Olimpia
24 feliratkozó
több mint 2 éve
Mikor közvetlen az olimpia előtt arról nyilatkozott h tudja mit érzett Simone Biles Tokióban, akkor már éreztem h ebbű more baj lesz...www.washingtonpost.com/sports/olympics/2022/02/08/mikaela-shiffrin-skiing-olympics-father/Sose voltam nagy fanja Shiffrinnek, de Super G-ben és kombinációban remélem összejön neki a dolog. Minden idők egyik legnagyobb sízője, nem érdemel egy ilyen peches olimpiát.
empty taxi
somoskovig
Btw én se vagyok egy nagy Shiffrin fan, de tényleg generational talent.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ez mekkora, a csávó cuccolt azért, hogy ne 10 másodpercet kapjon a legjobbaktól, csak 9-et??? 😀www.nemzetisport.hu/teli_sportok/teli-olimpia-az-elso-doppingeset-pozitiv-tesztet-adott-egy-irani-sizo-2875617
több mint 2 éve
24.hu/sport/2022/02/09/liu-shaolin-sandor-nyilatkozat-biro/
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
kérdés, hogy a rövidpályásokra vagy a rendesre gondolt undi, gyanítom előbbireProbaltam rakeresni neten, vajon mennyi aktiv profi gyorskorcsolyazo van a vilagon, de nem talaltam.Van vilagranglista elvileg, mivel irtak is a donto elott a helyezesekez. Nezd meg, abbol gondolom megtudod.
Valaki tud forrast esetleg?
undisputedly
Stez
több mint 2 éve
Probaltam rakeresni neten, vajon mennyi aktiv profi gyorskorcsolyazo van a vilagon, de nem talaltam.Van vilagranglista elvileg, mivel irtak is a donto elott a helyezesekez. Nezd meg, abbol gondolom megtudod.
Valaki tud forrast esetleg?
undisputedly
több mint 2 éve
www.washingtonpost.com/sports/olympics/2022/02/08/mikaela-shiffrin-skiing-olympics-father/Sose voltam nagy fanja Shiffrinnek, de Super G-ben és kombinációban remélem összejön neki a dolog. Minden idők egyik legnagyobb sízője, nem érdemel egy ilyen peches olimpiát.
empty taxi
több mint 2 éve
www.washingtonpost.com/sports/olympics/2022/02/08/mikaela-shiffrin-skiing-olympics-father/
Madden hates me.
több mint 2 éve
Probaltam rakeresni neten, vajon mennyi aktiv profi gyorskorcsolyazo van a vilagon, de nem talaltam.Valaki tud forrast esetleg?
több mint 2 éve
Amúgy a kanadai hogy a faszba kerult a dontobe?Az egy másik kanadai volt.
Sajat hibajabol kicsuszott az elodontoben.
gabokocka
több mint 2 éve
Amúgy a kanadai hogy a faszba kerult a dontobe?Sajat hibajabol kicsuszott az elodontoben.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Azèrt ez milyen idiótaság megint, hogy a sárga lapot meg cipeli magával versenyszámokon keresztül.........mindig sikerül megtalálni a problèmás sportágakat.....
több mint 2 éve
Sanyink most elég savanyú
több mint 2 éve
kanadait kizárhatnák 😊
több mint 2 éve
nem volt kinai, ennyi a titok.jó, csak az utolsó 8 kőrben már lehetett látni, hogy sajnos nem sok esélyük vanhát ez így picit csalódás voltNem ez a fő számuk, szép ez így is.
NB2
Bálesz
viszont az durva, hogy 1-2 kisebb koccal lehozták 10-en!
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ott majd bezzeg kilökdösik egymást......hát ez így picit csalódás voltNem ez az erős távjuk, majd 500-on.
NB2
somoskovig
több mint 2 éve
jó, csak az utolsó 8 kőrben már lehetett látni, hogy sajnos nem sok esélyük vanhát ez így picit csalódás voltNem ez a fő számuk, szép ez így is.
NB2
Bálesz
viszont az durva, hogy 1-2 kisebb koccal lehozták 10-en!
több mint 2 éve
hát ez így picit csalódás voltNem ez az erős távjuk, majd 500-on.
NB2
több mint 2 éve
hát ez így picit csalódás voltNem ez a fő számuk, szép ez így is.
NB2
több mint 2 éve
Francèr nem bírták fellökni egymást......
több mint 2 éve
hát ez így picit csalódás volt
több mint 2 éve
Nem baj, szép volt fiúk!
Madden hates me.
több mint 2 éve
Áh, már kevesek voltak sajnos, csak negyedik-hatodik hely
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
franc tudja mi a jó taktika...hagyni a bombázást a végéről vagy meglógni az elejével