NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Vagy a már klasszikus Milák választ: "Ezt a hülyeséget".Erre az egyetlen helyes válasz az lenne, h "hányingert.. nagyon kifutottam/kilapátoltam/etc magam"Amúgy újságírósuliban, riportkészítésnel az első, amit tanítanak, hogy a riporter azt soha ne kérdezze meg, hogy "mit érzel?".Ez amerikaiaknál is első számú sablonkérdés meccsek előtt/után.
Sobri Jóska
Nem tudom ők jártak-e iskolába.
Kampman
Többet nem jönnének oda hülye kérdéseket feltenni.
Igor
több mint 3 éve
Erre az egyetlen helyes válasz az lenne, h "hányingert.. nagyon kifutottam/kilapátoltam/etc magam"Amúgy újságírósuliban, riportkészítésnel az első, amit tanítanak, hogy a riporter azt soha ne kérdezze meg, hogy "mit érzel?".Ez amerikaiaknál is első számú sablonkérdés meccsek előtt/után.
Sobri Jóska
Kampman
Többet nem jönnének oda hülye kérdéseket feltenni.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A nyomtatott Sportban még most is fel vannak tüntetve a 4.-6. helyezettek az érmeseink mellett.Ok, csak itthon legalábbis mindig nyomták ezt, meg, hogy az első 6 helyezett pontszerzés stb... most meg sehol semmi erről, és csak most tűnt fel, hogy nincs, nem tudom mikor hagyták el itthon is 😊A kvázi pontverseny állàsát miért nem jegyzik, az megszűnt mâr?Soha nem is volt... ez ilyen keleti blokkos dolog, Helsinki óta, mert így tudták a szovjetek lenyomni az usákokat.
dande
Igor
dande
több mint 3 éve
Ott is hibás.Amúgy újságírósuliban, riportkészítésnel az első, amit tanítanak, hogy a riporter azt soha ne kérdezze meg, hogy "mit érzel?".Ez amerikaiaknál is első számú sablonkérdés meccsek előtt/után.
Sobri Jóska
Kampman
több mint 3 éve
Ez jogos... szerintem magát a pontszámolást már régebben, még a 90-es években. De arra emlkszem én is h még a 00-s években is volt tabló az egyiken, ahova kipakokálták a 4/5/6. helyezettek arcképeit is.. ez megvan.Ok, csak itthon legalábbis mindig nyomták ezt, meg, hogy az első 6 helyezett pontszerzés stb... most meg sehol semmi erről, és csak most tűnt fel, hogy nincs, nem tudom mikor hagyták el itthon is 😊A kvázi pontverseny állàsát miért nem jegyzik, az megszűnt mâr?Soha nem is volt... ez ilyen keleti blokkos dolog, Helsinki óta, mert így tudták a szovjetek lenyomni az usákokat.
dande
Igor
dande
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
iPhoneon, iPaden nincs ilyen opció.Rajta tartod a képen az ujjacskád majd kidob pár lehetőséget, azok közül válaszd a "kép keresése google lens-el" opciót.😀És mobilon?Jobb egérgomb search google for image...ő kicsoda? 😀 😊wisconsini
Heisman
Kampman
Igor
Sobri Jóska
KoporShow
De azért kösz.
több mint 3 éve
Ok, csak itthon legalábbis mindig nyomták ezt, meg, hogy az első 6 helyezett pontszerzés stb... most meg sehol semmi erről, és csak most tűnt fel, hogy nincs, nem tudom mikor hagyták el itthon is 😊A kvázi pontverseny állàsát miért nem jegyzik, az megszűnt mâr?Soha nem is volt... ez ilyen keleti blokkos dolog, Helsinki óta, mert így tudták a szovjetek lenyomni az usákokat.
dande
Igor
több mint 3 éve
Joe Kovacs még nem adta fel hogy utolérje a kamionsofőrt. Amúgy Szabó Gáboréknak igazuk van abban, hogy a mi a tökömért nem lehetett a 23 méteres vonalat felfesteni?
több mint 3 éve
Kampman
28 751
Amúgy újságírósuliban, riportkészítésnel az első, amit tanítanak, hogy a riporter azt soha ne kérdezze meg, hogy "mit érzel?".Ez amerikaiaknál is első számú sablonkérdés meccsek előtt/után.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Rajta tartod a képen az ujjacskád majd kidob pár lehetőséget, azok közül válaszd a "kép keresése google lens-el" opciót.😀És mobilon?Jobb egérgomb search google for image...ő kicsoda? 😀 😊wisconsini
Heisman
Kampman
Igor
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ezt nem az utolsó gáton bukta el, hiába akkor hozták be, már 2, de inkább 3 gáttal a vége előtt látszott, hogy mennyivel gyorsabban jönnek mögötte és a nagy előnye fogy, és ott már nem lehet gyorsítani.
több mint 3 éve
Az orrpiercingből én egyből tudtam, csak azt hittem tanulok valamit Igortól 😛Georgia EllenwoodÉs mobilon?Jobb egérgomb search google for image...ő kicsoda? 😀 😊wisconsini
Heisman
Kampman
Igor
Sobri Jóska
Heisman
több mint 3 éve
Arra is rá lehet kötni az egeret... 😛És mobilon?Jobb egérgomb search google for image...ő kicsoda? 😀 😊wisconsini
Heisman
Kampman
Igor
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Georgia EllenwoodÉs mobilon?Jobb egérgomb search google for image...ő kicsoda? 😀 😊wisconsini
Heisman
Kampman
Igor
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Az Eurosporton minden gátdöntőben az utolsó gát előtt mondanak egy orbitális baromságot. A norvég elgörcsölte, ez nem lesz WR, ezt nem veszítheti el... egyszer se jött be.Komlósi után itt a Jinxtriad Média Iskola.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
És mobilon?Jobb egérgomb search google for image...ő kicsoda? 😀 😊wisconsini
Heisman
Kampman
Igor
több mint 3 éve
Pergamen nagy király volt, de Holloway ezt eldobta...
több mint 3 éve
Az Eurosporton minden gátdöntőben az utolsó gát előtt mondanak egy orbitális baromságot. A norvég elgörcsölte, ez nem lesz WR, ezt nem veszítheti el... egyszer se jött be.
több mint 3 éve
jamaikaiak annyira jók voltak futásban hogy odaraktak eléjük gátakat hogy fair legyen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Totál amerikai betli
több mint 3 éve
Jobb egérgomb search google for image...ő kicsoda? 😀 😊wisconsini
Heisman
Kampman
több mint 3 éve
Köszi, ez leszűkítetteő kicsoda? 😀 😊wisconsini
Heisman
Kampman
több mint 3 éve
110 gát döntőTe jó ég Holloway hogy kapott ki
NB2
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nem tudom hogy van e meg egy olyan orszag, ahol a riporterek 99%-ben hulyebbek mint a riportalanyok egy olimpian...És ha netalántán lenne is, minket az se vigasztalna...
gabokocka
Szörnyűek.
Amúgy újságírósuliban, riportkészítésnel az első, amit tanítanak, hogy a riporter azt soha ne kérdezze meg, hogy "mit érzel?".
Ezt meg lehet tudni ezer más kérdés segítségével, ezzel nem.