NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Nyilván jár a gratuláció Tótkáéknak, de én nem értem, ez a 200 hogy lehetett olimpiai szám. Azzal nyert, hogy jól rajtolt Csizmadia meg ezzel maradt le az éremről. A tudás sokkal kevesebbet számít, mint 500-on, kb. mintha 25 méter lenne úszásban, vagy 50 méter futásban. Ha jól tudom, törlik is, nagyon helyes de úgy általában az egész távot kéne. Carrington nyilván van akkora klasszis hogy ne számítson, de amúgy röhejes.

Szerkesztette: Rajna

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 260 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Kemény sztori a wiki főoldalon

en.wikipedia.org/wiki/Krystsina_Tsimanouskaya
Kampman
egész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Sixo
A wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.
Kampman
indexen is volt, több helyről kért segítséget, és a lengyelektől kapott vízumot

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 762 — LIGHTS OUT!
a kommentátor nagyon vakon volt ennél az utolsó dobásnál 2 alkalommal is

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 734 — #NoStress
Van azért egy érdekes mentális eleme a súlylökésnek, annyira sokan dobnak 6. körben legjobb eredményt..
Igor
Gondolom ott mernek beleadni mindent, már nincs sérüléspara.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 253 — nabege2@yahoo.com
Ffi súlylökésben majdnem wr
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 751

Kampman
egész héten tele volt vele a 9gag, tegnap szállt fel egy Bécsbe tartó gépre ha jól emlékszem
Sixo
A wiki azt írja, hogy Lengyelországtól kapott menekültvízumot.

több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Van azért egy érdekes mentális eleme a súlylökésnek, annyira sokan dobnak 6. körben legjobb eredményt..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 404 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Crouser lök egy WR-t a végére?
több mint 3 éve

Kampman

több mint 3 éve

Kampman
Majd nemsokára hazautazik, ha a vak és tolókocsis édesanyja szépen megkeri. :/

több mint 3 éve
Wow, jön a női k500
Még Kőbán Rita tartja a csúcsot... 96' az szép
Chargers LT
Az mekkora és mennyire megérdemelt siker volt Atlantában. Egyik all-time kedvenc magyar olimpiai W-m.
iktriad
Ha egyeseknek Katinka nem szimpatikus ma, nekem Kőbán nem volt az sosem.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 404 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow, jön a női k500
Chargers LT
Az mekkora és mennyire megérdemelt siker volt Atlantában. Egyik all-time kedvenc magyar olimpiai W-m.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 403 — Jedi Master
Wow, jön a női k500

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A kvázi pontverseny állàsát miért nem jegyzik, az megszűnt mâr?
dande
Soha nem is volt... ez ilyen keleti blokkos dolog, Helsinki óta, mert így tudták a szovjetek lenyomni az usákokat.
Igor
Ok, csak itthon legalábbis mindig nyomták ezt, meg, hogy az első 6 helyezett pontszerzés stb... most meg sehol semmi erről, és csak most tűnt fel, hogy nincs, nem tudom mikor hagyták el itthon is 😊
dande
Ez jogos... szerintem magát a pontszámolást már régebben, még a 90-es években. De arra emlkszem én is h még a 00-s években is volt tabló az egyiken, ahova kipakokálták a 4/5/6. helyezettek arcképeit is.. ez megvan.
Igor
Nso-n most is fenn van, es sztem nem erdemtelenul, mert hatalmas eredmeny top6ban bejonni az olimpian, gondoljunk csak Blankara, vagy a 4x100as gyorsvaltora.
gabokocka
Nekem Bragmayer Zsanett 12. helye is óriási eredmény pl. triatlonban.
több mint 3 éve
Csöndben jegyzem meg, érik mindig idők első érme Felső-Voltának is!!!

Zango elszabadult...
Igor
Besszarábiának viszont még nincs érme idén.

több mint 3 éve
dande
Soha nem is volt... ez ilyen keleti blokkos dolog, Helsinki óta, mert így tudták a szovjetek lenyomni az usákokat.
Igor
Ok, csak itthon legalábbis mindig nyomták ezt, meg, hogy az első 6 helyezett pontszerzés stb... most meg sehol semmi erről, és csak most tűnt fel, hogy nincs, nem tudom mikor hagyták el itthon is 😊
dande
Ez jogos... szerintem magát a pontszámolást már régebben, még a 90-es években. De arra emlkszem én is h még a 00-s években is volt tabló az egyiken, ahova kipakokálták a 4/5/6. helyezettek arcképeit is.. ez megvan.
Igor
Nso-n most is fenn van, es sztem nem erdemtelenul, mert hatalmas eredmeny top6ban bejonni az olimpian, gondoljunk csak Blankara, vagy a 4x100as gyorsvaltora.
gabokocka
Ne értésétek félre... csak az h miért top 6, és nem top 8 vagy top10 v top 15...

Én nagyon szívesen elismernék minden teljesítményt. Csak azért lett 6, mert a szovjetek ezt számolták ki anno '52-ben...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 734 — Keep pounding
dande
Igor
dande
Igor

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Csöndben jegyzem meg, érik minden idők első érme Felső-Voltának is!!!

Zango elszabadult...

Szerkesztette: Igor

több mint 3 éve
a kínai megint PB-t ugrott és már 2., Claye annyira kihasználja, hogy örök 2. volt Christian Taylor mögött és most nincs, hogy dobogóra sem kerül

több mint 3 éve
Ezt a fos pattogó himnuszt nem lehetne elfelejteni egy életre?
ThundersNFL
Szerintem jobb, mint az előző temetési zene.

több mint 3 éve
ő kicsoda? 😀 😊
Heisman
wisconsini
Kampman
Jobb egérgomb search google for image...
Igor
És mobilon?
Sobri Jóska
Rajta tartod a képen az ujjacskád majd kidob pár lehetőséget, azok közül válaszd a "kép keresése google lens-el" opciót.😀
KoporShow
iPhoneon, iPaden nincs ilyen opció.
De azért kösz.
Sobri Jóska
kicsit bonyolultabb de
1. rányomsz hosszan a képre
2. másolás
3. beilleszted Google képek weboldalra
4. nem dob fel semmit, de kiírja hogy keresés kép alapján és arra rányomsz
5. kész
Heisman
Na ezt tudtam én is. 😊
Csak azt reméltem van valami egyszerűbb metodika, és tanít Igor valamit. Magam se értem miért, de gondoltam hátha.

több mint 3 éve
Amúgy újságírósuliban, riportkészítésnel az első, amit tanítanak, hogy a riporter azt soha ne kérdezze meg, hogy "mit érzel?".
Sobri Jóska
Ez amerikaiaknál is első számú sablonkérdés meccsek előtt/után.
Nem tudom ők jártak-e iskolába.
Kampman
Erre az egyetlen helyes válasz az lenne, h "hányingert.. nagyon kifutottam/kilapátoltam/etc magam"

Többet nem jönnének oda hülye kérdéseket feltenni.
Igor
Vagy a már klasszikus Milák választ: "Ezt a hülyeséget".
Sobri Jóska
Pop ennek a nagymestere

több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel or Johnson that is the question?
Ezt a fos pattogó himnuszt nem lehetne elfelejteni egy életre?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 260 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
ő kicsoda? 😀 😊
Heisman
wisconsini
Kampman
Jobb egérgomb search google for image...
Igor
És mobilon?
Sobri Jóska
Rajta tartod a képen az ujjacskád majd kidob pár lehetőséget, azok közül válaszd a "kép keresése google lens-el" opciót.😀
KoporShow
iPhoneon, iPaden nincs ilyen opció.
De azért kösz.
Sobri Jóska
kicsit bonyolultabb de
1. rányomsz hosszan a képre
2. másolás
3. beilleszted Google képek weboldalra
4. nem dob fel semmit, de kiírja hogy keresés kép alapján és arra rányomsz
5. kész

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz