Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
USA először vezet a meccsen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Embert nem láttam még így örülni ezüstnek mint Csipest 😀Milyen több? Persze matematikailag nyerhettünk volna 3 aranyat és 2 ezüstöt, mindenkit ki kell rúgni...
Amúgy több lett volna ezekben a döntőkben ma nem? Nem tudtam megvisszanézni, csak az aranyat.
Carrington mikor megy nyugdíjba? 😀
Hanni
több mint 3 éve
Embert nem láttam még így örülni ezüstnek mint Csipest 😀Nem lett volna sokkal több benne... max a kajakpáros bronza, nők hozták amit tudnak/reális, de Csipes kikaphatott volna Jörgensentől, Tótka a 200-on meg nyilván lutri volt/bejött, ott sztem sokan ezüsttel/bronzzal kiegyeztek volna.
Amúgy több lett volna ezekben a döntőkben ma nem? Nem tudtam megvisszanézni, csak az aranyat.
Hanni
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Prokopenko is 9-4-gyel áll, talán ő a legnagyobb "gond" egyelőre...Ja az a gond, hogy ő jó kombináltban. De Schleu és Oteiza is aggasztó. Gulyásnak vezetnie kellene két szám után, ha akarunk valamit, mert gyenge szokott lenni a lovaglása és a kmbináltja sem a legerősebb.
Igor
több mint 3 éve
németek 12-1 és 10-3, durva..
több mint 3 éve
Embert nem láttam még így örülni ezüstnek mint Csipest 😀Amúgy több lett volna ezekben a döntőkben ma nem? Nem tudtam megvisszanézni, csak az aranyat.
több mint 3 éve
olaszok jönnek, ők nagyon jók sajnos
több mint 3 éve
Prokopenko is 9-4-gyel áll, talán ő a legnagyobb "gond" egyelőre...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
1-3 Korea ellen, de talán ez beleférhetbassza meg, benéztem 😕
Rajna
több mint 3 éve
ozibozi
17 680
Megkapják az atlétikai stadiont és majd hirtelen megtanulnak futni. 😊
több mint 3 éve
De Xenia in inkább a top6-ban kéne legyen a bottom 6 helyett...Képzelegsz... biztos minden oké, nem vagy lázas? Csak mert úgy tűnik, ma reggel rád tört a Xénia-láz... persze, ez minden őrültséget megmagyaráz.
FLZOLI
több mint 3 éve
Egy döntő valakinek csak összejöhetne. Halászban benne volt. De Xenia in inkább a top6-ban kéne legyen a bottom 6 helyett...Hát ez a magyar atlétika legalább akkorát betlizik mint a női vívó négyes, a nem létező ökölvívás vagy épp Hosszú...kitől vártál mit?
FLZOLI
Kampman
A futóknál nem tudom volt e valakinek reális esélye egyéni legjobb idő körül
több mint 3 éve
Kordáék lánya közben gyaláz női golfban: -9 ebben a körben (és ez mind az utolsó 10 lyukon jött, hole 5 és hole 14 között..) - whoa, Nelly!
több mint 3 éve
USA 15%al triplázik és így egál a meccs kbEz undorítóan botrányos mutató, szóval javulni fognak a 2. félidőben
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
de bammeg egy utolsó negyed rohanással vagy valami, nem az, hogy 5 perc alatt 15 pont eltűnikkösz Kampman, elbasztad a kosármeccset ...Miért, tudtuk, hogy simán nyernek Bookerék. 😉
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
kösz Kampman, elbasztad a kosármeccset ...Miért, tudtuk, hogy simán nyernek Bookerék. 😉
Sixo
több mint 3 éve
Hát ez a magyar atlétika legalább akkorát betlizik mint a női vívó négyes, a nem létező ökölvívás vagy épp Hosszú...nagy esélyesünk nem volt így utólag, de ilyen Krizsán Xéniatól meg Halász Bencetől ennél sokkal többet lehetett várni. Meg Lucától is, de ott max 1 elődöntő volt a realitás.
FLZOLI
több mint 3 éve
De neki volt trombózisa asszem, nem is biztos, hogy fel tudott készülni rendesen. Nyilván ez nem a vívásban jön ki hanem az úszásban vagy futasbanmiért? nem Kovács a fő esélyesünk ? ő volt egyéni világbajnok vagy miKovács: 8-3Fordítva, ami még jobb 😊
Gulyás: 7-4
ez eddig jó!
Szesze
Rajna
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 753
Hát ez a magyar atlétika legalább akkorát betlizik mint a női vívó négyes, a nem létező ökölvívás vagy épp Hosszú...kitől vártál mit?
FLZOLI
több mint 3 éve
Ja de sérült volt és gyakorlatilag nem ért el eredményt 2 éve. Gulyás viszont idén világranglistavezető, a legkiegyensúlyozottabb öttusázó a világon.miért? nem Kovács a fő esélyesünk ? ő volt egyéni világbajnok vagy miKovács: 8-3Fordítva, ami még jobb 😊
ez eddig jó!
Szesze
Rajna
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 753
kösz Kampman, elbasztad a kosármeccset ...sorry, fogadtam
Sixo
keresztbe duplajinx, a legrosszabb iktriadi húzás
több mint 3 éve
bocs, összekevertem őket 😊Kovács: 8-3Fordítva, ami még jobb 😊
ez eddig jó!
Szesze
Rajna
több mint 3 éve
miért? nem Kovács a fő esélyesünk ? ő volt egyéni világbajnok vagy miKovács: 8-3Fordítva, ami még jobb 😊
ez eddig jó!
Szesze
Rajna