PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 6 éve
Reggel 8:30???Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀na, Igorral foglaltunk már jegyet, van innét még kedve jönni valakinek? angol terembe megyünk majd, sima 1500-as jeggyel.
twitter.com/pcgurumagazin/status/1055383501070131200
Negritis
shawnka
Ez hol van élőben?
Üzbegisztánban?
több mint 6 éve
O Captain, my Captain!Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀na, Igorral foglaltunk már jegyet, van innét még kedve jönni valakinek? angol terembe megyünk majd, sima 1500-as jeggyel.
Negritis
shawnka
www.youtube.com/watch?v=R6Spccnf3qw
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀na, Igorral foglaltunk már jegyet, van innét még kedve jönni valakinek? angol terembe megyünk majd, sima 1500-as jeggyel.
Negritis
több mint 6 éve
Ohh vazzz! 😀 Eddig mindig volt... vagy csak a régió döntőkön?Segítek...Persze. Nagyon kedvelem a C9-et és ha már idáig eljutottak legalább a bronzmeccset nyerjék meg. A döntőt meg már csak jó lenne ha EU csapat nyerné.A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊ennyire várod a bronzmeccset? 😀
Greengo
shawnka
Greengo
wat bronzmeccs? | Nincs bronzmeccs, csak döntő. |
Igor
(vmiért az volt a fejemben, hogy van ilyen a vb-n...pedig nem az első vb amit nézek,de ok akkor adjuk oda a harmadik helyet a C9-nek 😀 )
Szerkesztette: Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Segítek...Persze. Nagyon kedvelem a C9-et és ha már idáig eljutottak legalább a bronzmeccset nyerjék meg. A döntőt meg már csak jó lenne ha EU csapat nyerné.A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊ennyire várod a bronzmeccset? 😀
Greengo
shawnka
Greengo
wat bronzmeccs? | Nincs bronzmeccs, csak döntő. |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Persze. Nagyon kedvelem a C9-et és ha már idáig eljutottak legalább a bronzmeccset nyerjék meg. A döntőt meg már csak jó lenne ha EU csapat nyerné.A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊ennyire várod a bronzmeccset? 😀
Greengo
shawnka
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊ennyire várod a bronzmeccset? 😀
Greengo
több mint 6 éve
Azt mondod esélytelen? 😀A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊Te mit szívtál ? 😀
Greengo
Toca
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Olvasom, hogy el van hulve mindenki a Red dead Redemption 2-tol. Itt valaki nyomja? Ha igen, velemeny?haverom 300 óra után döntött úgy Skyrimban, hogy lassan nekiáll befejezni a main questet 😀
Amugy nem olvastam talaltam ilyen infot sehol, de nagyon erdekelne, mennyi jatekido van benne? Mert ugyebar en ra vagyok kattanva a The Witcher, Skyrim meg AC Origins fele jatekokra, amikben benne van 80-100 ora lazan, es el lehet vele szorakozni rengeteg ideig, ha epp ramjon.
Stez
több mint 6 éve
A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊Te mit szívtál ? 😀
Greengo
több mint 6 éve
A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Olvasom, hogy el van hulve mindenki a Red dead Redemption 2-tol. Itt valaki nyomja? Ha igen, velemeny? Amugy nem olvastam talaltam ilyen infot sehol, de nagyon erdekelne, mennyi jatekido van benne? Mert ugyebar en ra vagyok kattanva a The Witcher, Skyrim meg AC Origins fele jatekokra, amikben benne van 80-100 ora lazan, es el lehet vele szorakozni rengeteg ideig, ha epp ramjon.
több mint 6 éve
Bwipót imádom, de lehet lesz olyan pont, amikor megérkezik a meccsbe sOAZ.Bwipo kíváncsi vagyok mennyire lesz beárazva, meg Caps is...TheShy gecc, teljesen eltüntette a G2-t egymaga. Egy pillanatig nem volt kérdés a vége.Ezt a shiteating vigyort, ami végig az arcomon ült... 😀
shawnka
Na most hol vannak az EU/Wunder fan-ek?
Game 1-ben egy elvileg vesztes matchupot is simán hoz, Game 2-t várható volt hogy megnyeri, de azért ezt a 1vs9 szintű alázást nem vártam egy Worlds elődöntőben.. és Game 3-ban is 3 szinttel Wunder fölött volt a végére... abszurd.
(majdnem) 3-0 vs KT, 3-0 vs G2, Fnatic kezdhet aggódni...
Igor
Toca
Caps viszont széttolja Rookiet miden, meglássátok!
több mint 6 éve
Szerintem nem nagyon, mert Broxah >>> Ning. 😕Bwipo kíváncsi vagyok mennyire lesz beárazva, meg Caps is...TheShy gecc, teljesen eltüntette a G2-t egymaga. Egy pillanatig nem volt kérdés a vége.Ezt a shiteating vigyort, ami végig az arcomon ült... 😀
shawnka
Game 1-ben egy elvileg vesztes matchupot is simán hoz, Game 2-t várható volt hogy megnyeri, de azért ezt a 1vs9 szintű alázást nem vártam egy Worlds elődöntőben.. és Game 3-ban is 3 szinttel Wunder fölött volt a végére... abszurd.
Igor
Toca
több mint 6 éve
Bwipo kíváncsi vagyok mennyire lesz beárazva, meg Caps is...TheShy gecc, teljesen eltüntette a G2-t egymaga. Egy pillanatig nem volt kérdés a vége.Ezt a shiteating vigyort, ami végig az arcomon ült... 😀
shawnka
Igor
több mint 6 éve
Már írtam egyszer, rossz csapatokat küldtek.. annyira sokat változott a meta, hogy Korea megszívta.Gyakorlatilag ez. Nem tudják a koreaiak játszani az eddigi kimért, mindent pontosan tudnak a mapon játékot játszani és ezt az aljas nyugat meglepetésszerű trapjei borzasztóan jól ki tudják használni.Egyébként most a wardok csökkentve lettek amiért ilyen eléggé vakon mozognak? Vagy mi a novisionmeta lényege ?Nem tudom azóta csökkentette-e megint, de régebben (pár hónapja) megnyirbálta a wardolási lehetőségeket, mert túl békés volt már a játék, mivel a jungleresek sokszor alig tudtak gankelni, mert mindig látták őket, ha jönnek. Így próbálták izgalmasabbá tenni a meccseket.
Toca
Tejesember
shawnka
De ha kicséreled AFS-t Griffon-ra, és GenG-t Kingzone-ra, és akkor lehet hogy 3 koreai csapat van az elődöntőben...
több mint 6 éve
Király lehet visszatérek pár meccsre 😀Gyakorlatilag ez. Nem tudják a koreaiak játszani az eddigi kimért, mindent pontosan tudnak a mapon játékot játszani és ezt az aljas nyugat meglepetésszerű trapjei borzasztóan jól ki tudják használni.Egyébként most a wardok csökkentve lettek amiért ilyen eléggé vakon mozognak? Vagy mi a novisionmeta lényege ?Nem tudom azóta csökkentette-e megint, de régebben (pár hónapja) megnyirbálta a wardolási lehetőségeket, mert túl békés volt már a játék, mivel a jungleresek sokszor alig tudtak gankelni, mert mindig látták őket, ha jönnek. Így próbálták izgalmasabbá tenni a meccseket.
Toca
Tejesember
shawnka
több mint 6 éve
Gyakorlatilag ez. Nem tudják a koreaiak játszani az eddigi kimért, mindent pontosan tudnak a mapon játékot játszani és ezt az aljas nyugat meglepetésszerű trapjei borzasztóan jól ki tudják használni.Egyébként most a wardok csökkentve lettek amiért ilyen eléggé vakon mozognak? Vagy mi a novisionmeta lényege ?Nem tudom azóta csökkentette-e megint, de régebben (pár hónapja) megnyirbálta a wardolási lehetőségeket, mert túl békés volt már a játék, mivel a jungleresek sokszor alig tudtak gankelni, mert mindig látták őket, ha jönnek. Így próbálták izgalmasabbá tenni a meccseket.
Toca
Tejesember
több mint 6 éve
Tejesember
256
Egyébként most a wardok csökkentve lettek amiért ilyen eléggé vakon mozognak? Vagy mi a novisionmeta lényege ?Nem tudom azóta csökkentette-e megint, de régebben (pár hónapja) megnyirbálta a wardolási lehetőségeket, mert túl békés volt már a játék, mivel a jungleresek sokszor alig tudtak gankelni, mert mindig látták őket, ha jönnek. Így próbálták izgalmasabbá tenni a meccseket.
Toca
több mint 6 éve
TheShy gecc, teljesen eltüntette a G2-t egymaga. Egy pillanatig nem volt kérdés a vége.Ezt a shiteating vigyort, ami végig az arcomon ült... 😀
shawnka
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
DoS2 után nekiáltam az XCOM2:WotC-nekez is zseniális még mindig
ha végzek ezzel sztem jöhet az RDR PS3on
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
TheShy gecc, teljesen eltüntette a G2-t egymaga. Egy pillanatig nem volt kérdés a vége.
több mint 6 éve
Párom 6 éves kislánya, szerinted a választást mennyire befolyásolja a logo színe, formája vs. a csapatszimpátia és sikeresség? 😊Igen emlékeztem még a hollóra is😊 Bocs ez off, de biztos, hogy jól neveled te azt a kölyköt? Ezek után nem állíthatjuk, hogy divatdrukker 😉Alapvetően Baltimore logo kellene, hogy legyen, ez a családi élet hátránya, ha a gyereknek a sas tetszik, akkor az van kint, ha meg rájön, hogy mégis a csillag, akkor meg csere. 😊pedig ezt általában megvilágosodásnak nevezik 😛Mint hogy X év Eagles logo után ki tedd a Boyst is? Jó, sejtem, GM de akkor is 😉 😛Az élet tele van nehéz döntésekkel. 😀Kellett nekem ezt most olvasnom a Red Dead 2 megjelenésének előestéjén... 😊Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
somoskovig
r.baggio
somoskovig
dande
slowmotion
somoskovig
Slow, ezt én másnak nevezném, de inkább ne forszírozzuk 😛
On
dande
több mint 6 éve
Igen emlékeztem még a hollóra is😊 Bocs ez off, de biztos, hogy jól neveled te azt a kölyköt? Ezek után nem állíthatjuk, hogy divatdrukker 😉Alapvetően Baltimore logo kellene, hogy legyen, ez a családi élet hátránya, ha a gyereknek a sas tetszik, akkor az van kint, ha meg rájön, hogy mégis a csillag, akkor meg csere. 😊pedig ezt általában megvilágosodásnak nevezik 😛Mint hogy X év Eagles logo után ki tedd a Boyst is? Jó, sejtem, GM de akkor is 😉 😛Az élet tele van nehéz döntésekkel. 😀Kellett nekem ezt most olvasnom a Red Dead 2 megjelenésének előestéjén... 😊Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
somoskovig
r.baggio
somoskovig
dande
slowmotion
somoskovig
Slow, ezt én másnak nevezném, de inkább ne forszírozzuk 😛
On
több mint 6 éve
Alapvetően Baltimore logo kellene, hogy legyen, ez a családi élet hátránya, ha a gyereknek a sas tetszik, akkor az van kint, ha meg rájön, hogy mégis a csillag, akkor meg csere. 😊pedig ezt általában megvilágosodásnak nevezik 😛Mint hogy X év Eagles logo után ki tedd a Boyst is? Jó, sejtem, GM de akkor is 😉 😛Az élet tele van nehéz döntésekkel. 😀Kellett nekem ezt most olvasnom a Red Dead 2 megjelenésének előestéjén... 😊Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
somoskovig
r.baggio
somoskovig
dande
slowmotion