PC és Konzol
27 feliratkozó
több mint 7 éve
egyszeruen kb megunhatatlan (legalabbis nekem). PC-rol nyertem mar 1-2 meccset, meg volt 6-7 killes meccsem, de itt albiban csak ps4 van, raadasul borzalmas nettel, szal meg laggol is. raadasul egyaltalan nem vagyok jo benne, de meg igy is elvezem, meg ugy befosok amikor mondjuk a vegere maradok, mint anno a CoD 2-es warok alatt amikor 1v5be maradtam 😀én nem tudom megtanulni az építést. 😀
rengeteg jatek tetszett az elmult 5-10 evben, de a Fortnite volt, ami miatt ujra meg is jott a kedvem. en streamen is nezem, sztem rengeteg minosegi contectet tolo streamer van. lehet tanulni is, meg szorakozni.
alapbol a core-mechanics, h epiteni kell es szinte minden rombolhato, ami sztem annyira jo benne. de jar a kalapemeles az Epicnek, mert kb minden heten jon ujitas, akar skinek, emote-ok, akar jatekmod, fegyverek, a palyat is valtoztatjak. elvileg a mostani season ami jon majd, minden eddiginel tobb ujitast hoz, meg marha jo lesz (1 fejleszto nyilatkozta).
es ez elv meg mindig csak az earl access stage, ha 1x kijon, mint "teljes" jatek, sztem nem csak 1 palya lesz.
otthoni haverokkal szoktam neha nyomni squadot, kozben meg megy a duma, en ezert is szeretem nagyon.
+ az miatt, hogy sok hiresseg (szineszek, sportolok, zeneszek, tenyleg kb mindenki) is jatssza, meg nepszerubb lesz.
illetve kez a kezben notte ki magat a Twitchel egyutt (jo, 5 eve is volt mar Twitch, de miota kijott a Fortnite es foleg iden tavasz ota, nagyon megy)
Borbinho
sajnos, amikor ellenfelet látok akkor az első ösztönöm az, hogy vad lövöldözésbe kezdjek, nem az, hogy felhúzzak a semmiből egy 3 emeletes palotát 😀
több mint 7 éve
egyszeruen kb megunhatatlan (legalabbis nekem). PC-rol nyertem mar 1-2 meccset, meg volt 6-7 killes meccsem, de itt albiban csak ps4 van, raadasul borzalmas nettel, szal meg laggol is. raadasul egyaltalan nem vagyok jo benne, de meg igy is elvezem, meg ugy befosok amikor mondjuk a vegere maradok, mint anno a CoD 2-es warok alatt amikor 1v5be maradtam 😀 rengeteg jatek tetszett az elmult 5-10 evben, de a Fortnite volt, ami miatt ujra meg is jott a kedvem. en streamen is nezem, sztem rengeteg minosegi contectet tolo streamer van. lehet tanulni is, meg szorakozni.
alapbol a core-mechanics, h epiteni kell es szinte minden rombolhato, ami sztem annyira jo benne. de jar a kalapemeles az Epicnek, mert kb minden heten jon ujitas, akar skinek, emote-ok, akar jatekmod, fegyverek, a palyat is valtoztatjak. elvileg a mostani season ami jon majd, minden eddiginel tobb ujitast hoz, meg marha jo lesz (1 fejleszto nyilatkozta).
es ez elv meg mindig csak az earl access stage, ha 1x kijon, mint "teljes" jatek, sztem nem csak 1 palya lesz.
otthoni haverokkal szoktam neha nyomni squadot, kozben meg megy a duma, en ezert is szeretem nagyon.
+ az miatt, hogy sok hiresseg (szineszek, sportolok, zeneszek, tenyleg kb mindenki) is jatssza, meg nepszerubb lesz.
illetve kez a kezben notte ki magat a Twitchel egyutt (jo, 5 eve is volt mar Twitch, de miota kijott a Fortnite es foleg iden tavasz ota, nagyon megy)
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Amúgy SC2-ben is érdekes volt a hétvége... | Korea-nak nem volt jó hete/hónapja e-sports terén, max respect - Serral fantasztikus volt. |Magukhoz képest tényleg gyengén szerepeltek, de azért az OW ill HOTS vb-t mégiscsak behúzták.
Igor
Más:
Ki mit szól az NFL illetve Fortnite kollaborációjához?
twitter.com/FortniteGame/status/1059460506250084352
Volt már hasonló a Marvel-lel most meg ez... vmit nagyon tudhat ez a játék (bár személy szerint túlhypeoltnak tartom).
több mint 7 éve
Amúgy SC2-ben is érdekes volt a hétvége... | Korea-nak nem volt jó hete/hónapja e-sports terén, max respect - Serral fantasztikus volt. |kivételesen nem néztem de a bundabotrányok nem tettek jót a koreai sc2-nek
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Amúgy SC2-ben is érdekes volt a hétvége... | Korea-nak nem volt jó hete/hónapja e-sports terén, max respect - Serral fantasztikus volt. |
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Húú ez túl sima volt! Sajnálom a Fnatic csapatát.Jobb lett vna egy szorosabb/kiélezettebb döntő.viszont a moziban mindenki üvöltött, amikor volt egy fnatic kill 😀
Greengo
kár, hogy nem volt sok ilyen
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=FONN-0uoTHI
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Húú ez túl sima volt! Sajnálom a Fnatic csapatát.Jobb lett vna egy szorosabb/kiélezettebb döntő.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Én csatlakoznék, de sajnos csak 2 nappal később utazom fel Pestre 😛 Majd legközelebb...Viszont jó hír, h a Riot tanult a hibájából (utolsó pillanatban szokták kibökni, h egy nagyobb versenyt hol rendeznek meg) és előre bejelentették a kövi 3 vb helyszínét:
2019 EU
2020 Kína
2021 Észak Amerika
több mint 7 éve
Vigyek neked fnatic baseball sapit? Van kettő 😛 😀Ahogy mondtam, Fuck Fnatic! 😛
shawnka
Bwipo és Hyli oké, de az összes többi arc eléggé i) ellenszenves vagy ii) túlértékelt vagy iii) ellenszenves és túlértékelt..
Egyébként is utálom kb az egész NA/EU-t 😛 (kivéve trollcsapatok (UoL), vagy akiken a bénázásuk miatt lehet röhögni (Dignitoss))
több mint 7 éve
Vigyek neked fnatic baseball sapit? Van kettő 😛 😀Dél-Korea... (mintha nem lehetett volna 2 másodperc alatt megguglizni)Reggel 8:30???Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀na, Igorral foglaltunk már jegyet, van innét még kedve jönni valakinek? angol terembe megyünk majd, sima 1500-as jeggyel.
twitter.com/pcgurumagazin/status/1055383501070131200
Negritis
shawnka
Ez hol van élőben?
Üzbegisztánban?
Sobri Jóska
Egyrészt ha megnézed a számokat, melyik régióban mennyien nézik a streameket - Kína a legnagyobb/legfontosabb régió ilyen szempontból.
Másrészt a 3-4 legnagyobb favoritnak tartott csapat mind koreai/kínai csapat volt a VB előtt, és amióta van ilyen esemény csak koreai/kínai csapat jutott döntőbe.
(a 2011-es az egy elég vicc esemény volt..)
PS: fuck Fnatic, én az IG-nak szurkolok 😛
PS2: amúgy az amcsiknak a reggel 3:30 mennyiel nagyobb szívás...
Igor
több mint 7 éve
Dél-Korea... (mintha nem lehetett volna 2 másodperc alatt megguglizni)Reggel 8:30???Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀na, Igorral foglaltunk már jegyet, van innét még kedve jönni valakinek? angol terembe megyünk majd, sima 1500-as jeggyel.
Negritis
shawnka
Ez hol van élőben?
Üzbegisztánban?
Sobri Jóska
Egyrészt ha megnézed a számokat, melyik régióban mennyien nézik a streameket - Kína a legnagyobb/legfontosabb régió ilyen szempontból.
Másrészt a 3-4 legnagyobb favoritnak tartott csapat mind koreai/kínai csapat volt a VB előtt, és amióta van ilyen esemény csak koreai/kínai csapat jutott döntőbe.
(a 2011-es az egy elég vicc esemény volt..)
PS: fuck Fnatic, én az IG-nak szurkolok 😛
PS2: amúgy az amcsiknak a reggel 3:30 mennyiel nagyobb szívás...
több mint 7 éve
Reggel 8:30???Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀na, Igorral foglaltunk már jegyet, van innét még kedve jönni valakinek? angol terembe megyünk majd, sima 1500-as jeggyel.
Negritis
shawnka
Ez hol van élőben?
Üzbegisztánban?
több mint 7 éve
O Captain, my Captain!Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀na, Igorral foglaltunk már jegyet, van innét még kedve jönni valakinek? angol terembe megyünk majd, sima 1500-as jeggyel.
Negritis
shawnka
www.youtube.com/watch?v=R6Spccnf3qw
több mint 7 éve
Lurdy-ba mehettek közös nézésre 😀na, Igorral foglaltunk már jegyet, van innét még kedve jönni valakinek? angol terembe megyünk majd, sima 1500-as jeggyel.
Negritis
több mint 7 éve
Ohh vazzz! 😀 Eddig mindig volt... vagy csak a régió döntőkön?Segítek...Persze. Nagyon kedvelem a C9-et és ha már idáig eljutottak legalább a bronzmeccset nyerjék meg. A döntőt meg már csak jó lenne ha EU csapat nyerné.A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊ennyire várod a bronzmeccset? 😀
Greengo
shawnka
Greengo
wat bronzmeccs? | Nincs bronzmeccs, csak döntő. |
Igor
(vmiért az volt a fejemben, hogy van ilyen a vb-n...pedig nem az első vb amit nézek,de ok akkor adjuk oda a harmadik helyet a C9-nek 😀 )
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Segítek...Persze. Nagyon kedvelem a C9-et és ha már idáig eljutottak legalább a bronzmeccset nyerjék meg. A döntőt meg már csak jó lenne ha EU csapat nyerné.A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊ennyire várod a bronzmeccset? 😀
Greengo
shawnka
Greengo
wat bronzmeccs? | Nincs bronzmeccs, csak döntő. |
több mint 7 éve
Persze. Nagyon kedvelem a C9-et és ha már idáig eljutottak legalább a bronzmeccset nyerjék meg. A döntőt meg már csak jó lenne ha EU csapat nyerné.A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊ennyire várod a bronzmeccset? 😀
Greengo
shawnka

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊ennyire várod a bronzmeccset? 😀
Greengo
több mint 7 éve
Azt mondod esélytelen? 😀A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊Te mit szívtál ? 😀
Greengo
Toca

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Olvasom, hogy el van hulve mindenki a Red dead Redemption 2-tol. Itt valaki nyomja? Ha igen, velemeny?haverom 300 óra után döntött úgy Skyrimban, hogy lassan nekiáll befejezni a main questet 😀
Amugy nem olvastam talaltam ilyen infot sehol, de nagyon erdekelne, mennyi jatekido van benne? Mert ugyebar en ra vagyok kattanva a The Witcher, Skyrim meg AC Origins fele jatekokra, amikben benne van 80-100 ora lazan, es el lehet vele szorakozni rengeteg ideig, ha epp ramjon.
Stez
több mint 7 éve
A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊Te mit szívtál ? 😀
Greengo
több mint 7 éve
A lényeg, hogy a C9 verje el a G2-tés Európa kerüljön a trónra.😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Olvasom, hogy el van hulve mindenki a Red dead Redemption 2-tol. Itt valaki nyomja? Ha igen, velemeny? Amugy nem olvastam talaltam ilyen infot sehol, de nagyon erdekelne, mennyi jatekido van benne? Mert ugyebar en ra vagyok kattanva a The Witcher, Skyrim meg AC Origins fele jatekokra, amikben benne van 80-100 ora lazan, es el lehet vele szorakozni rengeteg ideig, ha epp ramjon.
több mint 7 éve
Bwipót imádom, de lehet lesz olyan pont, amikor megérkezik a meccsbe sOAZ.Bwipo kíváncsi vagyok mennyire lesz beárazva, meg Caps is...TheShy gecc, teljesen eltüntette a G2-t egymaga. Egy pillanatig nem volt kérdés a vége.Ezt a shiteating vigyort, ami végig az arcomon ült... 😀
shawnka
Na most hol vannak az EU/Wunder fan-ek?
Game 1-ben egy elvileg vesztes matchupot is simán hoz, Game 2-t várható volt hogy megnyeri, de azért ezt a 1vs9 szintű alázást nem vártam egy Worlds elődöntőben.. és Game 3-ban is 3 szinttel Wunder fölött volt a végére... abszurd.
(majdnem) 3-0 vs KT, 3-0 vs G2, Fnatic kezdhet aggódni...
Igor
Toca
Caps viszont széttolja Rookiet miden, meglássátok!