön látunk most amikor Koch megindul, meg tegnap tőrben amikor belerohantak egymásba rossz támadás után 😀Elképesztően unalmas tud lenni ez a párbajtőr, csak állnak egymás mellett ha jó az eredményNekem inkább ez, mint a kard, ami gyakorlatilag egy rohanjunk egymásnak majd üvöltőverseny.
Heisman nádor
empty taxi
Magyarok pedig nem üvöltenek, látszik a stílus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
azért ez a koch asszó nem volt akkora nagysőt
több mint 1 éve
2028-ban talán lesz pankráció az olimpián, esetleg abban érdemes gondolkodni.Lehet ki kéne próbálnom, ebben a kettőben jó vagyok.Elképesztően unalmas tud lenni ez a párbajtőr, csak állnak egymás mellett ha jó az eredményNekem inkább ez, mint a kard, ami gyakorlatilag egy rohanjunk egymásnak majd üvöltőverseny.
Heisman nádor
empty taxi
Sixo
Egy Sztárbox all-starst elvihetünk, mint válogatott, aztán hozzájuk csatlakozhatsz.
több mint 1 éve
"Inkább vegye vissza a sisakot, mert megijedünk tőle" 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nemcsik egy kazah pontnál " Nagyon jóóóó."Mint anno Gyuri bácsi egy pókerversenyen. "Kicsit vagy allin! Hatvanezer, nagyon jó!"
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Lehet ki kéne próbálnom, ebben a kettőben jó vagyok.Elképesztően unalmas tud lenni ez a párbajtőr, csak állnak egymás mellett ha jó az eredményNekem inkább ez, mint a kard, ami gyakorlatilag egy rohanjunk egymásnak majd üvöltőverseny.
Heisman nádor
empty taxi
több mint 1 éve
Elképesztően unalmas tud lenni ez a párbajtőr, csak állnak egymás mellett ha jó az eredményNem olyan vontatott, mint a sima tőr a rengeteg érvénytelen találattal, a kard kaotikus borzalmához képest pedig egészen értelmezhető.
Heisman nádor
több mint 1 éve
jóval kevesebb a külső befolyásElképesztően unalmas tud lenni ez a párbajtőr, csak állnak egymás mellett ha jó az eredményNekem pedig ez az igazi vívás, sokkal természetesebb, követhetőbb, mondhatni életszerűbb
Heisman nádor
r.baggio
én is ezt szeretem jobban, még akkor is ha sokszor tényleg csak néznek
több mint 1 éve
egyértelműen ez a legnézhetőbb fegyvernemElképesztően unalmas tud lenni ez a párbajtőr, csak állnak egymás mellett ha jó az eredményNekem inkább ez, mint a kard, ami gyakorlatilag egy rohanjunk egymásnak majd üvöltőverseny.
Heisman nádor
empty taxi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Elképesztően unalmas tud lenni ez a párbajtőr, csak állnak egymás mellett ha jó az eredményNekem inkább ez, mint a kard, ami gyakorlatilag egy rohanjunk egymásnak majd üvöltőverseny.
Heisman nádor

Madden hates me.
több mint 1 éve
Elképesztően unalmas tud lenni ez a párbajtőr, csak állnak egymás mellett ha jó az eredményNekem pedig ez az igazi vívás, sokkal természetesebb, követhetőbb, mondhatni életszerűbb
Heisman nádor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
azért nem olyan sima ez a buzi vívás, mint gondoltam volna
több mint 1 éve
A Heineken annyira sör, mint amennyire az NB1 foci."nagyon fontos lenne nyerni, mert utána már két további párbajunk lenne, amiből elég egyet megnyerni az éremért"ő is a heinekent szereti?
Ezennel megszavazom az örökös Zombori-díjat Horváth Mariannak
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=lfylctjslGk
Negritis, a vajda

Madden hates me.