Olimpia

24 feliratkozó

több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Van m4-es link is, mire beírtam, rájöttem h már megy, egyszerűbb megnézni... lol.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
öttusát fogják adni vajon?
Szesze
Nemtom lesz-e egyáltalán kamera rangsoroló víváson, nem mindig van.
Rajna
ES playeren van, de a kiemelt kommentbeli linken is.
Kampman
Most már m4 web1en is az megy szuper.

több mint 3 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan
Szesze
persze
Kampman
már úgy értettem a vívást konkrétan
de már látom, h igen

Szerkesztette: Szesze
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 751
Szesze
Rajna
ES playeren van, de a kiemelt kommentbeli linken is.

több mint 3 éve
Tényleg durva, hogy milyen elképesztő tehetségtelen riporter garnitúra van most nálunk, az egy dolog hogy nem értenek az adott sportághoz, de ráadásul még rendszeresen azt se látják, hogy mi történik éppen, nem is értem.
Szesze
Ez tuti ki van adva. Észak-Korea effektus.
NB2
Komoly? Hosszúnál mondjuk egyértelmű volt az ukáz, de a többieknél nem gondoltam erre, főleg hogy nem is értem mire jó ez.
több mint 3 éve
Szesze
persze
Kampman
Mondjuk ha csak rangsoroló, semmi garancia nincs h van róla feed.... lehet h olyan mint a lövészet selejtezői...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Szesze

több mint 3 éve
Szesze
persze

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Tényleg durva, hogy milyen elképesztő tehetségtelen riporter garnitúra van most nálunk, az egy dolog hogy nem értenek az adott sportághoz, de ráadásul még rendszeresen azt se látják, hogy mi történik éppen, nem is értem.
Szesze
Vannak a Szekeres/Török féle full kóklerek, de miután a többiek indig tendenciózusan nézik el a dolgokat (a magyarokat jobbnak, a többieket rosszabbnak látják, mint a valóság) ezért feltételezhető, hogy ebben van némi utasítás.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 253 — nabege2@yahoo.com
Szesze
Ez tuti ki van adva. Észak-Korea effektus.
több mint 3 éve
megy a park gördeszka is, itt mondjuk kevesebbet esnek mint a street szakágban, így élvezetesebb is, ezt még akár meg is tartanám, de a streetet dobnám ki
Heisman
Nem értem, miért baj, hogy streetben sokat esnek és ezért szar...
Kizárólag trükköket mutatnak be, persze, hogy esnek, ez normális
Chargers LT
A tornászok is trükköket mutatnak be, mégsem esnek olyan gyakran, mint a gördeszkások.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 680
Ritka
Egy marha ez a szpíker is.
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 403 — Jedi Master
megy a park gördeszka is, itt mondjuk kevesebbet esnek mint a street szakágban, így élvezetesebb is, ezt még akár meg is tartanám, de a streetet dobnám ki
Heisman
Nem értem, miért baj, hogy streetben sokat esnek és ezért szar...
Kizárólag trükköket mutatnak be, persze, hogy esnek, ez normális

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Játszanak az oroszok, hol vagy Chargers?

Egy jó kis Volvich v Volkov? :wink-wink:

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 506 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ez ennyi mára, reméljük az öttusázók meg a vízilabdás csajok még hozzák magukat.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 734 — #NoStress
A csehek elindulnak az aranyért, a kommentátor meg bemondja, hogy meg lehet a bronz...

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 25 253 — nabege2@yahoo.com
szpíker megint vakon volt
csehek léptek el mikor ordított, hogy küzdünk a 3. helyért

előtte meg benyögi, hogy 2-ak vagyunk mikor látszott, hogy ausszi, germán az 1-2
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 260 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
3 év gyakorlással jó lesz ez a k2 1000es

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ebben max bronz lett volna benne, de kb papírfoma... igazából én 3-6 között bármit el tudtam képzelni, reális.

több mint 3 éve
ez a riporter se látja, hogy mi történik bazzeg..
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 403 — Jedi Master
Felénél jók vagyunk

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
nah egész jó eddig
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 260 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz