Darts
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Mikey
18 753
A tegnapi ügyeskedéséről mondjuk valóban nincs nagyon kedvem írni. 😀Mikey ír ide legtöbbször de Ő is szinte csak akkor ha Wright nyer 😄lehet az a baj hogy nem néztem tv-t mostanában? 😊az csak nekem új hogy megy a PL darts? 😊Sport TV-n reklámozták eleget 😊
mondjuk sok szó nem volt róla itt sem
yooker
Heisman Trophy
inkább csak azért mert itt ,még a home dartsról vagy miről is több szó esett mint most a PL-ről...( 0) 😊
yooker
JoeyPorter
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Mikey ír ide legtöbbször de Ő is szinte csak akkor ha Wright nyer 😄lehet az a baj hogy nem néztem tv-t mostanában? 😊az csak nekem új hogy megy a PL darts? 😊Sport TV-n reklámozták eleget 😊
yooker
Heisman Trophy
inkább csak azért mert itt ,még a home dartsról vagy miről is több szó esett mint most a PL-ről...( 0) 😊
yooker
több mint 4 éve
lehet az a baj hogy nem néztem tv-t mostanában? 😊az csak nekem új hogy megy a PL darts? 😊Sport TV-n reklámozták eleget 😊
yooker
Heisman Trophy
több mint 4 éve
az csak nekem új hogy megy a PL darts? 😊Sport TV-n reklámozták eleget 😊
yooker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
az csak nekem új hogy megy a PL darts? 😊mondjuk sok szó nem volt róla itt sem
több mint 4 éve
Ma egy ilyen napom van 😀Bár nem profi, és lehet a "társasjátékok" topicba is illene, de szokott valaki dartsozni eljárni társasággal? Persze nem ilyen bóvli elektromos lyukacsos izével, hanem igazi táblára fém nyilakkal.persze, külön topikja is van:
Chargers LT
bowl.hu/forum/kozosseg/bowlhu-darts-pl
ma már másodjára segítek neked, durva 😀
eaglesmcnabb
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Bár nem profi, és lehet a "társasjátékok" topicba is illene, de szokott valaki dartsozni eljárni társasággal? Persze nem ilyen bóvli elektromos lyukacsos izével, hanem igazi táblára fém nyilakkal.persze, külön topikja is van:
Chargers LT
ma már másodjára segítek neked, durva 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Bár nem profi, és lehet a "társasjátékok" topicba is illene, de szokott valaki dartsozni eljárni társasággal? Persze nem ilyen bóvli elektromos lyukacsos izével, hanem igazi táblára fém nyilakkal.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
hát Gary nem volt ma formában, de azért VdB-nek is örülök, hogy nyert végre egy nagy tornát
több mint 4 éve
Imádom Duzza játékát.Kedvesen, nyugisan dobálgat, hozza stabilan amit tud, hogy eközben a másik vezet négy leggel, vagy ő kettővel, mintha nem is érdekelné, nem hisztizik, és szinte sose látom, hogy a végére kieresztene, inkább rátesz egy lapáttal. Nagyon szimpi. Aztán ez elég amire elég.
Ma a döntőre sajna nem volt elég.
Van den Berghnek bejött ez a Wrightos odacuccolás.
több mint 4 éve
Ki gondolta volna, hogy még a dartsosok is ilyen libernyákok. 😊több mint 4 éve
Miért pampogott a végén Voort a szpíkernek? Arról pont lemaradtam.
több mint 4 éve
Duzza 115-ös életmentő kiszállója meg az utolsó breakleg nagyon király volt.
több mint 4 éve
Gorcsev
500
Ez a Duzza-Van der Voort meccs zseniális.Szorítok Voort-ért, de valahogy nem érzem hogy ő nyeri :/
Sobri Jóska
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 4 éve
Képességek alapján most is az.Na csak meglett Smithnek, segitett, hogy extran jottek a 180asok, a tuloldalon meg nem annyira, pedig volt egy par brutal kiszalloja a lengyelnek megint.persze ilyenkor tud nyugodtan játszani Smith, ha meg top5 ellen kell odaállnia, akkor a harmadik hiba után elkezd hisztériázni... ha mindig ilyen leszarom stílusban dobálna rinyálás nélkül mint ma, rég top3 játékos lehetne
eaglesmcnabb
kaszo
Csak még fejben, versenyzésben túl fiatal.
több mint 4 éve
Na csak meglett Smithnek, segitett, hogy extran jottek a 180asok, a tuloldalon meg nem annyira, pedig volt egy par brutal kiszalloja a lengyelnek megint.persze ilyenkor tud nyugodtan játszani Smith, ha meg top5 ellen kell odaállnia, akkor a harmadik hiba után elkezd hisztériázni... ha mindig ilyen leszarom stílusban dobálna rinyálás nélkül mint ma, rég top3 játékos lehetne
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Na csak meglett Smithnek, segitett, hogy extran jottek a 180asok, a tuloldalon meg nem annyira, pedig volt egy par brutal kiszalloja a lengyelnek megint.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Azért tud ő olyan tömeget dobni, amivel el tud meccs közben húzni és azzal nyerhet.ő is csak ma estigKImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.dehogy esett smith még bent van.
Sobri Jóska
Más kérdés hogy ordas nagy choker, csak azért van még bent, mert suljovic még nála is nagyobb balfasz éles szituban 😀
eaglesmcnabb
kaszo
Viszont valóban nagyobb az esély rá hogy szoros lesz, és akkor a lengyel nagy valószínűséggel bedarálja.
több mint 4 éve
ő is csak ma estigKImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.dehogy esett smith még bent van.
Sobri Jóska
Más kérdés hogy ordas nagy choker, csak azért van még bent, mert suljovic még nála is nagyobb balfasz éles szituban 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Gary is bent van még azért. Smithet szerintem kiejti Ratajski, aki nagyon jó formában volt egész évben, és maradt még ugye Duzza.KImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.dehogy esett smith még bent van.
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
KImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.dehogy esett smith még bent van.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
KImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.Vártam csillag hullást a steril körülmények miatt, de nem ilyen szintűt... Most ha fogadnom kéne duzzára tennék.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
KImondottan tetszik ez a World Matchplay, minden esélyes kiesett, és jó kis meccsek vannak.
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Elkezdődött a Home Tour rájátszása, teljesen jól látható táblákkal. Wright éppen vezet 4-1-re Murray ellen.Klaasen elég simán behúzta a csoportot ahogy olvastam.Most nem volt kamu D20?
Mikey