PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 6 éve
na és Shirinék szerinted miért hagyták ott? 😀Az otherworldben nem szabad megbízni, mert mindig szembemennek a mainstreammelnem mindig, de jah Shirinék kiválása óta nagyot esett a szinvonal
shawnka
Zoli túl erősen van jelen
a legjobb rovat a gorefest
Negritis
több mint 6 éve
Az otherworldben nem szabad megbízni, mert mindig szembemennek a mainstreammelnem mindig, de jah Shirinék kiválása óta nagyot esett a szinvonal
shawnka
Zoli túl erősen van jelen
a legjobb rovat a gorefest
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Az otherworldben nem szabad megbízni, mert mindig szembemennek a mainstreammel
több mint 6 éve
közben megvettem a Red Dead 2-t. A tesztek és a kritikák alapján azt láttam, hogy van akit nagyon beszippant, van aki eladja, mert unalmas neki. én inkább az első csapatba tartozom. (biztos van ennek ahhoz is köze, hogy kiskoromban a szüleimmel valószínüleg az összes western filmet láttam többször, hehe). nekem bejön, hogy "lassú", bár rengeteg a random dolog benne, sok az akció, ha úgy akarod, de engem nem zavar, ha lovagolni kell percekig, mert közben gyönyörű a táj és király a zene. mivel amúgy nem vagyok egy nagy gamer, nekem ez az az élmény, ami miatt szabadidőmben leülök a tv elé.btw végre kijött az otherworld-ös teszt, amiben meg szoktam bízni:
www.youtube.com/watch?v=HP9c6jQ3HxM
több mint 6 éve
playitre jöttök amúgy?Ha kapok meghívót valamelyik partnertől. 😀
shawnka
több mint 6 éve
playitre jöttök amúgy?Én társasoztatok mindkét nap elvileg
shawnka
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
playitre jöttök amúgy?
több mint 6 éve
halott nem lesz, de kevesebben fogják tolniSwitchen toltam vmenyi fortnite br-t, engem nem győzött mega pubg halott játék lesz 6 hónapon belül.
bár én az egész bonts-építs dolgot nem szeretem pont ezért teszett jobban a pubg
Negritis
már most is alig játszanak vele, a Blackout nagyon szépen rántja el a játékosokat.
shawnka
de a fortnite népszerűsége is le fog esni
a cod br meg majd a bf br után eshet vissza
sokan "ugrálnak"
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Switchen toltam vmenyi fortnite br-t, engem nem győzött mega pubg halott játék lesz 6 hónapon belül.
bár én az egész bonts-építs dolgot nem szeretem pont ezért teszett jobban a pubg
Negritis
már most is alig játszanak vele, a Blackout nagyon szépen rántja el a játékosokat.
több mint 6 éve
Switchen toltam vmenyi fortnite br-t, engem nem győzött megbár én az egész bonts-építs dolgot nem szeretem pont ezért teszett jobban a pubg
több mint 6 éve
Én a plebg-vel voltam így. Sokáig kb sebzést sem tudtam leadni. Most is qrva béna vagyok benne, de néha azért már esik kill is 😀
több mint 6 éve
Na annyit irtok itt a fortnite-ről hogy belenéztem.Hát nem sok mindent értem el kb egy usert tudtam talán megsebezni 10-20 játék alatt (gondolom nm volt nete 😊 )
több mint 6 éve
most megy az esports awards 2018 twitchenBwipo mint az év újonca... hááát 😀 😀 😀
az Astralis megérdemelte az év esport csapata díjat
sajnos a Fortnite is az év breakout játékát (gondolom behúzza az év játékát is majd)
több mint 6 éve
Obviously nem játszottál még koreaiakkal... 😊 (bár ugye azok mind gót/badukot tolnak)Én csak 1, illetve 3 perceseket. Plusz idő nélkül.Chess.com-on játszik innét valaki?én szoktam, illetve a lichess-en. meg élőben egy kollégával meló előtt. 15-15 perces/ 2sec-es órával
Sobri Jóska
csebi
Éngyorsan is ugyanolyan rosszul játszok, míg más ezekben a speedekben visszaesik. 😊
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Én csak 1, illetve 3 perceseket. Plusz idő nélkül.Chess.com-on játszik innét valaki?én szoktam, illetve a lichess-en. meg élőben egy kollégával meló előtt. 15-15 perces/ 2sec-es órával
Sobri Jóska
csebi
Éngyorsan is ugyanolyan rosszul játszok, míg más ezekben a speedekben visszaesik. 😊
több mint 6 éve
aki szereti az ilyenekeT:tix.tax/
több mint 6 éve
Chess.com-on játszik innét valaki?én szoktam, illetve a lichess-en. meg élőben egy kollégával meló előtt. 15-15 perces/ 2sec-es órával
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
itt a nagy lolozás közepette beszúrom:switchen agyaltam rajta
Arena of Valor mobilos játékkal játszik innét valaki?
shawnka
aztán rájöttem h nem jó nekem a moba
de péntek is itt a Switches pokemon
több mint 6 éve
itt a nagy lolozás közepette beszúrom:Arena of Valor mobilos játékkal játszik innét valaki?
több mint 6 éve
kontroller esetében sztem a dualshock 4 kifejezetten kényelmetlenaz xbox360 és a switch pro controller is bőven jobban esik kézre hosszútávon főleg
több mint 6 éve
Akkor most a South Park egyik legégetőbb kérdését felteszem 😀Plusz 1 a PS táborhoz. Van a családban Xbox, egy év alatt kétszer volt szervízben. Anno volt egy jóbarátnak is - igaz az még 360 volt nem One - neki meg állandóan melegedett meg fagyott. Én 13 éves PS-es tapasztalattal mondom, soha semmi problémám nem volt (kopp-kopp) egyik generációval se. Pedig volt/van nyúzva rendesen mindegyik. Annyi talán, hogy a mostani PS4 Pro hajlamos hangos lenni ha mondjuk valami combosabb játékot tolsz(Pl. God of War). Ez mondjuk abszolut szubjektív, de szerintem a PS kontroller is sokkal kézre állóbb mint az xboxé.
X-Box vagy PS4? 😀
Chargers LT
És PS exkluzívokat még meg se említem.
Most hogy hamarosan itt van a fekete péntekes őrület, szerintem lesz is egy csomó király bundle, pl egy RDR 2-PS4 kombót szerintem kár kihagyni valakinek aki most vesz konzolt. 😉
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Hitman 2 hivatalosan kedden jön, de a speedrunnerek már dolgoznak rajta 😀 www.youtube.com/watch?v=KLSq39G9JWY&ab_channel=TheKotti
több mint 6 éve
Akkor most a South Park egyik legégetőbb kérdését felteszem 😀Perpillanat hacsak nincs olyan játékod ami Xbox only csak a PS
X-Box vagy PS4? 😀
Chargers LT