PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 6 éve
pedig ezt általában megvilágosodásnak nevezik 😛Mint hogy X év Eagles logo után ki tedd a Boyst is? Jó, sejtem, GM de akkor is 😉 😛Az élet tele van nehéz döntésekkel. 😀Kellett nekem ezt most olvasnom a Red Dead 2 megjelenésének előestéjén... 😊Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
somoskovig
r.baggio
somoskovig
dande
több mint 6 éve
Mint hogy X év Eagles logo után ki tedd a Boyst is? Jó, sejtem, GM de akkor is 😉 😛Az élet tele van nehéz döntésekkel. 😀Kellett nekem ezt most olvasnom a Red Dead 2 megjelenésének előestéjén... 😊Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
somoskovig
r.baggio
somoskovig
több mint 6 éve
Az élet tele van nehéz döntésekkel. 😀Kellett nekem ezt most olvasnom a Red Dead 2 megjelenésének előestéjén... 😊Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
somoskovig
r.baggio
több mint 6 éve
kibaszott jól néz ki.Kellett nekem ezt most olvasnom a Red Dead 2 megjelenésének előestéjén... 😊Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
somoskovig
r.baggio
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs konzolom
több mint 6 éve
Kellett nekem ezt most olvasnom a Red Dead 2 megjelenésének előestéjén... 😊Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
somoskovig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ja, nem kérdés, hogy beruházok rá, all-time kedvenc világom nagyjából, amit Sapkowski összerakott, csak kíváncsi lettem volna a véleményekre. 😊Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
shawnka
több mint 6 éve
Valaki kipróbálta már ezt az új Witcher-alapú játékot?mindenki ezt tolja most twitchen, nézz rá ott egy picit és el tudod dönteni
somoskovig
több mint 6 éve
Ha valaki beruházott az RDR 2-be, ne tartsa magában a tapasztalatait.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀Ha nem jut be IG, nem tudom felkelek-e ennyire koran... 😛 de legalabb kozel van, így nem kell undoritoan mocskosan baromi korán kelni, csak mocskosan baromi korán.
twitter.com/pcgurumagazin/status/1055383501070131200
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀twitter.com/pcgurumagazin/status/1055383501070131200
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Egyébként most a wardok csökkentve lettek amiért ilyen eléggé vakon mozognak? Vagy mi a novisionmeta lényege ?
több mint 6 éve
én az SKT team es Faker miatt jottem ra mi a tema, mert ezeket a neveket hallottam kb 3 eve egy 444 videoban, es valami erthetetlen modon meg nem lokte ki az agyam. igy olvasva egesz erdekes, hehe.Nah, egy karaktert nem tudok. Csak a jungle meg mid meg solo meg ilyenek ismerosek voltak Smitebol. Azt toltam meg egy kis WoW-ot ami hasonloi.imgflip.com/2kurhx.jpgTudod te, csak nem mered beismerni és a gif mögé bujsz. 😀
| Tippre lol |
Borbinho
Toca
Borbinho
több mint 6 éve
én se játszottam amerikai focit soha mégis élvezemFun fact: én úgy nézek Lolt, hogy még soha nem játszottam le egy meccset se 😅😅Lehet itt lenne az ideje elkezdeni. 😀Nah, egy karaktert nem tudok. Csak a jungle meg mid meg solo meg ilyenek ismerosek voltak Smitebol. Azt toltam meg egy kis WoW-ot ami hasonloi.imgflip.com/2kurhx.jpgTudod te, csak nem mered beismerni és a gif mögé bujsz. 😀
| Tippre lol |
Borbinho
Toca
Borbinho
Greengo
shawnka
több mint 6 éve
Fun fact: én úgy nézek Lolt, hogy még soha nem játszottam le egy meccset se 😅😅Lehet itt lenne az ideje elkezdeni. 😀Nah, egy karaktert nem tudok. Csak a jungle meg mid meg solo meg ilyenek ismerosek voltak Smitebol. Azt toltam meg egy kis WoW-ot ami hasonloi.imgflip.com/2kurhx.jpgTudod te, csak nem mered beismerni és a gif mögé bujsz. 😀
| Tippre lol |
Borbinho
Toca
Borbinho
Greengo
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=L-YWi6Kmp-g&t=2m29sNah, egy karaktert nem tudok. Csak a jungle meg mid meg solo meg ilyenek ismerosek voltak Smitebol. Azt toltam meg egy kis WoW-ot ami hasonloi.imgflip.com/2kurhx.jpgTudod te, csak nem mered beismerni és a gif mögé bujsz. 😀
| Tippre lol |
Borbinho
Toca
Borbinho
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lehet itt lenne az ideje elkezdeni. 😀Nah, egy karaktert nem tudok. Csak a jungle meg mid meg solo meg ilyenek ismerosek voltak Smitebol. Azt toltam meg egy kis WoW-ot ami hasonloi.imgflip.com/2kurhx.jpgTudod te, csak nem mered beismerni és a gif mögé bujsz. 😀
| Tippre lol |
Borbinho
Toca
Borbinho
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Nah, egy karaktert nem tudok. Csak a jungle meg mid meg solo meg ilyenek ismerosek voltak Smitebol. Azt toltam meg egy kis WoW-ot ami hasonloi.imgflip.com/2kurhx.jpgTudod te, csak nem mered beismerni és a gif mögé bujsz. 😀
| Tippre lol |
Borbinho
Toca
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
i.imgflip.com/2kurhx.jpgTudod te, csak nem mered beismerni és a gif mögé bujsz. 😀
| Tippre lol |
Borbinho
több mint 6 éve
| Tippre lol |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Na szóval.. Szeretnék venni a 4 éves fiamnak valami tévére köthetö izét. Valami aktív dolog kellene, tehát ne konzolos cucc, hanem ilyen ugrálós, futkározós, amit a figura lekövet a képernyőn. Az se baj, ha használtan be lehet szerezni, hiszen a kis gyökszi még csak 4 éves, nincs összehasonlítási alapja és azt se vágja, mi az a felbontás. Tippek, ajánlatok?Nintendo Switch
Szokol
vagy vegyél egy használt Wii-t (wii u sztem még drága használtan)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 6 éve
Na szóval.. Szeretnék venni a 4 éves fiamnak valami tévére köthetö izét. Valami aktív dolog kellene, tehát ne konzolos cucc, hanem ilyen ugrálós, futkározós, amit a figura lekövet a képernyőn. Az se baj, ha használtan be lehet szerezni, hiszen a kis gyökszi még csak 4 éves, nincs összehasonlítási alapja és azt se vágja, mi az a felbontás. Tippek, ajánlatok?
több mint 6 éve
ad 1) Kinaban mindig lesz penz. Plane amig a kutyanak 8 iPhone-ra telik, apucinak meg mar 35 milliard dollarja van..ad 2) azert a Griffon szerintem tudott volna apritani... remelem nem egyszezonos csoda lesznek, es ok egy kicsit megbolygatjak a metat LCK-ben jovore is.
ad 3) a Faker-"gyalazo" poszt egy reszevel se tudok egyeterteni, ami az ego-jat illeti mire gondolsz itt egyaltalan?
Amugy szerintem meg mindig boven TOP 3 midlaner (kivancsi vagyok Rookie-n kivul kit lehetne meg folehelyezni?)
Mar 16-ba sem ok voltak a legjobbak, megis behuzta... tavaly meg a finaleig cipelte azt a szerencsetlen bagazst.... ami no comment teljesítmény volt. Nekem gyakran Luck jut rola az eszembe 😛 (csak mondjuk Faker-nek van 3 SB gyuruje/4 dontoje 5 szezon alatt... 😛)
Persze jo dolog a verfrissites, but not like this,. 😕
(s mennyi az esely ra, hogy egy esetleges EU/NA siker (mar ami most van az is) nem fog tulsagosan a fejekbe szallni...)
Udvozlettel,
egy Faker-fan
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Tejesember
256
Amíg ez a nonvision meta lesz, addig minden koreai csapat szopóágon van. Nagyon sokáig fog tartani az alkalmazkodásuk, ha egyáltalán tudnak majd.Ahogy olvasgattam megy is a felháborodás Koreában a teljesítményüktől.
shawnka
Kínában meg bele se merek gondolni mit kapnak UZIék, akiket mindenki a döntőbe várt. Pedig nekik most kellett volna nagyon összeszedniük magukat, amíg még ott ölnek pénzt az esportba.