Olimpia
24 feliratkozó
több mint 2 éve
Jughead
5 306
Akiben van egy kis kockáztató szellem, Kagiyamat egész jó oddszal adják műkoriban, ugyanis Chen amekkora skater, akkora choker is.Nem ismerem a műkorcsolyát, de ez érdekelne, mert olvastam a fickóról, hogy érinthetetlen a 18-as olimpia óta (egyszer kapott ki, de amúgy mindenhol, így pl. minden VB-n nyert), így ez nagyon meglepett. Miért choker ő? Ha jól tudom a 18-as olimpián esélyesként rontott, de hát az élete második világversenye volt (előtte egy VB 6. helye volt) 18 évesen, ez csak belefér, pláne, hogy azóta hibátlan. Valami kimaradt a cikkekből?
Heisman
több mint 2 éve
Halmazati büntetésként évfolyamtársam volt gimiben... Párszor össze is pofáztunk iskolabajnokságban 😀Ja télleg, ő is gyöngyösi, gondolhattam volna, hogy volt "szerencséd" ahhoz a bohóchoz 😀Jó, mentségükre szóljon hogy ők Szabó Milánnal ellentétben legalább szerények és szimpatikusak 😊Úristen ne idegelj már fel, miért kellett eszembe juttatnod? 😀
eaglesmcnabb
Hanni
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Ja télleg, ő is gyöngyösi, gondolhattam volna, hogy volt "szerencséd" ahhoz a bohóchoz 😀Jó, mentségükre szóljon hogy ők Szabó Milánnal ellentétben legalább szerények és szimpatikusak 😊Úristen ne idegelj már fel, miért kellett eszembe juttatnod? 😀
eaglesmcnabb
Hanni
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jó, mentségükre szóljon hogy ők Szabó Milánnal ellentétben legalább szerények és szimpatikusak 😊Úristen ne idegelj már fel, miért kellett eszembe juttatnod? 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
hát ezaz, fején találtad a szöget, itt a kulcs hogy edzés nélkül...Mondjuk térdműtét és covid után, edzés nélkül, kvázi az utcáról beesve.A magyar sífutás is történelmi mélységben baszki, pedig csúcson se volt soha.Úgy még viccesebb, hogy 50%-kal futott kb. lassabban, mint az első... Mintha 100 m síkfutásban 15 mp-es futónk lenne.
Nem bántásból, de hogy a pöcsömbe lehet 10 kilin 13 percet kapni?
Hozzáteszem Sára Timi sincs sehol a születése óta sajna.
eaglesmcnabb
somoskovig
Persze ettől még sok értelme nincs így egy olimpiának...
warr_b
Kónya is kint van évek óta Svédországban meg Ausztriában, annyit sikerült kihoznia a sprintből hogy másodpercre azonos időt ment a Nigériaival.
Tagschererék sem voltak azok a kiköpött Daehlie-k, de sífutásban is elmondható, hogy minél több pénzt raknak bele, és minél jobbak a körülmények, annál szarabbak az eredmények.
Jó, mentségükre szóljon hogy ők Szabó Milánnal ellentétben legalább szerények és szimpatikusak 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Mondjuk térdműtét és covid után, edzés nélkül, kvázi az utcáról beesve.A magyar sífutás is történelmi mélységben baszki, pedig csúcson se volt soha.Úgy még viccesebb, hogy 50%-kal futott kb. lassabban, mint az első... Mintha 100 m síkfutásban 15 mp-es futónk lenne.
eaglesmcnabb
somoskovig
Persze ettől még sok értelme nincs így egy olimpiának...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Elolvastam most gyorsan a Szőllős család kálváriáját. Kíváncsi lennék, hogy micsoda kicsinyes farokméregetés volt itt a háttérben, ami miatt eltolták a bringát innen. Rendkívül sajnálatos mindenesetre.Én amennyire ismerem a sztorit, azért ez igencsak nem fekete fehér sztori.
Hanni
Elég makacsak és öntörvényűek voltak a szülők, ráadásul a Miklós Edit érában, amikor tényleg minden pénz Editre lett felrakva, hozzáteszem teljesen jogosan.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A magyar sífutás is történelmi mélységben baszki, pedig csúcson se volt soha.Úgy még viccesebb, hogy 50%-kal futott kb. lassabban, mint az első... Mintha 100 m síkfutásban 15 mp-es futónk lenne.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Elég szép gólokat ütnek eddig a finnek.
több mint 2 éve
A magyar sífutás is történelmi mélységben baszki, pedig csúcson se volt soha.Nem bántásból, de hogy a pöcsömbe lehet 10 kilin 13 percet kapni?
több mint 2 éve
Elolvastam most gyorsan a Szőllős család kálváriáját. Kíváncsi lennék, hogy micsoda kicsinyes farokméregetés volt itt a háttérben, ami miatt eltolták a bringát innen. Rendkívül sajnálatos mindenesetre.Én azt olvastam, hogy nem nagyon működtek együtt a magyar szövetséggel, inkább külön utakon jártak és Ausztriában járatták suliba meg versenyeztették a gyerekeket. Ugyanakkor a pénzt kevesellték, amit kaptak a szövetségtől 😁
Hanni
több mint 2 éve
Elolvastam most gyorsan a Szőllős család kálváriáját. Kíváncsi lennék, hogy micsoda kicsinyes farokméregetés volt itt a háttérben, ami miatt eltolták a bringát innen. Rendkívül sajnálatos mindenesetre.
több mint 2 éve
Orosz is szépen lemaradt egy tizeddel a bronzról, hehe
több mint 2 éve
Na, van nagyobb sz*pás is a 0,4 másodpercnél, igaz, ez "csak" a bronzért ment. 😊
több mint 2 éve
nem tudom, hogy 2022-ben mennyire eladható egy egyéni indításos versenyIzgalmasabb volt mintha tomegrajtos lett volna
hagyomány ide vagy oda
NB2
több mint 2 éve
Szegeny niskanen 😕 de megérdemelte volna, na talan az öcsi holnap :/
több mint 2 éve
Kibaszott makos kokszos
több mint 2 éve
Bazmeg, négy tized, csóri Niskanen...
több mint 2 éve
4 tized, jézus...
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
nem tudom, hogy 2022-ben mennyire eladható egy egyéni indításos versenyEgy belefér, amíg az nem az 50-es 😊
hagyomány ide vagy oda
NB2
több mint 2 éve
nem tudom, hogy 2022-ben mennyire eladható egy egyéni indításos versenyhagyomány ide vagy oda
több mint 2 éve
Azért aki egy évvel ezelőtt megfogadta, hogy Strolz wengeni vk-győztes és olimpiai bajnok lesz, az elég szépen kaszalhatott 😊
több mint 2 éve
Érdekes ez, mi számít bajnak.Nem is a két kiesés, hanem az egész folyamat, ami ide vezetett, az édesapja halálától indulva.
70 körüli világkupagyőzelem, 3szoros olimpiai bajnok, most csóri kiesett 2x, benne van.
Egy Beat Feuznak a teljes karriert kellett végigtolni az olimpiai aranyért.
Vagy Jacobellis, aki kb tobb futamot nyert mint nem, és most 36 évesen lett olimpiai bajnok.
És hány ikonikus sportoló van aki soha nem nyert olimpiát.
Vagy csak gondoljunk a most visszavonuló Del Potróra, mekkora játékos és milyen karriert vettel el tőle a sérülések.
Szóval nyilván pech, meg minden, de azért nem dőlt össze a vilag, és sztem lesz ő még olimpiai bajnok.
gabokocka
Del Potro hatalmas kedvencem, nyilván ő sokkal nehezebb utat járt végig.
több mint 2 éve
Érdekes ez, mi számít bajnak.70 körüli világkupagyőzelem, 3szoros olimpiai bajnok, most csóri kiesett 2x, benne van.
Egy Beat Feuznak a teljes karriert kellett végigtolni az olimpiai aranyért.
Vagy Jacobellis, aki kb tobb futamot nyert mint nem, és most 36 évesen lett olimpiai bajnok.
És hány ikonikus sportoló van aki soha nem nyert olimpiát.
Vagy csak gondoljunk a most visszavonuló Del Potróra, mekkora játékos és milyen karriert vettel el tőle a sérülések.
Szóval nyilván pech, meg minden, de azért nem dőlt össze a vilag, és sztem lesz ő még olimpiai bajnok.
több mint 2 éve
Akiben van egy kis kockáztató szellem, Kagiyamat egész jó oddszal adják műkoriban, ugyanis Chen amekkora skater, akkora choker is.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz