NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
958
58
22:30-tól, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez meglesz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
EZ ARANY !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
mekkora blama ez az USA 4x100tól, meg úgy az egész USA sprint szekciótólÉs KÍNA(!!!) megnyerte a futamot. Változnak az idők.
Sixo
több mint 3 éve
mekkora blama ez az USA 4x100tól, meg úgy az egész USA sprint szekciótól
több mint 3 éve
Jön a 2 magyar 200 döntője
több mint 3 éve
Run-DMC pedig megjósolta a férfi hármasugrás egyik potenciáliis érmesét... It's Triki.Kár h Claye lenyomta, booo 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Crouser mint egy kamionsofőr 😎
több mint 3 éve
Lasitskene majdnem kiesett, 3.ra ugrotta a selejtező szintet
több mint 3 éve
Kampman
28 749
Nah strandröpire kelekA letteknek a női és a férfi elődöntőben is van párosuk.
Soha rosszabbat 😁
Chargers LT
A nők mondjuk most kaptak ki, már csak a bronzért játszhatnak.
több mint 3 éve
Nah strandröpire kelekSoha rosszabbat 😁
több mint 3 éve
Kampman
28 749
ennek a karate Kata-nak sok értelme nincs, nem tudom hogy ezt hogy ne tudná bárki megcsinálni. és ilyen piros meg kék övesek vannak. úgy tudom hogy nyilván a fekete a legjobb, és ilyen kis mester lehet zöld és barna öves is, de az nem sensei vagy mi.Legkésőbb a los angelesi olimpiára fel lehetne venni a boxzsákpüfölést is.
utánanéztem, és ez ennyi, mintha egy karatés műkorcsolya vagy szinkronúszás lenne. amikor harcolnak remélhetőleg izgalmasabb lesz majd.
btw, a karate csak azért van mert japán sport, 2024-ben nem lesz, helyette majd brakedance lesz.
Heisman
több mint 3 éve
ennek a karate Kata-nak sok értelme nincs, nem tudom hogy ezt hogy ne tudná bárki megcsinálni. és ilyen piros meg kék övesek vannak. úgy tudom hogy nyilván a fekete a legjobb, és ilyen kis mester lehet zöld és barna öves is, de az nem sensei vagy mi.utánanéztem, és ez ennyi, mintha egy karatés műkorcsolya vagy szinkronúszás lenne. amikor harcolnak remélhetőleg izgalmasabb lesz majd.
btw, a karate csak azért van mert japán sport, 2024-ben nem lesz, helyette majd brakedance lesz.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Nádas-Kopasz duó egy bronzra jó lehet, egész jól tartották a németeket
több mint 3 éve
Carringtont nem tudom hogy lehet megfogni, Csipesnek kéne csinálnia egy BottastEgy futamban mindenki fogható.
Heisman
Ha meg nem sikerül, legalább tudjuk, hogy egy legendától kapott ki az emberünk.
Darnyi ellen úszni vagy Bolt ellen futni se azon múlt mit csinált az ellenfél, hanem hogy a legenda elbassza vagy sem.
Vannak ilyen verhetetlen tehetségek. Ez van.
több mint 3 éve
Carringtont nem tudom hogy lehet megfogni, Csipesnek kéne csinálnia egy Bottast
több mint 3 éve
5.88ra javított Xénia, de ezzel is maradt utolsó, 20. összetettben
több mint 3 éve
Nem szoktam túl alaposan nézni a kajakkenut, de most Kozák elődöntőjét nézve feltűnt, hogy a ztöbbiekhez képest milyen darabosan evez. Nem gördülékenyen forgat, ahogy a többi, hanem mintha megállna a mozgása minden húzás után egy tizedmásodpercre.Rosszul látom, vagy ez egy speckó technika, vagy mi?