NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
242
42
19 órától, ARENA4
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
2021-es vb, úszás/kombinált futás eredmények - most a lovaglást kiszedtem..Ja csak Guláys lovaglása rendszerit rossz, szóval azt nem érdemes csak úgy kiszedni
Clouvel 835 pont
Prokopenko 832 pont
Micheli 824 pont
Schleu 823 pont
Gulyás 821 pont
Langrehr 804 pont
két litván van még 830 felett, de ők kiszálltak. Többiek 800 alatt..
'19-ben French és Batashova hozta még kb azt a szintet mint Micheli/Prokopenko/Schleu, Muir pedig jobb volt náluk.
Szóval Schleu-jal nem nagyon lehet mit kezdeni, többiek ellen sztem jól állunk...
Igor
több mint 3 éve
2021-es vb, úszás/kombinált futás eredmények - most a lovaglást kiszedtem..Amennyire tudom Gulyásnak ez úgy jött össze hogy baszakodott a fegyvere, szóval lehet ezen még javítani.
Clouvel 835 pont
Prokopenko 832 pont
Micheli 824 pont
Schleu 823 pont
Gulyás 821 pont
Langrehr 804 pont
'19-ben French és Batashova hozta még kb azt a szintet mint Micheli/Prokopenko/Schleu, Muir pedig jobb volt náluk.
Szóval Schleu-jal nem nagyon lehet mit kezdeni, többiek ellen sztem jól állunk...
Igor
Illetve öttusában számolgatni lovaglás előtt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Az előző szett 20-12 után azért nagy blama lenne kiesni 4 szettben.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
2021-es vb, úszás/kombinált futás eredmények - most a lovaglást kiszedtem..Clouvel 835 pont
Prokopenko 832 pont
Micheli 824 pont
Schleu 823 pont
Gulyás 821 pont
Langrehr 804 pont
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
most a litvánok jönnek, utána meg a japánok, ebből minimum hármat kéne nyernie a négyből mindkettőnek.
több mint 3 éve
Just keeping it Leal, my man!Leal-t az agyam...Leal előtt összeáll a hármasblokk -> elüti előttük keresztbe 😀Bár adná magát, nem fogok lealacsonyodni, és az obvious szóviccet elsütni, hanem egy alternatív megoldást választok... röviden csak ennyit: Leal király!
Ettől még az oroszok jobban állnak és eddig meggyőzőbbek is.
empty taxi
Igor
empty taxi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
1-1 lett mindkettő..
több mint 3 éve
végre lehet látni is őket..
több mint 3 éve
Leal-t az agyam...Leal előtt összeáll a hármasblokk -> elüti előttük keresztbe 😀Bár adná magát, nem fogok lealacsonyodni, és az obvious szóviccet elsütni, hanem egy alternatív megoldást választok... röviden csak ennyit: Leal király!
empty taxi
Igor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Leal előtt összeáll a hármasblokk -> elüti előttük keresztbe 😀Bár adná magát, nem fogok lealacsonyodni, és az obvious szóviccet elsütni, hanem egy alternatív megoldást választok... röviden csak ennyit: Leal király!
empty taxi
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
Szerintem simán lesz esélyük a döntőben, akármelyik is jut be. Remélem a szlovének.Ha Doncic mellett lenne két közepes NBA-játékos, akkr őket veszélyesnek érezném, mert ha neki sül, azzal sem tudnak mit kezdeni majd. De így, hogy tök egyedül van nem olyan jó erre a sansz.valahogy sejtettem de amúgy ennyi még mindig a különbség usa és a világ közöttcsak a keserűség beszél belőlem is, szorosabb meccset szerettem volna. 😀Hát ezért "kár" volt az ausziknak elődöntőbe jutni.nem szép, de miért lett volna kár?
Vrij6
Negritis
Vrij6
nemtom hogy a francia-szlovén közül ki jut be de nem rájuk fogadnék mert hiába mennek el akár 20al is a félidőben ha durant vagy lillard megbolondul akkor úgyis mind1
Negritis
Rajna
több mint 3 éve
dehogy, akkor se lenne esélyükHa Doncic mellett lenne két közepes NBA-játékos, akkr őket veszélyesnek érezném, mert ha neki sül, azzal sem tudnak mit kezdeni majd. De így, hogy tök egyedül van nem olyan jó erre a sansz.valahogy sejtettem de amúgy ennyi még mindig a különbség usa és a világ közöttcsak a keserűség beszél belőlem is, szorosabb meccset szerettem volna. 😀Hát ezért "kár" volt az ausziknak elődöntőbe jutni.nem szép, de miért lett volna kár?
Vrij6
Negritis
Vrij6
nemtom hogy a francia-szlovén közül ki jut be de nem rájuk fogadnék mert hiába mennek el akár 20al is a félidőben ha durant vagy lillard megbolondul akkor úgyis mind1
Negritis
Rajna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Leal előtt összeáll a hármasblokk -> elüti előttük keresztbe 😀Ettől még az oroszok jobban állnak és eddig meggyőzőbbek is.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Prokopenko most megállt 13-10-en (Gulyás már 15-10), de Schleunál (21-4) lassan ott tartunk h abban kell reménykedni, h leesik a lóról... 😕
több mint 3 éve
Ha Doncic mellett lenne két közepes NBA-játékos, akkr őket veszélyesnek érezném, mert ha neki sül, azzal sem tudnak mit kezdeni majd. De így, hogy tök egyedül van nem olyan jó erre a sansz.valahogy sejtettem de amúgy ennyi még mindig a különbség usa és a világ közöttcsak a keserűség beszél belőlem is, szorosabb meccset szerettem volna. 😀Hát ezért "kár" volt az ausziknak elődöntőbe jutni.nem szép, de miért lett volna kár?
Vrij6
Negritis
Vrij6
Negritis
több mint 3 éve
valahogy sejtettem de amúgy ennyi még mindig a különbség usa és a világ közöttcsak a keserűség beszél belőlem is, szorosabb meccset szerettem volna. 😀Hát ezért "kár" volt az ausziknak elődöntőbe jutni.nem szép, de miért lett volna kár?
Vrij6
Negritis
Vrij6
több mint 3 éve
csak a keserűség beszél belőlem is, szorosabb meccset szerettem volna. 😀Hát ezért "kár" volt az ausziknak elődöntőbe jutni.nem szép, de miért lett volna kár?
Vrij6
Negritis
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
A töröktől is kikapott Gulyás nem akar jönni az a 2-0 már elég rég
több mint 3 éve
Nah ezt elengedték az ausztrálok, garbage time ON.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Hát ezért "kár" volt az ausziknak elődöntőbe jutni.nem szép, de miért lett volna kár?
Vrij6
több mint 3 éve
Egyébként Gulyás nem áll rosszul, csak tényleg ebben a számban előnyt kellene építeni a jobb kombisokkal szemben. Schleu és Prokopenko pl. túl jól áll sajna egyelőre
több mint 3 éve
Hát ezért "kár" volt az ausziknak elődöntőbe jutni.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nah majd a nő foci bronz meccsen az auszik megbosszulják usankát