Olimpia
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Igen, abból is látható. hogy a szemüvegedet még nem vetted fel. 😊Amerikai kosárcsapatot lehet mindjárt Exumálni!!!iktriad pls reggel van
Igor
Sixo
több mint 3 éve
Nem akarok Jenő helyett Jenő lenni de szerintem ezt az amerikaiak nem hozzák vissza.ha nem jön be nap végére Kampman Jenci leszel
Kampman
több mint 3 éve
Amerikai kosárcsapatot lehet mindjárt Exumálni!!!iktriad pls reggel van
Igor
több mint 3 éve
38-26 az ausziknak, jól kezdenek a kengurusokLeboxolják az USA-t eddig
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Masodik felidore kb beesem a munkahelyre.😀 de az jo hogy ausztral vezetes, igy izgi lesz vegig.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 751
Nem akarok Jenő helyett Jenő lenni de szerintem ezt az amerikaiak nem hozzák vissza.
több mint 3 éve
Amerikai kosárcsapatot lehet mindjárt Exumálni!!!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Kovácsnak nem megy túl jól egyelőre 😕
több mint 3 éve
Nagyon meg fog szenvedni a Team USA a döntőbe jutásért, jha egyáltalán sikerül. Nagyon sok a hiba + nagyon jók az ausztrálok = problémás kombó. Rögbit nem láttatok vagy ennyire semmi nyomot nem hagyott bennetek?Máshogy vagyunk szokva, plusz kevés a sárga zászló és nincsenek pofás sisakok se. 😊
Kampman
több mint 3 éve
Ha Kovács szarul teljesít, az elég gáz lesz, miután az elmúlt időszakban Alekszejev elit volt, ő meg alig versenyzett/ért el eredményt.
több mint 3 éve
Rögbit nem láttatok vagy ennyire semmi nyomot nem hagyott bennetek?én nem 😕 több csapat sport kimaradt, pl a 3x3as kosár is , csak 1-2 percet láttam ezekből
Kampman
több mint 3 éve
Rögbit nem láttatok vagy ennyire semmi nyomot nem hagyott bennetek?A 7es rögbi simán jobb volt, mint a szarabbnál szarabb foci meccsek
Kampman
több mint 3 éve
Rögbit nem láttatok vagy ennyire semmi nyomot nem hagyott bennetek?Én minden sportot láttam. 😡
Kampman
Csak a hozott listával dolgoztam.. nyilván 4-5 csapatsport kb kimaradt, ha nem több.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Olasz bírók sem segítik az USA-t az tutiMozgott a védő erre támadót fújnak Levinere
több mint 3 éve
ha a kosárt meg a kézi megcseréled és az egyenlőség a gyep és a kézi között van még el is tudnám fogadniLemme fix that for you..Azért ez a férfi röplabda sem egy gyenge sport ezen a szinten.az általam látott csapatsport az olimpián: foci>kosár>röpi>kézi>gyeplabda>vízi
ozibozi
Sixo
röpi >>>> kézi >> kosár > gyep = vízi >>>>>>> foci
Igor
több mint 3 éve
Lemme fix that for you..Azért ez a férfi röplabda sem egy gyenge sport ezen a szinten.az általam látott csapatsport az olimpián: foci>kosár>röpi>kézi>gyeplabda>vízi
ozibozi
Sixo
röpi >>>> kézi >> kosár > gyep = vízi >>>>>>> foci
több mint 3 éve
Azért ez a férfi röplabda sem egy gyenge sport ezen a szinten.az általam látott csapatsport az olimpián: foci>kosár>röpi>kézi>gyeplabda>vízi
ozibozi
több mint 3 éve
Nekem nem tölt be valamiért... pedig gyanús volt a fül. Köszi.Na ha valami szarul van az olimpiai oldalon, az az hogy nem látok összesítést, kinek hány győzelme/veresége van a rangsorolóban... és most manuálisan nem adogatom össze.
Igor
Sixo
Szerkesztette: Igor
több mint 3 éve
ozibozi
17 680
Azért ez a férfi röplabda sem egy gyenge sport ezen a szinten.
több mint 3 éve
Mondjuk jobb lenne, mint a jelenlegi Tim Hortons reklám, ahol egy vásárló azt magyarázza az eladónak hogy Shea Weber jobb mint Auston Matthews meg McDavid...Botrány, hogy a magyar tévé a generic öttusaközvetítést tolja kommentár nélkül. Nincs sok párhuzamos eseény igazán betolhatnának egy magyarokat követő feedet (van nekik, mert a 2. körös vívásokat le tudták adni...).de Grasse aláírta már a szponzorszerződés a Tim Hortons-szal?
Rajna
Igor
több mint 3 éve
Na ha valami szarul van az olimpiai oldalon, az az hogy nem látok összesítést, kinek hány győzelme/veresége van a rangsorolóban... és most manuálisan nem adogatom össze.
Igor
több mint 3 éve
Látom sok a Crazy katasztrófaturista, pedig a ES2-n még a kommentálás is élvezhető a meccs mellé. Thales eddig mértani pontossággal játszik a braziloknál.Tételesen bizonyítja tehetségét?
Igor
több mint 3 éve
Na ha valami szarul van az olimpiai oldalon, az az hogy nem látok összesítést, kinek hány győzelme/veresége van a rangsorolóban... és most manuálisan nem adogatom össze.Fencing RR Summmary nem az amire gondolsz?
Igor