Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Koch vívása látható lesz valahol?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Xanadot 2 vederrelvalami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
deyell
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Azt a csajt már reggel linkeltem strandröpiből.Titmus vs O'Callaghan az olimpia legnagyobb csatája lesz.Titmus O'Callaghan az olimpia legnagyobb csaját olvastam😁😁😁😁
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Titmus vs O'Callaghan az olimpia legnagyobb csatája lesz.Titmus O'Callaghan az olimpia legnagyobb csaját olvastam😁😁😁😁
Sixo
Draft

több mint 1 éve
valami nyugtatót nem lehetne bevenni előtte?A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hanni
chemicals keep me under control
több mint 1 éve
Mostmár akkor remélem Titmus simán nyeri a számot.
több mint 1 éve
Szabó Gáborék sem értik
Draft

több mint 1 éve
Nagec, kizárták Pádár Nikit
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pádárt kizárták...
Draft

több mint 1 éve
A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Technikailag nagyon képzettek, de mivel szerintem ez a leginkább mentális sport, ott nagy a hiányosság.
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Talán mert nem is olyan jók, csak túlértékelik őket?
Miért?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Mi volt ez a szaudi úszó, majdnem vízbe fulladt. Így tanítottad meg nekik az úszást Kampman?
több mint 1 éve
A lövőink mindig összeszarják magukat az Olimpián?Miért?
Draft

több mint 1 éve
Na "jó reggelt"! Más "elfoglaltság" volt eddig ugye.Mindenesetre a lövők sajnos csak az olimpiai szokásos ahogy nèzem. Máshol hál istennek van előre haladás 😊
több mint 1 éve
megvan PuppnakOdette Giuffrida lesz az ellenfele, akitől idén az EB elődöntőben kikapott.
Szesze
több mint 1 éve
megvan PuppnakJah, épp hogy...
Szesze

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
és nem úgy nézett ki, mint aki kiúszta magát.Kós 100 háton, tehát nem a számában, első idővel elődöntős.új magyar csúcs ráadásul mindezt délelőtt.
Sixo
deyell
több mint 1 éve
Major szétesett fejben, ez nekem eddig a legnagyobb csalódás.Pekler is eléggé szétesett ahhoz képest hogy tavaly az európai játékokon hogy lőtt.
Hanni
több mint 1 éve
megvan Puppnak
több mint 1 éve
Vágom, de idén éreztem, hogy kijöhet a lépés, a toxikus elemek eltávolítása meg a jó VB után. Erre mindenki full vakon.Major szétesett fejben, ez nekem eddig a legnagyobb csalódás.Pedig ez a magyar lövőknél olimpiai hagyomány évtizedek óta 😊
Hanni
Rajna
több mint 1 éve
Pupp Réka közben a mongol ellen nyomja.
több mint 1 éve
Selejtezőben ezzel a lövészettel nem lett volna 30ban...
több mint 1 éve
jah, csak a szokásosMajor szétesett fejben, ez nekem eddig a legnagyobb csalódás.Pedig ez a magyar lövőknél olimpiai hagyomány évtizedek óta 😊
Hanni
Rajna