PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 703 — No 1 duplaszánkó fan
a playofftól én is nézni fogom a Worldst, a döntőre meg mehetnénk moziba, ha lesz idén is 😀
shawnka
Van már ilyen idehaza?
Sign me up... mondjuk szombat reggel 8-ra felkelni, ughhh.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
a playofftól én is nézni fogom a Worldst, a döntőre meg mehetnénk moziba, ha lesz idén is 😀
több mint 7 éve
Good old EDG,... azért ez a tegnapi meccs / | és az hogy sikerült ugyanazt a taktikai hibát beszopniuk egy WC teamtől, mint tavaly az SKT-től | feldobta a napom/hetem(?) végét.
Ha kikapnának a japánoktól, haza se engedik őket...

A G-Rex/Supermassive meccsre kiváncsi leszek,de a többi eléggé lefutottnak tűnik.
Igor
Kb. én is csak a G-Rex vs Supermassive meccset várom csak, az tud majd talán izgalmat nyújtani, hogyha a törökök felszívják magukat. Szimpatikus lettek, de sajnos, ha be is kerülnek a tényleges VBre nem sok esélyt adnék nekik (G2 elég csúnyán elverte őket, pedig az még nem is olyan erős csapat, mint akik várhatna a Supermassivera, ha győznek).
Tejesember
Szerintem Supermassive nagyon eltaktikázta a 2. napot a pick/ban húzásoknál (meg persze G2 felébredt), úgyhogy szerintem az kifejezetten szoros meccs lesz, mert ugyan a G-Rex rendkívül stabilnak tűnt, de valszeg a leggyengébb csoportban ugye (a KLG talán a leggyengébb kijutó (vagy ők, vagy az ASC), a Gambitos meccsekből meg szintén nem lehet sokat levonni..)

Infinity-G2 is jó lehetne, ha G2 az első napos formát hozná (bár úgy tűnik összeszedték magukat - sajna), Infinity meg a második napit...

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Tejesember 256
Good old EDG,... azért ez a tegnapi meccs / | és az hogy sikerült ugyanazt a taktikai hibát beszopniuk egy WC teamtől, mint tavaly az SKT-től | feldobta a napom/hetem(?) végét.

A G-Rex/Supermassive meccsre kiváncsi leszek,de a többi eléggé lefutottnak tűnik.
Igor
Kb. én is csak a G-Rex vs Supermassive meccset várom csak, az tud majd talán izgalmat nyújtani, hogyha a törökök felszívják magukat. Szimpatikus lettek, de sajnos, ha be is kerülnek a tényleges VBre nem sok esélyt adnék nekik (G2 elég csúnyán elverte őket, pedig az még nem is olyan erős csapat, mint akik várhatna a Supermassivera, ha győznek).
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 359 — The Mathematician
láttam, és fentartásokkal de várom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 487 — Omar's Coming Yo!
srácok, a Harry Potter játék leaket láttátok?
shawnka
nem vagyok nagy fan, de ránázek szerintem majd.

több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
srácok, a Harry Potter játék leaket láttátok?
több mint 7 éve
nem tervezek PS4et venni így én várok az RDR2-vel
de lehet végre kitolom az RDR-t

btw aki ül a hype vonaton:
 www.youtube.com/watch?v=I9XA9pBmtG0

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 520 — Whoops, looks like something went wrong.
Félek tőle, hogy nagyon fog hajazni az Originsre. Gondolom lesznek hajózások a szigetek között, némi csatával, meg a szokásos küldik. De ahogy Negritis is írta, várok egy karácsonyi leárazásig, mert azért ennyi pénz brutál érte. Illetve én keresek keveset😊 Azt még RDR2-re is kéne zsé😊
NB2
Azt olvastam, hogy alapvetoen az elejen ugy tunik, hogy hajaz sokban, de igazabol utana eleg erosen kibukik, hogy csak par dologban. De ugye a ket jatekot egyszerre kezdtek el fejleszteni, aztan az Origins tapasztalatain raktak bele ebbe az ujitasokat, meg egyeb dolgokat, szoval valamennyire biztos, hogy lesznek hasonlosagok.

Csak hat ez mar sokkal RPG-sebb, ami szamomra nyero, illetve azt olvastam, sokkal nagyobb a vilag, mint peldaul az Originsben volt, ami szamomra szinten elsodleges. Meg GTA-mintara vannak korozesi szintek is, tobb a boss, akit ki lehet nyirni.

En mar elorendeltem, kivancsi leszek. Red dead Redemption II-n gondolkozom meg, nalam szerintem az lesz, amivel nehany honapot varok majd, foleg, hogy most itt ez az uj AC ugy is lekoti majd azt a keves idomet, ami lesz.

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 014 — nabege2@yahoo.com
Félek tőle, hogy nagyon fog hajazni az Originsre. Gondolom lesznek hajózások a szigetek között, némi csatával, meg a szokásos küldik. De ahogy Negritis is írta, várok egy karácsonyi leárazásig, mert azért ennyi pénz brutál érte. Illetve én keresek keveset😊 Azt még RDR2-re is kéne zsé😊
több mint 7 éve
én megvárom a leárazást majd
most húztam be a FighterZ-t Switchre
nemsoká jön a pokemon, mario party

több mint 7 éve
Meg harom nap, es jon az uj Assasin's Creed.
A kritikak alapjan eleg jo, akinek az Origins tetszett, ez is biztosan fog. Allitolag a mostaninek van a legnagyobb vilaga.

több mint 7 éve
elég epic bundle:
 www.gog.com/game/collection_iii

több mint 7 éve
Srácok, valami korrekt kis single playert tudtok mondani PC-re az ingyenes kategóriából? Néha hétvégén elütném vele az időt, de a GTA kimondottan uncsi, ami nem volt rá jellemző, lövöldözős (FPS) játékot most nem is tudok mi lenne nagy szám, pedig kedvelem őket, meg stratégiaiakat is. Szóval pár tipp? 😊
kristóf17
Starcraft 2-nek vannak ingyenes részei
pl a custom mapok

több mint 7 éve
Srácok, valami korrekt kis single playert tudtok mondani PC-re az ingyenes kategóriából? Néha hétvégén elütném vele az időt, de a GTA kimondottan uncsi, ami nem volt rá jellemző, lövöldözős (FPS) játékot most nem is tudok mi lenne nagy szám, pedig kedvelem őket, meg stratégiaiakat is. Szóval pár tipp? 😊
kristóf17
na most velem lehet nem leszel előrébb mert CRPG de én pár napja próbálok időt szakítani a Pathfinder: Kingmakerre 😊
Drip
én még mindig/megint Divinity OS2-t tolom

több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
kristóf17
na most velem lehet nem leszel előrébb mert CRPG de én pár napja próbálok időt szakítani a Pathfinder: Kingmakerre 😊
Drip
Bár még utána sem néztem így fél perc alatt, de máris előrébb vagyok, mint az előző két humoristával 😀
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
kristóf17

több mint 7 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
kristóf17
Ha nem zavar, hogy nem pisztollyal kell lovoldozni, hanem csak ugy a kezedbol kijon valami, akkor Super Mario.
Stez
Ááá. Túl intenzív játék nekem. Valami kevésbé hevesre gondoltam.
kristóf17
Tetris?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
kristóf17
Ha nem zavar, hogy nem pisztollyal kell lovoldozni, hanem csak ugy a kezedbol kijon valami, akkor Super Mario.
Stez
Ááá. Túl intenzív játék nekem. Valami kevésbé hevesre gondoltam.
több mint 7 éve
kristóf17

több mint 7 éve
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 208 — Így remélem megfelelek nektek.....
Maddennek nincs olyan letölthető demoja stb, amivel ki tudnám próbálni fut-e egyáltalán a gépemen?
több mint 7 éve
xrace77 Denver Broncos 4 663
Ez a játék nagyon rendben van. 😀

Szerkesztette: xrace77
több mint 7 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Így 3-4 óra játék után, egészen jó lett a Fifa19. Valahogy valósághűbb, mint az eddigi részek, nekem egyelőre tetszik, bár csak ultimate team ment.

JT Daniels fan