Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 403 — Jedi Master
Nah, Michelle is 2-0
Szesze
Wild? Hol?

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 404 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Halkan megjegyzem, akit Crazy idegesít, az Bognár Gergővel is megnézheti a meccset az ES2-n. 😉
több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan
Nah, Michelle is 2-0
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Minden nap ilyenkor 6 és 8/9 között van a leggyengébb időszak, ma ez különösen gyenge sajnos, bár az olimpia vége felé már ez lesz.

Itt az én tervem délelőttre

8:00 műugrás, női torony
8:30 omnium/scratch
9:27 omnium/tempó
10:07 omnium/kieséses
10:30 falmászás, sebességi
10:55 omnium/pontverseny
11:30 falmászás, bouldering

9:30-tól van 20 kili gyaloglás... lesz 10-től férfi kézi is, i guess. Meg női vízilabda 8:30-tól...

Ez egy nagyon gyenge nap.

Nem lenne falmászás/omnium, meg 9-kor callom, valszeg visszaaludnék...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 762 — LIGHTS OUT!
Haláli Jenő, hogy gólnak hívja a kosárszerzést 😁
Ahogy ugye hivatalos, csak nem szokás
Chargers LT
remélem itt is el fog mindent kiabálni, mint tegnap kerékpárban, 10 pontos ausztrál előny az első negyedben: kész itt vége a meccsnek

több mint 3 éve
ez is, fasza
több mint 3 éve
Haláli Jenő, hogy gólnak hívja a kosárszerzést 😁
Ahogy ugye hivatalos, csak nem szokás

több mint 3 éve
nah, ez szép volt
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 253 — nabege2@yahoo.com
 olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/canoe-sprint/medal-standings.htm
2 nap után... Carrington egyedül viszi novi zelandot
több mint 3 éve
nah mégis csak látható lesz, akkor nem szóltam
több mint 3 éve
Remélem a női négyes megfingatja Carringtont....
ThundersNFL
Azért vicc lenne, ha azt megnyerné, látható volt ma, hogy Regal mennyit tud, és ő a második legjobb új-zélandi. Kb. a 8-10. magyar szintjén van, Carrigtn egyedül ennyire nem lehet erős. Inkább más hajóktól kell tartani, akik kifejezetten erre készültek
Rajna
dobogón se lesznek ott az új-zélandiak
több mint 3 éve
Nah remélem USA összekapja magát és behúzzák Duranték

több mint 3 éve
Tényleg durva, hogy milyen elképesztő tehetségtelen riporter garnitúra van most nálunk, az egy dolog hogy nem értenek az adott sportághoz, de ráadásul még rendszeresen azt se látják, hogy mi történik éppen, nem is értem.
Szesze
Ez tuti ki van adva. Észak-Korea effektus.
NB2
Komoly? Hosszúnál mondjuk egyértelmű volt az ukáz, de a többieknél nem gondoltam erre, főleg hogy nem is értem mire jó ez.
Szesze
A kajak-kenunál mondjuk a kamera is sokszor becsapósan mutatja a verseny állását, pláne, hogy most még nem is a helyszínről közvetítenek. De persze simán elhiszem én is, hogy központi utasítást teljesítenek.
Kampman
Ezt már úszáskor is akartam írni, hogy a közvetítést sem értem (évek óta ez megy). Úszás: rohadtul nem érdekelnek a víz alatti képek, a fordulók amíg verseny van! Ezeket mutassák meg visszajátszásban, de az, hogy egy 100-as versenyből legalább 15 de akár 20 mp-cet se látok, mert "művészi" kameraállásokat kell nézni az rohadtul idegesített! Mondjuk kajakban is ez a nehéz, hogy kihez igazodjon a kamera. Ha viszonylag ragaszkodnak egy fix álláshoz, azért a hajókból lehet következtetni, hogy ki éppen merre tart, jön fel vagy esik hátra. De tényleg nem egyszerű.
több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
ThundersNFL
Azért vicc lenne, ha azt megnyerné, látható volt ma, hogy Regal mennyit tud, és ő a második legjobb új-zélandi. Kb. a 8-10. magyar szintjén van, Carrigtn egyedül ennyire nem lehet erős. Inkább más hajóktól kell tartani, akik kifejezetten erre készültek

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 751
mondjuk ebből a vívás közvetítésből túl sok minden nem fog kiderülni 😊
Szesze
Mindig ilyen, a lövészetből még ennyit se lehetett látni régebben, az úszást a lovaglást meg a futást tudják rendesen adni.

több mint 3 éve
közben kezdődik az USA-AUS kosár elődöntő is
több mint 3 éve
mondjuk ebből a vívás közvetítésből túl sok minden nem fog kiderülni 😊
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 680
A Birodalmi lelkesedés fontosabb mint a hozzáértés,
egy rossz mondatra
Lehetnek a parkoló pályától kb. ezt tudják is.
több mint 3 éve
Szesze pinyó van az ES1-en
NB2
köszi, azt már nézem az elejétől 😊
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 394 — !SuPeR6BoWL!Vrabel or Johnson that is the question?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Szesze pinyó van az ES1-en
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 260 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
ausztrál kissrác hatalmasat ment gördeszkában

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 751
Tényleg durva, hogy milyen elképesztő tehetségtelen riporter garnitúra van most nálunk, az egy dolog hogy nem értenek az adott sportághoz, de ráadásul még rendszeresen azt se látják, hogy mi történik éppen, nem is értem.
Szesze
Ez tuti ki van adva. Észak-Korea effektus.
NB2
Komoly? Hosszúnál mondjuk egyértelmű volt az ukáz, de a többieknél nem gondoltam erre, főleg hogy nem is értem mire jó ez.
Szesze
A kajak-kenunál mondjuk a kamera is sokszor becsapósan mutatja a verseny állását, pláne, hogy most még nem is a helyszínről közvetítenek. De persze simán elhiszem én is, hogy központi utasítást teljesítenek.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 404 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szesze
Vannak a Szekeres/Török féle full kóklerek, de miután a többiek indig tendenciózusan nézik el a dolgokat (a magyarokat jobbnak, a többieket rosszabbnak látják, mint a valóság) ezért feltételezhető, hogy ebben van némi utasítás.
Rajna
Lásd még HBI magyar meccs kommentálásai az EB-n. Míg nem magyar meccseken hozta a megszokott objektív formát.

(Még egy érv az ES mellett - ott se tökéletes minden, de azért nem kapsz idegbajt.)

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Jön az USA - Auszi ffi kosár, óriási meccs lesz
Felkészülésin kikapott az amcsi NBA csapat ellenük