Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Na ha valami szarul van az olimpiai oldalon, az az hogy nem látok összesítést, kinek hány győzelme/veresége van a rangsorolóban... és most manuálisan nem adogatom össze.Pedig ott van Fencing Ranking Round Results néven, de csak akkor frissítik ha egy teljes duplakör lement.
Igor
több mint 3 éve
Botrány, hogy a magyar tévé a generic öttusaközvetítést tolja kommentár nélkül. Nincs sok párhuzamos eseény igazán betolhatnának egy magyarokat követő feedet (van nekik, mert a 2. körös vívásokat le tudták adni...).de Grasse aláírta már a szponzorszerződés a Tim Hortons-szal?
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Na ha valami szarul van az olimpiai oldalon, az az hogy nem látok összesítést, kinek hány győzelme/veresége van a rangsorolóban... és most manuálisan nem adogatom össze.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Botrány, hogy a magyar tévé a generic öttusaközvetítést tolja kommentár nélkül. Nincs sok párhuzamos eseény igazán betolhatnának egy magyarokat követő feedet (van nekik, mert a 2. körös vívásokat le tudták adni...).
több mint 3 éve
Kampman
28 751
ahaaz a van együttes és minden testfelület ér ?párbajtőrmilyen vívás van öttusában?Az első mennyi jut tovább öttusában?Mindenki továbbjut, de ha ma szar vagy a holnapi bónuszvívásban már nem tudsz olyan sokat hozni. Gulyás jellemzően erős vívásban ráadásul.
FLZOLI
Rajna
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
az a van együttes és minden testfelület ér ?párbajtőrmilyen vívás van öttusában?Az első mennyi jut tovább öttusában?Mindenki továbbjut, de ha ma szar vagy a holnapi bónuszvívásban már nem tudsz olyan sokat hozni. Gulyás jellemzően erős vívásban ráadásul.
FLZOLI
Rajna
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 751
párbajtőrmilyen vívás van öttusában?Az első mennyi jut tovább öttusában?Mindenki továbbjut, de ha ma szar vagy a holnapi bónuszvívásban már nem tudsz olyan sokat hozni. Gulyás jellemzően erős vívásban ráadásul.
FLZOLI
Rajna
Sixo
több mint 3 éve
milyen vívás van öttusában?Az első mennyi jut tovább öttusában?Mindenki továbbjut, de ha ma szar vagy a holnapi bónuszvívásban már nem tudsz olyan sokat hozni. Gulyás jellemzően erős vívásban ráadásul.
FLZOLI
Rajna
több mint 3 éve
Az első mennyi jut tovább öttusában?Mindenki továbbjut, de ha ma szar vagy a holnapi bónuszvívásban már nem tudsz olyan sokat hozni. Gulyás jellemzően erős vívásban ráadásul.
FLZOLI
több mint 3 éve
Ingles védekezni nem nagyon akart, "tessék , mehet a ziccer nyugodtan"
több mint 3 éve
jaja ő, ezt nem mondta, csak én próbáltam parodizálnieltelt 6 perc az első negyedből, 3al vezetnek az auszik, mondhatjuk ,hogy eldőltCsak nem Crazy közvetít?
Sixo
Gondolom még mindig lecsap minden szánalmas magas labdát, ahogy azt otthonról hozta...
FLZOLI
több mint 3 éve
eltelt 6 perc az első negyedből, 3al vezetnek az auszik, mondhatjuk ,hogy eldőltCsak nem Crazy közvetít?
Sixo
Gondolom még mindig lecsap minden szánalmas magas labdát, ahogy azt otthonról hozta...
több mint 3 éve
igazi Chargers-es, egyből tudja mi a pályaÉreztem, hogy ez lesz az első asszociáció.Nah, Michelle is 2-0Wild? Hol?
Szesze
Chargers LT
Kampman
több mint 3 éve
ozibozi
17 680
Kozák amúgy korrekt volt. Nem Katinka volt.Ott is volt vlm hasonló az olimpia után abban hogy a pasimat megtettem edzőmnek hogy meglegyen a pénze.
NB2
több mint 3 éve
Magyar tv, istenem 😕
több mint 3 éve
eltelt 6 perc az első negyedből, 3al vezetnek az auszik, mondhatjuk ,hogy eldőlt
több mint 3 éve
Thales eddig mértani pontossággal játszik a braziloknál.Jujj...
Igor
több mint 3 éve
Thales eddig mértani pontossággal játszik a braziloknál.
több mint 3 éve
Csipes érme nekem a legfényesebb érem erről az olimpiáról.
több mint 3 éve
Kampman
28 751
Éreztem, hogy ez lesz az első asszociáció.Nah, Michelle is 2-0Wild? Hol?
Szesze
Chargers LT
több mint 3 éve
Kozák amúgy korrekt volt. Nem Katinka volt.
több mint 3 éve
Öttusában hogy van most a vívás?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Minden nap ilyenkor 6 és 8/9 között van a leggyengébb időszak, ma ez különösen gyenge sajnos, bár az olimpia vége felé már ez lesz.azért ez az usa-ausztrál kosár meccs nagyon jónak ígérkezik
Itt az én tervem délelőttre
8:00 műugrás, női torony
8:30 omnium/scratch
9:27 omnium/tempó
10:07 omnium/kieséses
10:30 falmászás, sebességi
10:55 omnium/pontverseny
11:30 falmászás, bouldering
9:30-tól van 20 kili gyaloglás... lesz 10-től férfi kézi is, i guess. Meg női vízilabda 8:30-tól...
Ez egy nagyon gyenge nap.
Nem lenne falmászás/omnium, meg 9-kor callom, valszeg visszaaludnék...
Igor