Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Szép ezüst volt Carrington nem volt fogható Jörgensen viszont jött rendesen. Kozák nincs bajnki formában.
több mint 3 éve
2. és 4. hely. Azért nem rossz. Be lehet váltani a sok 4. helyünket valahol éremre? 😊 Na az gáz.Remélem jók az infóid és a családja is már nyugaton van.Bevitték a belorusz hivatalos szervek a szüleit.
iktriad
A férje van Ukrajnában.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
nem lehetett megfogni sajnos
több mint 3 éve
Francba az újzélandiba
több mint 3 éve
Remélem jók az infóid és a családja is már nyugaton van.Bevitték a belorusz hivatalos szervek a szüleit.
iktriad
A férje van Ukrajnában.
több mint 3 éve
VAGY akkora cirkuszt csinál, hogy a családját komolyan terrorizálják otthon és a nemzetközi nyomásra ők is lejöhetnek onnan.Az is igaz...
Mintha ott erdekelne barkit barmi ilyesmi....
gabokocka
Remélem jók az infóid és a családja is már nyugaton van.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Ja, ott ez nem oszt, nem szoroz, a Ryanairt leszedték, tele külföldivel.Mintha ott erdekelne barkit barmi ilyesmi....VAGY akkora cirkuszt csinál, hogy a családját komolyan terrorizálják otthon és a nemzetközi nyomásra ők is lejöhetnek onnan.Addig fogják basztatni a családját, hogy a végén haza fog menni, és tesz majd látványos hűségesküt.azért ott is volt már leszállítás 😉9gag.com/gag/aGpq2dXA wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.Kemény sztori a wiki főoldalonegész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
en.wikipedia.org/wiki/Krystsina_Tsimanouskaya
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
szerintem most akkor onnan megy Lengyelországba és kész
Heisman
Sobri Jóska
iktriad
gabokocka
több mint 3 éve
na jöjjön az upset
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
RajnaIgor úgyse tudja, te hátha:
Kozák elődöntőjét nézve feltűnt, hogy a többiekhez képest milyen darabosan evez. Nem gördülékenyen forgat, ahogy a többi, hanem mintha megállna a mozgása minden húzás után egy tizedmásodpercre.
Rosszul látom, vagy ez egy speckó technika, vagy mi?
több mint 3 éve
Mintha ott erdekelne barkit barmi ilyesmi....VAGY akkora cirkuszt csinál, hogy a családját komolyan terrorizálják otthon és a nemzetközi nyomásra ők is lejöhetnek onnan.Addig fogják basztatni a családját, hogy a végén haza fog menni, és tesz majd látványos hűségesküt.azért ott is volt már leszállítás 😉9gag.com/gag/aGpq2dXA wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.Kemény sztori a wiki főoldalonegész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Heisman
Sobri Jóska
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ez a kínai hármasugró...4x100-ban futamot nyertek ma.
Jön a világvége tényleg, hogy ezek már atletikában is éremesélyesek
Chargers LT
több mint 3 éve
VAGY akkora cirkuszt csinál, hogy a családját komolyan terrorizálják otthon és a nemzetközi nyomásra ők is lejöhetnek onnan.Addig fogják basztatni a családját, hogy a végén haza fog menni, és tesz majd látványos hűségesküt.azért ott is volt már leszállítás 😉9gag.com/gag/aGpq2dXA wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.Kemény sztori a wiki főoldalonegész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Heisman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ha feltavnal nincs fel hajonal tobb van esely
több mint 3 éve
M4-en minek kell itt vetíteni? Már megint magyarázzák, hogy arany+ezüst/bronz lesz a csajoknál, miközben ők is láthatták Carringtont. A hosszútávúszás során is végig az jött hogy Wellbröck mindjárt elfárad, miközben távolodott Rasótól.
több mint 3 éve
Ez a kínai hármasugró...Jön a világvége tényleg, hogy ezek már atletikában is éremesélyesek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ez durva stat (Halloway is gátőr),Szóval Dressel-en kívül kb semmit nem csináltak...
Gator Nation would be 14th overall in total medal count.
— Kassidy Hill (@KassidyGHill) August 5, 2021
By Gold—which is how it’s ranked by IOC, NBC, etc—Gator Nation would be 8th worldwide. https://t.co/lQisLxgRNi
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Ha minden igaz okos volt a csaladja es mar nincsenek ottAddig fogják basztatni a családját, hogy a végén haza fog menni, és tesz majd látványos hűségesküt.azért ott is volt már leszállítás 😉9gag.com/gag/aGpq2dXA wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.Kemény sztori a wiki főoldalonegész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Heisman
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Addig fogják basztatni a családját, hogy a végén haza fog menni, és tesz majd látványos hűségesküt.azért ott is volt már leszállítás 😉9gag.com/gag/aGpq2dXA wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.Kemény sztori a wiki főoldalonegész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Heisman
több mint 3 éve
Ez durva stat (Halloway is gátőr),Gator Nation would be 14th overall in total medal count.
— Kassidy Hill (@KassidyGHill) August 5, 2021
By Gold—which is how it’s ranked by IOC, NBC, etc—Gator Nation would be 8th worldwide. https://t.co/lQisLxgRNi
több mint 3 éve
azért ott is volt már leszállítás 😉9gag.com/gag/aGpq2dXA wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.Kemény sztori a wiki főoldalonegész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ja, belegondolva lehet az 50 gyors is hasonló. A 100 síkfutást nem sorolnám ide, ott azért van tér fordítani.Nyilván jár a gratuláció Tótkáéknak, de én nem értem, ez a 200 hogy lehetett olimpiai szám. Azzal nyert, hogy jól rajtolt Csizmadia meg ezzel maradt le az éremről. A tudás sokkal kevesebbet számít, mint 500-on, kb. mintha 25 méter lenne úszásban, vagy 50 méter futásban. Ha jól tudom, törlik is, nagyon helyes de úgy általában az egész távot. Carrington nyilván van akkora klasszis hogy ne számítson, de amúgy röhejes.50 gyorsuszas detto ugyanez.
Rajna
Dressel iden kapott 3 aranyat az első 20 meterere
gabokocka
több mint 3 éve
Nyilván jár a gratuláció Tótkáéknak, de én nem értem, ez a 200 hogy lehetett olimpiai szám. Azzal nyert, hogy jól rajtolt Csizmadia meg ezzel maradt le az éremről. A tudás sokkal kevesebbet számít, mint 500-on, kb. mintha 25 méter lenne úszásban, vagy 50 méter futásban. Ha jól tudom, törlik is, nagyon helyes de úgy általában az egész távot. Carrington nyilván van akkora klasszis hogy ne számítson, de amúgy röhejes.50 gyorsuszas detto ugyanez.
Rajna
Dressel iden kapott 3 aranyat az első 20 meterere
több mint 3 éve
9gag.com/gag/aGpq2dXA wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.Kemény sztori a wiki főoldalonegész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Na neki nem kellett volna odarakni azt a bizonyos mikrofont Sydneyben a K4-es döntő után. Nekem nagy kedvencem volt, mínusz az interjú. De abban az évben az amúgy legendás Fabiánné-Rozsnyói rendesen kavarta a szart előtte jó ideje körülötte.Ha egyeseknek Katinka nem szimpatikus ma, nekem Kőbán nem volt az sosem.Wow, jön a női k500Az mekkora és mennyire megérdemelt siker volt Atlantában. Egyik all-time kedvenc magyar olimpiai W-m.
Még Kőbán Rita tartja a csúcsot... 96' az szép
Chargers LT
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
igen ,de aztán tegnap változtattak rajta, és végül osztrákba ment, azzal élcelődtek a kommentelők, hogy biztos azért volt ,mert lengyelországhoz fehéroroszországon kell átrepülni és ott tuti leszállítanák a gépetA wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.Kemény sztori a wiki főoldalonegész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Kampman
Sixo
Kampman