Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Miért lett volna jobb, ha nagyobb a szembeszél?Mert akkor tobbet kell evezni. Nekunk meg annál jobb minél hosszabb a palya.
Sobri Jóska
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Miért lett volna jobb, ha nagyobb a szembeszél?Carrington gyorsabb (200-as), Kozák és Csipes erősebb (500-asok, de ha épp nem, akkor ezresek), szóval ha az erőnlét jobban számít, mert hosszabb a verseny a szembeszél miatt, akkor az Carringtonnak hátrány.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
szegény 😊
több mint 3 éve
Csipes ‹3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Miért lett volna jobb, ha nagyobb a szembeszél?
több mint 3 éve
Komolyan a hitelesség nem számít sehol semmit. Dónusz Éva 5 perce mondta, hogy arany+érem lesz, most meg jön, hogy ez milyen szép teljesítmény (ez utóbbi egyébként igaz). De akkor most melyik? Ha reális előrejelzéseket mondanának, ami a vaknak is nyilvánvaló, akkor konzisztensek tudnának maradni, de persze ez senkinek nem kell. Amíg nincs verseny addig mindenhol favoritok vagyunk, aztán amikor nem nyerünk, akkor meg bravúr az is, amit elértünk. És senki nem szól rájuk nyilván.
több mint 3 éve
Jól látom, h megint nem sok minden lesz 6:00-tól?Asszem nézek egy kis karatét, lehet belenézek férfi röpibe, meg van női öttusa-vívás...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Sztem 50-nel 100-zal a vége előtt megvolt a sorrend, ott már se előre se hátra nem volt opcióPersze a dán nem veszélyes, hülye riporter.....Ezt én sem értem sokkal közelebb volt Csipeshez ő, mint Csipes Carringtonhoz, de persze ő csak előre nézett én végig az ezüstért drukkoltam...
Azért gratula, most a NZLnak van egy Kőbán/Kovácsa 😊
dande
Rajna
több mint 3 éve
Kampman
28 751
vagy egyszerűen csak eltelt 5 év, persze nyertek már olimpiát nála idősebbenHmm, nem tudom Danuta hogy lehetett ilyen gyengus magához képestrossz formaidőzítés
Chargers LT
Szesze
több mint 3 éve
Valóban, de ez nem így megy, de ezt most hagyjuk, nem vidám téma.Ez hülyén hangzik, de ezt el kell engedni, ha hazamegy se lesz jobb a szuleinek illetve neki se.Remélem jók az infóid és a családja is már nyugaton van.Bevitték a belorusz hivatalos szervek a szüleit.
iktriad
A férje van Ukrajnában.
Sobri Jóska
gabokocka
több mint 3 éve
Azért gratula, most a NZLnak van egy Kőbán/Kovácsa 😊Janicsa/Kozák Danutája.
dande
több mint 3 éve
Persze a dán nem veszélyes, hülye riporter.....Ezt én sem értem sokkal közelebb volt Csipeshez ő, mint Csipes Carringtonhoz, de persze ő csak előre nézett én végig az ezüstért drukkoltam...
Azért gratula, most a NZLnak van egy Kőbán/Kovácsa 😊
dande
több mint 3 éve
Hmm, nem tudom Danuta hogy lehetett ilyen gyengus magához képestrossz formaidőzítés
Chargers LT
több mint 3 éve
Sose tudom meg akkor...Lövésem nincs, a kajaknézést még én is próbálom limitálni, nem szeretem ezt a sportágat, így nem is értek hozzá jobban, mint a koca olimpianézők 😊RajnaIgor úgyse tudja, te hátha:
Kozák elődöntőjét nézve feltűnt, hogy a többiekhez képest milyen darabosan evez. Nem gördülékenyen forgat, ahogy a többi, hanem mintha megállna a mozgása minden húzás után egy tizedmásodpercre.
Rosszul látom, vagy ez egy speckó technika, vagy mi?
Sobri Jóska
Rajna
több mint 3 éve
Ez mindig magyar szám volt, persze szép az ezüst is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ez hülyén hangzik, de ezt el kell engedni, ha hazamegy se lesz jobb a szuleinek illetve neki se.Remélem jók az infóid és a családja is már nyugaton van.Bevitték a belorusz hivatalos szervek a szüleit.
iktriad
A férje van Ukrajnában.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
15 érem and counting 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hmm, nem tudom Danuta hogy lehetett ilyen gyengus magához képest
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Carringtont nem lehet hazaküldeni?Most már lassan indul.
Bálesz
több mint 3 éve
Persze a dán nem veszélyes, hülye riporter.....Azért gratula, most a NZLnak van egy Kőbán/Kovácsa 😊
több mint 3 éve
Lövésem nincs, a kajaknézést még én is próbálom limitálni, nem szeretem ezt a sportágat, így nem is értek hozzá jobban, mint a koca olimpianézők 😊RajnaIgor úgyse tudja, te hátha:
Kozák elődöntőjét nézve feltűnt, hogy a többiekhez képest milyen darabosan evez. Nem gördülékenyen forgat, ahogy a többi, hanem mintha megállna a mozgása minden húzás után egy tizedmásodpercre.
Rosszul látom, vagy ez egy speckó technika, vagy mi?
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Francba az újzélandibaMondatok, amiket kb csak olimpia idején írunk le.
NB2
több mint 3 éve
Ez van, jó ez.Darnyi meg Bolt ellen se lehetett nyerni, hiába adtak bele a többiek mindent.
több mint 3 éve
Dana kevés volt, Csipes jól jött, de túl nagy volt a hátrány