NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
26
10
18:30-tól, ARENA4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 8 éve
sziasztok!Karácsonykor (vagy Black Fridayen) szeretnék venni egy konzolt. A kérdés az, hogy melyiket érdemes?
Xbox párti voltam/vagyok, de nemrég játszottam PS4-en, és igazából most mindkettő elég jó 😊
Az új PS4 illetve új Xbox jobbak, mint az eredetiek? Kisebbek és lett beépített tápja a PS-nek, de játékélményben megéri azt a + 20-30ezret? Nem nagyon szeretem az ilyen "update" szériát (bár ha úgy nézzük az összes az), lehet ez egy "köztes" széria, amire nem érdemes most többet kiadni? Játékon kívül másra nem nagyon használnám a konzolt 😊
ha van személyes tapasztalat, vagy csak simán valaki ért a konzolokhoz, akkor kérlek világosítsatok fel!
köszi!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
kint a DBXV 2 és nekem nagyon bejön 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
total war sorozattal nyomja még valaki ? 😊Warhammerrel.
Az Attilát még csak most kezdtem el, de szokásosan beszippantott 😀
Drip
Ingyenes Telltale Batman:
www.pcguru.hu/hirek/ingyenes-a-batman-the-telltale-series-elso-epizodja/38845
több mint 8 éve
total war sorozattal nyomja még valaki ? 😊Az Attilát még csak most kezdtem el, de szokásosan beszippantott 😀
több mint 8 éve
dr0725
482
nem 😀 st rw lw vagy camen csak 1-2 gameplayt lattam a journey -rol. Nekem nem szimpi a menete. Az otlet jo, de paradesabb, szemelyesebb lenne, ha sajat magadat meg tudnad csinalni vagy egy tok random vkit. NBA2k17 pl.Sziasztok,X1-on játszom, amennyire ellene voltam és a home társam miatt vettem meg főként, annyira pozitívat csalódtam a játékban. Nagyon bejön, megéri megvenni.
Fifa 17-et játssza itt valaki új generációs konzolon? Nagyon gondolkodom rajta de még kellene egy kis infó, hogy befektessek rá 😊
Köszi, ha van infója valakinek!
Slim_Shady313
Habi
A PES become a legend opcioja sokkal nyitottabb, ott tudsz mas orszagba is igazolni...
Amugy tenlyeg lehet kapus is Alex?😀
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 566
en csak 1-2 gameplayt lattam a journey -rol. Nekem nem szimpi a menete. Az otlet jo, de paradesabb, szemelyesebb lenne, ha sajat magadat meg tudnad csinalni vagy egy tok random vkit. NBA2k17 pl.Sziasztok,X1-on játszom, amennyire ellene voltam és a home társam miatt vettem meg főként, annyira pozitívat csalódtam a játékban. Nagyon bejön, megéri megvenni.
Fifa 17-et játssza itt valaki új generációs konzolon? Nagyon gondolkodom rajta de még kellene egy kis infó, hogy befektessek rá 😊
Slim_Shady313
Habi
A PES become a legend opcioja sokkal nyitottabb, ott tudsz mas orszagba is igazolni...
Amugy tenlyeg lehet kapus is Alex?😀
több mint 8 éve
Sziasztok,X1-on játszom, amennyire ellene voltam és a home társam miatt vettem meg főként, annyira pozitívat csalódtam a játékban. Nagyon bejön, megéri megvenni.
Slim_Shady313
JT Daniels fan
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Láma kérdés:A Madden 17-ben játékhívásnál, ugye az "ask madden"-ben vagyok. Na most néha ott 1-1 játéknál kiír ilyet, hogy "23% setup" vagy "100% setup" vagy hasonlót más számmal. Az mi a tökömet akar jelenteni? Biztos én vagyok a gyökér, de nem tudok rájönni 😀
több mint 8 éve
Sziasztok,Fifa 17-et játssza itt valaki új generációs konzolon? Nagyon gondolkodom rajta de még kellene egy kis infó, hogy befektessek rá 😊
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=zXIWgEsSJfI
több mint 8 éve
Ha valakit érdekel PS4-re Madden 17, az keressen pm-ben!
több mint 8 éve
a demok közül engem a For Honor mozgatott megaz új SP-t meg tán halasztották 😕
viszon ma megjön a new3ds-em 😀
több mint 8 éve
Én majd valamikor később megveszem ha leviszik az árát. Maddennel elvagyok elég jól és fifa helyett inkább Forza Horizon 3-ra esik a választás😊
több mint 8 éve
kövezzetek meg, nekem nagyon bejön a Fifa 17 demó. És ennél csak jobb lesz a teljes verzió. Hosszú idő után végre várom a játékot.Én idén kihagyom a megvásárlását,a tavalyiban 2 hét után megjöttek a fitness/coin csalók az UT-ben és totál elment a kedvem tőle.
Habi
Mondjuk a road to glory miatt érdemes lenne.
több mint 8 éve
kövezzetek meg, nekem nagyon bejön a Fifa 17 demó. És ennél csak jobb lesz a teljes verzió. Hosszú idő után végre várom a játékot.journey mode mennyire vihető? 1-2 meccs van benne?
Habi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
kövezzetek meg, nekem nagyon bejön a Fifa 17 demó. És ennél csak jobb lesz a teljes verzió. Hosszú idő után végre várom a játékot.
JT Daniels fan
több mint 8 éve
Na, kb 10 perce kijött a Fifa 17 demo.mindenki erre az utazásra várt már hónapok óta ...
Az Xbox, PS Store, Origin teljesen meghalt. 😀
Coolearie
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Na, kb 10 perce kijött a Fifa 17 demo.Az Xbox, PS Store, Origin teljesen meghalt. 😀
több mint 8 éve
az ilyen nagy gyors vinyókat egy NAS megfelelően pótolja, és jelenleg irreális árakon mozognak ezeka terás videókártya mondjuk komolyabb CGI-hoz simán kellhet de jelenleg egy 30-50-100terás ssd helyszűke ellen jó megoldás
telefonok esetében, pedig a kamerát azért alapvetően "kihasználják" főleg az instagram huszárok, a vinyót meg azok akik nem cloud-ra mentenek vagy tényleg sok videót készítenek
persze rengeteg aki azért cseréli évente mert csak úgy raj ha megvan a következő flagship
több mint 8 éve
Nekem 128 GB-s a telóm, és általában 80%-on van.egyébként az ilyen jellegű ssd-knek jelenleg még kevesebb haszna van mint pl az nvidia 1terás videókártyájánakSzvsz a 12 Mpixeles optikat sem hasznalja ki senki, ahogy a 32+1-200GBos okosfonok, amit kollegaim eloszeretettel cserelnek evente, csak mert nagyobb egy szam (amirol sztem legtobben nem is tudjak mi az pontosan, csak elmondjak az altalanos szoveget rola). Aztan ha megnezed, kihasznalva legtobben 20-50% terulet van. De azert meg fogjak venni jovore is 600 fontert.
Negritis
El fogjak adni, nem kell aggodni az ilyen jellegu fejlesztesekert. Van akit igenis meggyoz, ha egy jatek meretet megnovelik sorozatgyartas elott, csakhogy nagyobb legyen. Pedig annak aztan tenyleg semmi ertelme.
ulpianus
Persze ennek markáns része zene, és pár videó, de egyre több a nagy helyigényű alkalmazás, vagy ha valaki sokat videózik, de nem pakolja át a telóról, az is hamar betölti.
Vagy pl. kolléganőm sose töröl fotót, az is tud sok lenni, de sok prezentáció vagy pdf is foglal azért szépen.
Én várom már az ilyen rengeteg TB-s vinyókat, archíváláshoz sokkal jobb, mint 20-30db 2 TB-s.
Ahol filmkészítéssel, videóanyagokkal foglalkoznak és sok a nyersanyag, ott jól jön egy nagy, gyors vinyó.
több mint 8 éve
egyébként az ilyen jellegű ssd-knek jelenleg még kevesebb haszna van mint pl az nvidia 1terás videókártyájánakSzvsz a 12 Mpixeles optikat sem hasznalja ki senki, ahogy a 32+1-200GBos okosfonok, amit kollegaim eloszeretettel cserelnek evente, csak mert nagyobb egy szam (amirol sztem legtobben nem is tudjak mi az pontosan, csak elmondjak az altalanos szoveget rola). Aztan ha megnezed, kihasznalva legtobben 20-50% terulet van. De azert meg fogjak venni jovore is 600 fontert.
Negritis
El fogjak adni, nem kell aggodni az ilyen jellegu fejlesztesekert. Van akit igenis meggyoz, ha egy jatek meretet megnovelik sorozatgyartas elott, csakhogy nagyobb legyen. Pedig annak aztan tenyleg semmi ertelme.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
egyébként az ilyen jellegű ssd-knek jelenleg még kevesebb haszna van mint pl az nvidia 1terás videókártyájának
több mint 8 éve
just to make it clear :www.theverge.com/circuitbreaker/2016/8/10/12424666/seagate-60tb-ssd-worlds-largest
több mint 8 éve
sg.hu/cikkek/120629/32-tb-os-ssd-t-keszitett-a-samsung
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
No man's sky nagyon bejövős.Nekem első "exploreres" programom, így még most ért utol ez a barangolós kraftolós játékmenet varázsa. 😀 Egész elképesztő mire képes az MI, hogy mindent random épített fel magának. Aztán mindenből van egy kicsi. Repölősdi, bányászósdi, kraftolósdi, lövöldözősdi. Igaz elég gyatra kivitelben, de folyamatosan váltogatják egymást és leköt, hogy minél többet tanuljak a nyelvből meg végre tudjak venni egy fasza hajót. 😀
Ellenben elvileg végesek a fejlesztések, így azért 20-30 óra körül rá lehet unni. Bár ez AAA címekkel is így van.
Jah és a port tényleg borzalmas. PC-n meg amúgy se az igazi.100 centis TV előtt a kanapén feküdve jó játszani.