Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
beszarás ez az emptyleaks. Bariközi Zsófi?A Máté nyert mint hint, a Járai kevésbé 😊ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
Amúgy ennek a Vargának annyira botrányosan irritáló képe van, szivesen megkínálná az ember szívlapáttal.
| Tudom, nőt nem szabad megütni 😛 |
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
Amúgy abból indultam ki, hogy Mészáros minden tulajdona igazából Viktoré - gondolom a csaja is.
vpi
de amúgy empty mit izélsz itt, mondd meg a nevet😊
NB2
vpi
empty taxi
hu.wikipedia.org/wiki/Reggeli_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_m%C5%B1sor)
jah mondjuk színésznő is, akkor nem is😊
NB2
csebi
empty taxi
több mint 3 éve
A Máté nyert mint hint, a Járai kevésbé 😊ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
Amúgy ennek a Vargának annyira botrányosan irritáló képe van, szivesen megkínálná az ember szívlapáttal.
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
Amúgy abból indultam ki, hogy Mészáros minden tulajdona igazából Viktoré - gondolom a csaja is.
vpi
NB2
vpi
empty taxi
NB2
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
még mindig nagy a merítés 😊hu.wikipedia.org/wiki/Reggeli_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_m%C5%B1sor)
...De itt mindenki "színésznő"....is!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
falusi mariann vagy lang györgyi lesz az.ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
NB2
csebi
vagy helyett lehet és is
több mint 3 éve
Ez nem ér. Végre egy izgalmas hír, és azt is találgatni kell. Ilyenkor hiányzik, hogy teljesen kiestem a bp-i zuhanyhíradókból. Én még a közt. elnök asszonynál vagyok lemaradva 😕

több mint 3 éve
ráadásul a Járai Máté nyitott kapcsolatban él, szóval semmi látnivaló.még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
még mindig nagy a merítés 😊Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
Szerkesztette: NB2
több mint 3 éve
Ha ez az, akire gondolok, akkor beszállok az internetbe.Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
több mint 3 éve
Ne máár, a Csonka Pici?Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi
empty taxi
több mint 3 éve
Volt pl. a Reggeli műsorvezetője 😛Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
vpi

Madden hates me.
több mint 3 éve
Spanommal nagy teóriánk, hogy lézetik valahol egy Varga Judit-Novák Katalin videó is.de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Vagy legalább a főbb szerepeit és a műsor címét, amit vezet 😊nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
NB2
több mint 3 éve
nem tudom melyik a durvább, hogy Lölővel kettyint valaki vagy OV-val 😊Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
vpi
több mint 3 éve
Azért eljátssza, hogy szereti azt a nagy, okos (nagyokos) macit. Vagy szerinted őszinte?ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
NB2
több mint 3 éve
ő már a múlt 😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi

Madden hates me.
több mint 3 éve
ő hol színésznő?😊Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
vpi
több mint 3 éve
Mészárosné Andi?Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
empty taxi
több mint 3 éve
Majd Navra megy es megkerdezi hogy ugyan mi a fasz lehet itt a problema. Az o szemelye garancia hogy majd ezt megoldja. 😊hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasLassan mondom, hogy mindenki megértse: jogállam
😀😀😀
Amadeus
Nem is értem miért nem utalja már brüsszel a minket megillető pénzeket, biztos minden más eu-s országban az a norma, hogy bárkit bármiért bármikor megfigyelhetnek
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Én azt hittem előre megyünk, nem hátra mutogatunk.Ezeknek 10 éve a történeti alkotmányra áll fel, kár, hogy olyan nincs Magyarországon.444.hu/2022/05/23/kdnp-akik-most-brusszelbol-biralnak-azok-1222-ben-meg-torzsszovetsegben-eltek-nekunk-meg-mar-alkotmanyunk-voltmondjuk nézd meg a Magna Charta egyik legjobban emlegetett rendelkezése éppen ott van az Aranybullában.
Az igen bazdmeg, az Aranybullat a Magna Cartahoz hasonlitani, hat gratulalok 😀 hihetetlen mennyire tudjuk ferditeni a tortenelmunket...
Mondjuk az is sokat mondo, hogy ma is az Aranybullat emlegeti, mint hogy a torvenyek torvenye...
Ahogy Amadeus irta talan, a normalisan mukodo orszagokban a kozeposztaly a meghatarozo reteg. Nalunk 2022ben is nemesekrol meg jobbagyokrol szol a tema.
Elkeserito.
Borbinho
az már tényleg elképesztő állapot, hogy történelmi alkotmányt is fel akar építeni a fidesz, plusz írott alaptörvényt is ...
csebi
Amadeus
több mint 3 éve
Az a zuhanyhiradói hírek szerint per pillanat egy színésznő-műsorvezető.Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig

Madden hates me.
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasLassan mondom, hogy mindenki megértse: jogállam
😀😀😀
Amadeus
Nem is értem miért nem utalja már brüsszel a minket megillető pénzeket, biztos minden más eu-s országban az a norma, hogy bárkit bármiért bármikor megfigyelhetnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
múltkor még az volt h saját kapura játszikNem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Csak legvégső esetben, akkor is bedugnám egy búslakodózsákba 😀😀de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nem ő foglalt a királyi lompos számára?de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b
slowmotion
több mint 3 éve
de azért megdugnád?hvg.hu/itthon/20220524_Varga_Judit_megfigyelesek_engedely_titkositasHehe.
😀😀😀
Amadeus
warr_b